Βραζιλία: 32.000 πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν για covid19.

Συγκλονιστικό! Περισσότεροι από 32.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βραζιλία αφότου εμβολιάστηκαν κατά COVID-19, σύμφωνα με αναφορά των κρατικών μέσων ενημέρωσης.

Τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας ανέφεραν ότι σε διάστημα 5 μηνών, περισσότεροι από 32.000 άνθρωποι στη Βραζιλία πέθαναν από ένεση κατά COVID-19.

Παρά τον υψηλό αριθμό θανάτων μετά τον εμβολιασμό, η έκθεση αναφέρει ότι: «Ο εμβολιασμός παραμένει ο καλύτερος τρόπος ελέγχου της νόσου».

Αλλά ακόμη και εκείνα τα περιστατικά θανάτου από ενέσεις COVID-19 θα μπορούσαν να μην αναφερθούν, καθώς το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας ανέφερε τον Ιούλιο ότι στη μικρή πολιτεία του Distrito Federal, τουλάχιστον 711 άνθρωποι πέθαναν μετά τη λήψη της α΄ δόσης εμβολίου , ενώ άλλοι 263 άνθρωποι πέθαναν μετά τη λήψη δύο δόσεων .

Το κρατικό πρακτορείο τύπου της Βραζιλίας αναφέρει:

«Ο εμβολιασμός δεν εμποδίζει την επαναμόλυνση ή την εξέλιξη σε πιο σοβαρές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου. Ως εκ τούτου, ο υπουργός Υγείας τόνισε τη σημασία της διατήρησης προληπτικών μέτρων κατά του νέου κορονοϊού.

«Προειδοποιούμε πάντα τους ανθρώπους να φορούν μάσκες, να πλένουν τα χέρια τους, να χρησιμοποιούν τζελ και να αποφεύγουν το συνωστισμό. Ακόμα κι αν είμαστε εμβολιασμένοι, μπορούμε να αποκτήσουμε τον ιό και να έχουμε επιπλοκές », είπε. (humansarefree)

dimpenews.com

2 thoughts on “Βραζιλία: 32.000 πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν για covid19.

  1. Σας ευχαριστούμε για την προσπάθειά σας να μας δίνετε πληροφορίες
    Για να μπορούμε να τα κοινοποιούμε και εμείς παρακάτω (να κοινοποιούμε
    τη δική σας σελίδα) θα πρέπει να φαίνεται κάπου η πηγή

    Ευχαριστώ
    Δρ Κατσώνης

    Like

Comments are closed.