Μην πυροβολείτε τον τενίστα…Ειδήμονες εν Ελλάδι εσείς ανακαλύψατε το AIDS;;… Απαντήστε όχι στον Τσιτσιπά αλλά στον Luc Montagnier Καθηγητή Ιολόγο Νομπελίστα Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS και λέει:είναι υγειονομική δικτατορία.Τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, μπορεί να είναι δηλητήριο.Είναι φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους και παιδιά να εμβολιάζονται μ’αυτά. Είναι έγκλημα.Τα εμβόλια είν’ περιττά, επικίνδυνα,αναποτελεσματικά.Δεν εμποδίζουν την εξάπλωση ιού!!

Μην πυροβολείτε τον τενίστα…Ειδήμονες εν Ελλάδι εσείς ανακαλύψατε το AIDS;;… Απαντήστε όχι στον Τσιτσιπά αλλά στον Καθηγητή Ιολόγο Νομπελίστα Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS και λέει: Luc Montagnier:είναι υγειονομική δικτατορία.Τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, μπορεί να είναι δηλητήριο.Είναι φρίκη να εξαναγκάζουμε ανθρώπους να εμβολιάζονται μ’αυτά. Είναι έγκλημα.Τα εμβόλια είν’ περιττά, επικίνδυνα,αναποτελεσματικά.Δεν εμποδίζουν καθόλου την εξάπλωση ιού!!

Επίσης απαντήστε στον καθηγητή Robert Malone που ανακάλυψε επινοητή της τεχνολογίας εμβολίων mRNA που ισχυρίζεται ότι ‘‘τα εμβόλια επιδεινώνουν την ασθένεια. Δεν συμπεριφέρονται λογικά είναι εξαγορασμένοι τι συμβαίνει;;Yπάρχουν 1.000.000 θεωρίες συνομωσίας αλλά τα δεδομένα είναι εδώ. Φαίνεται να εκτρέπονται καθώς βγαίνουν τα στοιχεία΄΄.”Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι αυτό που μεταδόθηκε χθες από το NBC ανώνυμη κυβερνητική πηγή αξιωματούχο που λέει ότι οι δείκτες ( μόλυνσης) των εμβολιασμένων είναι υψηλότεροι από αυτούς των ανεμβολίαστων.Τι σημαίνει αυτό και γιατί προκαλείται;;Aπό επιδείνωση εξαρτώμενη από αντισώματα.Που σημαίνει ότι το εμβόλιο κάνει τον ιό πιο μολυσματικό. Ο ιός αναδιπλώνεται σ΄ένα επίπεδο μόλυνσης υψηλότερο και δεν πετυχαίνεται απουσία μόλυνσης.Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης των εμβολιολόγων. Αυτό συνέβη με τον ιό αναπνευστικού syncutial τη δεκαετία του 60 και είχαμε περισσότερους θανάτους παιδιών εμβολιασμένων παρά ανεμβολίαστων.Αυτό συνέβη με την Dengvaxia το εμβόλιο κατά του Δάγκειου ιού.Και είναι το ίδιο που συνέβη με τα προγράμματα σχεδόν όλων των προγραμμάτων εμβολίων κατά των κορωνοιών σε όλο το διάβα της ιστορίας.Γι αυτό κι από την αρχή εμβολιολόγοι όπως κι εγώ προειδοποίησαμε από την αρχή να γνωστοποιηθεί ο κίνδυνος που εξαρτάται από τα αντισώματα ”

Το πιο επικίνδυνο είναι ότι καταστρατηγείται η ελεύθερη διακίνηση ιδεών η ελευθερία της έκφρασης και πεποιθήσεων. Αριστοκρατία, δεν υπάρχει δημοκρατία. Ολιγαρχία των αρίστων που δεν είναι άριστοι και λογοκρίνουν τη γνώμη των πραγματικά άριστων..’Ενας πολίτης που δεν έχει άποψη κι δεν έχει το δικαίωμα με βάση την αρχή Βολταίρου να τη διατυπώνει παύει να είναι πολίτης..Θα παραμείνουμε πολίτες. Είναι τυραννία υγειονομική τυραννία..Tις αγορεύει βούλεται;;

Προβλέπω ότι ο Στέφανος θα είναι ο πρώτος Έλληνας πολίτης που θα αυτομολήσει μακριά από το παραπέτασμα μίσους και θα ζητήσει πολιτικό άσυλο σε τρίτη χώρα το πιθανότερο τη Σουηδία!!!Δημιουργούν κλίμα…

dimpenews.com