O διεθνώς αναγνωρισμένος Καθηγητής Ιολόγος Jean-Michel Claverie: σοκαρίστηκα όταν άκουσα για εμβολιασμό παιδιών. Ως και 40% αυξήθηκαν οι μυοκαρδίτιδες σε παιδιά!Η φυσική ανοσία παιδιών είναι καλύτερη από εμβολιακή γιατί είναι πιο ποιοτική, διαρκής, γενική! ΒΙΝΤΕΟ

Με συνεχείς παρεμβάσεις του τις τελευταίες μέρες ένας από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους Ιολόγους του κόσμου συνιδρυτής της Γαλλικής Εταιρίας Ιολογίας ο Καθηγητής Jean-Michel Claverie επιχειρεί απεγνωσμένα ν’ανακατευθύνει το κυρίαρχο ρεύμα του διαρκούς πανεμβολιασμού. Με άρθρο του στην (lesechos 3/9/21) : προς τι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των υγειονομικών αν αυτοί μπορούν (ως εμβολιασμένοι) να μολύνουν τους ασθενείς;; Με συνέντευξή του στις 6/9/21 στο τηλεοπτικό κανάλι CNEWS ευθύς αμέσως μετά την καταγγελία του ότι λογοκρίνεται δηλώνει:

“Σοκαρίστηκα πολύ όταν ο καθηγητής Alain Fischer άρχισε να μιλάει για εμβολιασμό παιδιών σύμφωνα με μια επιτακτική αριθμητική..Δεν εμβολιάζουμε άτομα για μια ασθένεια που δεν τα προσβάλει. Η φυσική ανοσία που αποκτούν τα παιδιά είναι καλύτερης ποιότητας πιο διαρκής. Αυτή είναι πιο γενική γιατί αυτή δεν επαφίεται αποκλειστικά μόνο σ΄ένα στοιχείο του εμβολίου eαλλά πάνω στην πληρότητα των πρωτεϊνών του ιού. (σσ είναι πιο ολιστική). Και αποκτάται στο επίπεδο των βλεννογόνων, που είναι πολύ σημαντικό για αναπνευστικές παθήσεις... Φάντασμα η ανοσία αγέλης από το εμβόλιο που πια δεν κρατάει”..

«Το να εμβολιάσεις τα παιδιά γιατί δεν εμβολιάστηκαν οι 80 άνω […] αυτό είναι σαν να ζητάς από άτομα που δεν κάνουν ποδήλατο να φέρουν την κάσκα/κράνος του ποδηλάτη » ….

Στο λογαριασμό του στο  Linkedin, πριν 4 μέρες ο ίδιος επιφανής Ιολόγος παρουσιάζει στοιχεία του Κέντρου για Έλεγχο και Πρόληψη Ασθενειών (CDC) —που είναι ο Ομοσπονδιακός Οργανισμός των ΗΠΑ σχετικά με την προστασία Δημόσιας Υγείας —για κρούσματα μυοκαρδίτιδας σε νέους. Προλογίζει ο καθηγητής:

”κάποια δεδομένα αξιόπιστα που ελπίζω να προκαλέσουν κρύα ρίγη στην πλάτη σε αυτούς που στρατεύονται για τον εμβολιασμό παιδιών, ενηλίκους και ανηλίκων.

Για τους οπαδούς των ποσοστών που τόσο συχνά χρησιμοποιήθηκαν στα ΜΜΕ για να μας τρελάνουν να κάποια νούμερα: Για τους 12-15 ετών (mâles), πάνω από 2240 % (23 φορές περισσότερο) μυοκαρδίτιδες, 16-17 ετών (mâles) : + 3933 % (40 φορές περισσότερο), 18-24 ans (mâles) : + 1836 % και στους 25-29 ετών (mâles) : + 522 %. 

Είστε πάντα υπέρ ενός υποχρεωτικού εμβολιασμού ανηλίκων γιατί όχι από 3 ετών; Πρέπει στ΄αλήθεια να σταματήσουμε αυτό το ντελίριο»

Αυτός ο Καθηγητής ερευνητής μπορεί να σοκαρίστηκε όταν άκουσε για εμβολιασμό παιδιών για κόβιντ αλλά τα παπαγαλάκια του συστήματος με τους βαρύγδουπους δοτούς τίτλους καλούν ως τηλεοπτικοί μουεζίνηδες τους γονείς να πάνε τα παιδιά για το τελετουργικό τρύπημα διαβατήριο έθιμο μιας πειραματικής κοινωνίας. Από το Πειραματικό Σχολείο στο πειραματικό εμβόλιο υπάρχει χασματική διαφορά….

dimpenews.com