Ένας διάσημος Ιταλός bodybuilder πέθανε από ανακοπή στην Ισπανία όπου πήγε αφού εμβολιάστηκε για να συμμετέχει σ΄αγώνες!!!

Ένας διάσημος bodybuilder έμενε στο Avellino στην Ιταλία εμβολιάστηκε για covid19 και έφυγε για την Ισπανία με τη φίλη του όπου πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Η Solofra και η Irpinia θρηνούν τον Orlando Gallucci ο προσωπικός τους εκπαιδευτής πέθανε από καρδιακή προσβολή στην Ισπανία

Η Irpinia θρηνεί για τον πρόωρο θάνατο του Orlando Gallucci,προσωπικού της προπονητή και εκπαιδευτή γυμναστικής με καταγωγή από Solofra, ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Ο Γκαλούτσι βρέθηκε στην πόλη της Ανδαλουσίας για να συμμετάσχει σε κάποιους αγώνες γυμναστικής. Ο αθλητής της IFBB, προσωπικός προπονητής, λειτουργικής προπόνησης και εκπαιδευτής σωματικής διάπλασης ενημέρωσε τους πάντες ενημερωμένους με αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του στο Facebook.

Το τελευταίο χρονολογείται πριν από λιγότερο από μία ημέρα, πριν από τη θανατηφόρο συμβάν που τον χτύπησε τη νύχτα. Πολλά συλλυπητήρια μηνύματα έφτασαν από φίλους, οικογένεια και θαυμαστές. «Πάντα ήσουν χρυσό παιδί» γράφει ένα από αυτά.mag24.es 20/8/21

dimpenews.com