Συνιδρυτής Γαλλικής Εταιρίας Ιολογίας Jean-Michel Claverie: προς τι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών αν αυτοί μπορούν (ως εμβολιασμένοι) να μολύνουν τους ασθενείς;;

Ο συνιδρυτής της Γαλλικής Εταιρίας Ιολογίας ο Jean-Michel Claverie (3/9/21) δηλώνει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών δεν έχει νόημα αφοί οι εμβολιασμένοι και μολύνονται και μεταδίδουν. Οπότε τάσσεται ευθέως κατά αναστολής εργασίας σαν ένα μέτρο αδικαιολόγητο και καταχρηστικό. Καταγγέλει λογοκρισία επιστημόνων που διαφοροποιούνται από επίσημη γραμμή. Εκθειάζει τη φυσική ανοσίας έναντι της εμβολιακής που δεν διαρκεί. Συγκρίνοντας το μοντέλο υπερεμβολιαμένων χωρών π.χ Ισραήλ και υπο-εμβολιασμένων όπως Ινδίας συμπεραίνει ότι τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα στις υπερεμβολιασμένες :

Εμβόλια, η αμφισβήτηση ακόμη επιτρέπεται;;

Θλιβερή επάνοδος. Ο κόβιντ είναι πάντα εδώ και μας υποδέχεται κατά την επιστροφή από τις διακοπές σ΄ένα πλαίσιο αυξανόμενης σύγχυσης.

Το Ισραήλ μια από τις χώρες τις πιο καλά εμβολιασμένες (150 δόσεις/100 κατοίκους) και που οι υγειονομικοί της καταναγκασμοί ήταν από τους πιο αυστηρούς, μάχεται τώρα με 4 φορές περισσότερες μολύνσεις ημερήσιες απ΄ότι η Γαλλία (1000/εκατομμύριο) χωρίς κανείς να καταλαβαίνει γιατί.

Η ίδια ακατανοησία υπό ένα άλλο νόημα με την Ινδία που απαριθμεί 5 φορές λιγότερους θανάτους ανά εκατομμύριο κατοίκων (0.36) παρά η Γαλλία (2) μ’ένα ποσοστό εμβολιασμού μόνο 10%.

Πιστός του ”ίδιου χρόνου”‘ ο PDG της Pfizer που τόσο πολύ ακολουθεί η πλειοψηφία των δυτικών κυβερνήσεων διαβεβαιώνει ότι το εμβόλιο του είναι πάντα αποτελεσματικό κατά της παραλλαγής Δέλτα αλλά παραγγέλνει μια τρίτη δόση (σσ. και ήδη ο Υπεύθυνος της μάχης κατά κόβιντ στο Ισραήλ είπε προετοιμαστείτε και για την 4η).Οι επιδημιολογικές ανατροπές θα οφείλονται σε μια (πολύ) αδύναμη επιμονή -διάρκεια της ανοσίας..

Aυτή η αχρήστευση (μη προγραμματισμένη?) δεν θα έπρεπε να επιφέρει περισσότερο μια αναθεώρηση των συμβολαίων παρά μια αύξηση των τιμών; Αυτή είναι ωστόσο η συνέπεια μιας ανεπαρκούς ανάκρουσης των κλινικών δοκιμών..

Image

Κατάσταση σύνθετη και χαοτική

Αυτό το εμβόλιο που δεν εμποδίζει ούτε την μόλυνση ούτε την μετάδοση οφείλει να παραμείνει η μόνη λύση προς μια εκρίζωση του ιού έκτοτε άπιαστου ενώ η φυσική ανοσία πολύ πιο ευρεία και διαρκή αποκτημένη από τους νέους ( ανήλικους και παιδιά) στο τέλος μια μόλυνσης συχνά ασυμπτωματικής είναι τώρα αποδεδειγμένη;

Aκόμη το ”pass sanitaire” εξουσιοδοτώντας την ανάμειξη των μολυσμένων εμβολιασμένων με υγιείς ανεμβολίαστους δικαιολογείται; Kαι προς τι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών αν αυτοί μπορούν (σσ. αν και εμβολιασμένοι) να μολύνουν τους ασθενείς;;

Έναντι αυτής της σύνθετης και χαοτικής κατάστασης θα έμοιαζε λογικό να εκθειάσουμε έναν προβληματισμό όσο το δυνατόν πιο διευρυμένο ανακαινίζοντας την αντιφατική πρακτική της αμφισβήτησης, θεμελιώδη αντίληψη της σύγχρονης επιστήμης.

ή βρικόμαστε στο αντίθετο.

Σ΄ένα αμάγαλμα με τους συνομωσιολόγους και τους απαίδευτους αυτοί οι οποίοι αμφισβητούν με βάση την ειδημοσύνη τους είναι έκτοτε λογοκριμένοι από τα ΜΜΕ, εμπαίζονται από τους υπουργούς, κατηγορούνται για προδοσία από τις ”γνωστικές” εταιρίες.

Προσοχή: η επίσημη επιστήμη δεν έκανε ποτέ ”χωριό” με την αλήθεια! (lesechos 3/9/21)

Image

O διεθνώς αναγνωρισμένος Καθηγητής Ιολόγος Jean-Michel Claverie: σοκαρίστηκα όταν άκουσα για εμβολιασμό παιδιών. Ως και 40% αυξήθηκαν οι μυοκαρδίτιδες σε παιδιά!Η φυσική ανοσία παιδιών είναι καλύτερη από εμβολιακή γιατί είναι πιο ποιοτική, διαρκής, γενική! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com