Νίκη του λαού ..H Αγγλία καταργεί το πιστοποιητικό εμβολιασμό ως προαπαιτούμενο πρόσβασης σε νυχτερινά μαγαζιά και μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις.Oύτε θα πάει σε χειμερινά lockdown!

Νίκη του λαού ..H Αγγλία καταργεί το πιστοποιητικό εμβολιασμό -vaccine passport-ως προαπαιτούμενο πρόσβασης σε νυχτερινά μαγαζιά, ντισκοτέκ. μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις (γήπεδα) κ.α πολυσύχναστα μέρη. Κάτι που προβλεπόταν να ισχύσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Oύτε θα πάει σε χειμερινά lockdown!Οι αρχές έκαναν ένα ακόμη βήμα πίσω αποσύρουν την απαίτηση πιστοποιητικού εμβολιασμού για πρόσβαση σε νυχτερινά μαγαζιά μόνη απαίτηση στην αγορά που θα ίσχυε. Τα σχέδια για διαβατήριο εμβολίου καταργούνται στην Αγγλία, καθώς ο Javid «δεν προβλέπει» χειμερινό lockdown…

Ο Sajid Javid «δεν προβλέπει άλλα lockdown» αυτό το χειμώνα… Ο Sajid Javid, υπουργός Υγείας, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τα σχέδια για εγχώρια διαβατήρια εμβολίων για χρήση σε μεγάλους χώρους όπως τα νυχτερινά κέντρα.

“Δεν θα προχωρήσουμε με διαβατήρια εμβολίου”, είπε ο κ. Javid το πρωί της Κυριακής.””Δεν οφείλουμε να κάνουμε πράγματα ακριβώς γιατί τα κάνουν οι άλλοι.Δεν μ’ άρεσε ποτέ η ιδέα να δείχνω ένα χαρτί για τις δραστηριότητες καθημερινά” είπε.bbc Ήταν αναμενόμενο για εφαρμογή προς το τέλος Σεπτέμβρη αλλά το αποσύρουν. Ο Javid θέλει επίσης να σταματήσει τα PCR για τους διπλοεμβολιασμένους αναφορικά με τα ταξίδια.

Οι δηλώσεις του ακολούθησαν αναφορά στους The Sunday Times, που υποδηλώνουν ότι ο πρωθυπουργός θα απορρίψει τις προτάσεις για εγχώρια διαβατήρια εμβολίων αργότερα αυτήν την εβδομάδα, καθώς θα αποκαλύψει ένα χειμερινό σχέδιο Covid.

Πριν από λίγες ημέρες, το Νο 10 υπερασπίστηκε την πολιτική, ωστόσο, λέγοντας ότι τα σχέδια παραμένουν σε ισχύ, ενώ οι λεπτομέρειες αναμένονται «τις επόμενες εβδομάδες».

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια Maria Denaxa ”στη Μεγαλη Βρετανία το 80% ειναι πλήρως εμβολιασμένοι και το 89% άνω των 16 ετών, εχουν κανει τουλαχιστον την 1η δόση. Ωστόσο οι θάνατοι αυξάνονται και οι αρχές ανακοίνωσαν πως καταργείται το πιστοποιητικό εμβολιασμού.”

RT: Covid-19 : η κυβέρνηση Boris Johnson απαρνείται το σχέδιο της για passeport vaccinal

Όλα είναι ανοικτά και χωρίς μάσκες ( τα φυλακτά φετίχ στην Ελλάδα) στην Αγγλία από τις 19 Ιουλίου! Οι ντίσκο και οι παμπ είναι γεμάτες, χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες και είναι και τίγκα! Ωστόσο, η κυβέρνηση ήθελε να εισαγάγει πιστοποιητικό εμβολιασμού για να πάει κανείς σε αυτά τα μέρη! Οι Βρετανοί βγήκαν στους δρόμους μαζικά και δυνατά και ο Τζόνσον θ’ ανακοινώνει αυτή την εβδομάδα ότι εγκαταλείπει τα σχέδια που θα απαιτούσαν διαβατήρια εμβολίου για να εισέλθουν σε νυχτερινά κέντρα, κινηματογράφους και αθλητικούς χώρους. Σε αυτό το κλιμα έκανε σήμερα την ανακοίνωση ο Υπ. Υγείας.Αυτή η ανατροπή έρχεται καθώς το στέλεχος επανέλαβε αυτήν την εβδομάδα την πρόθεσή του να εισαγάγει πιστοποιητικό εμβολιασμού στα τέλη Σεπτεμβρίου για είσοδο σε γήπεδα ή νυχτερινά κέντρα, προκαλώντας έντονη κριτική από τον τομέα της νυχτερινής ζωής και βουλευτές τόσο από τη συντηρητική πτέρυγα όσο και από την αντιπολίτευση.Με 2 δόσεις έχουν εμβολιαστεί 65,6% στην Αγγλία.

dimpenews.com