Σοκ στο προπύργιο της Pfizer στη Θεσ/νίκη..Διπλά εμβολιασμένος με Pfizer πέθανε από κορωνοιό υγειονομικός!!!

Σοκ στο προπύργιο της Pfizer στη Θεσ/νίκη..Διπλά εμβολιασμένος με Pfizer πέθανε από κορωνοιό υγειονομικός!!!Από τα Τρίκαλα έλκει την καταγωγή του ο ασθενής που κατέληξε στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης από κορωνοϊό, αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένος. 

Πρόκειται για τον 70χρονο οδοντίατρο, Αχιλλέα Κογιάννη, που ζούσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης και νόσησε από κορωνοϊό, παρουσιάζοντας στην συνέχεια βαριά πνευμονία. 

Την είδηση του θανάτου από κορωνοϊό του πρώτου πλήρως εμβολιασμένου ασθενή στην Ελλάδα έκανε γνωστή ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, τονίζοντας ότι «είναι μία από τις εξαιρέσεις» καθώς είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, κόλλησε κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί με βαριά πνευμονία, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ο Ν. Καπραβέλος σημείωσε πως «δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν», ενώ ξεκαθάρισε πως οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά της πανδημίας.(trikalaenimerosi)

Mιλούν για εξαιρέσεις πείτε την αλήθεια ότι επίσημη αποτελεσματικότητα Pfizer σύμφωνα με Υπ. Υγείας Ισραήλ είναι μόλις 38% στην ουσία εξανεμίστηκε.Tώρα για το αν είναι ο πρώτος κι ο τελευταίος δεν νομίζω ότι κανείς εμπιστεύεται πλέον την αξιοπιστία και τη διαφάνεια ενός κράτους που έχει αναστείλει το μισό Σύνταγμα που έκανε απαγόρευση κυκλοφορίας στρατιωτικό νόμο αναστολή βασικών άρθρων του Συντάγματος που επιβάλει υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό που γκετοποιεί και στιγματίζει και θέτει σε καθεστώς τιμωρητικού εμπάργκο το μισό πληθυσμό που είναι και θα παραμείνει ανεμβολίαστος και που πετάει στο δρόμο αρχής γενομένης από αύριο 10.000 οικογένειες υγειονομικών γιατί δεν ήθελαν να γίνουν μια ακόμη ”εξαίρεση” σαν τον συνάδελφό τους. Ωραίο Κράτος Πρόνοιας και Κράτος Δικαίου ή έχουμε κράτος ή δεν έχουμε..

dimpenews.com