Ισραήλ kann TV: Δυστυχώς εμβολιαστήκαμε!! Στα 279 κρούσματα άνω των 60 οι 250 πλήρως εμβολιασμένοι οι 29 μερικώς ή ανεμβολίαστοι! Εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες νόσησης! CDC: το ιικό φορτίο εμβολιασμένων ίδιο με ανεμβολίαστων.Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν ακριβώς όσο κι οι ανεμβολίαστοι!Καθηγητής Καρδιολόγος Yehuda Adler:… πολλοί ασθενείς μετά τον εμβολιασμό πάσχουν από μυοκαρδίτιδες κάποιοι σοβαρά.Ανακριβή τα δεδομένα του Υπ. Υγείας!! ΒΙΝΤΕΟ

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός kann του Ισραήλ στη χώρα αυτή υπήρξαν 279 ημερήσια κρούσματα στην ηλικιακή ομάδα 60 άνω από τους οποίους οι 250 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και οι 29 ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι.Ο δημοσιογράφος λέει δείχνοντας τη σχετική κάρτα:Nα πως αυτό αποτυπώνεται σε ποσοστά σε 90% που ήταν εμβολιασμένοι και 10% ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι. Tώρα ας δούμε ένα άλλο διάγραμμα πίτας με το γενικό ποσοστό εμβολιασμού στο Ισραήλ. Δυστυχώς είναι παρόμοιο: 94% εμβολιάστηκαν.Γιατί ”δυστυχώς”;Eίναι ενθαρρυντικό ότι τόσoι πολλoί εμβολιάστηκαν και μπορούμε να δούμε ότι αντικατοπτρίζεται σε ”σοβαρή νοσηρότητα”. Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι η αναλογία των εμβολιασμένων άνω των 60 είναι σχεδόν ταυτόσημη με την αναλογία τους στα επιβεβαιωμένα κρούσματα σημαίνει ότι στους 60 άνω δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων. Έχουν τις ίδιες πιθανότητες να νοσήσουν.Κι είναι ακριβώς αυτό που η τρίτη δόση υποτίθεται ότι θα αλλάξει.Μόνο ο πληθυσμός άνω των 60 επί του παρόντος υποβλήθηκε σε αυτή ενώ η πτώση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου στην πρόληψη μετάδοσης ήταν επίσης εμφανής στους νέους αν και είναι μικρότερη η πτώση είναι σημαντική.

Tώρα θα προσθέσουμε το συμπέρασμα του αμερικάνικου CDC: στο ντοκουμέντο του που προβλήθηκε αυτή τη βδομάδα από τους Τhe New York Times γράφει ότι ένα άτομο που μολύνθηκε από Δέλτα το ιικό φορτίο του εμβολιασμένου πληθυσμού δεν είναι χαμηλότερο από αυτό του ανεμβολίαστου.Με απλά λόγια: o εμβολιασμένος πληθυσμός που μολύνθηκε μπορεί να μεταδώσει την ασθένεια ακριβώς το ίδιο όπως κι ο ανεμβολίαστος.( η ανάρτηση δεν έχει ακριβή ημερομηνία αλλά σύμφωνα με τα συμφραζόμενα είναι της τελευταίας περιόδου αφού αναφέρεται ως και στην γ δόση.Σε κάθε περίπτωση είναι ενδεικτική)

Iσραηλινός Καθηγητής Καρδιολόγος Yehuda Adler στο κανάλι ynet: «… δέχθηκα πολλούς ασθενείς μετά τον εμβολιασμό με μυοκαρδίτιδες, κάποιες περιπτώσεις είναι σοβαρές. Τα δεδομένα του Υπουργείου Υγείας ήταν ανακριβή. Βασίστηκαν μόνο στα νοσοκομειακά δεδομένα.Αλλά πολύς κόσμος δεν πήγε στα νοσοκομεία αυτές τις μέρες όπως εσύ γνωρίζεις. Γι αυτό νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά».

Δημ: “Μπορείτε να το αποδώσετε στα εμβόλια;” Καθηγητής: “Αδιαμφισβήτητα ναι….είμαι γιατρός πρέπει να πω την αλήθεια … χθες, μια νεαρή γυναίκα, το 50% της καρδιάς της υπέστη βλάβες από το εμβόλιο. Αυτό το ζήτημα πρέπει να ληφθεί υπόψη”

Σύμφωνα με κανάλι 13 Μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί στο Ισραήλ περίπου 3,1 εκατομμύρια άτομα με την τρίτη δόση με τη δεύτερη δόση περίπου 5,6 εκατομμύρια και την πρώτη δόση, περίπου 6 εκατομμύρια.Το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε σήμερα το πρωί (Παρασκευή) ότι χθες εντοπίστηκαν 6.314 νέες επαληθεύσεις του κορωνοϊού και συνολικά επαληθεύτηκαν 65.432. Ο αριθμός των βαρέως πάσχοντων ασθενών μειώθηκε στους 703, εκ των οποίων οι 203 ήταν σ’ αναπνευστήρες. Περίπου 124.000 τεστ πραγματοποιήθηκαν χθες και το επαληθευμένο ποσοστό μεταξύ όλων των ατόμων είναι 5%. Ο συντελεστής πρόσφυσης (R) αυξήθηκε ελαφρώς και τώρα ανέρχεται στο 0,9. Το 40% αυτών που επαληθεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα είναι παιδιά κάτω των 11 ετών. Τα δεδομένα δείχνουν επίσης ότι στα κρούσματα το 14% είναι ηλικίας 18-12 ετών, το 28% είναι 39-19 ετών, το 14% είναι 59 ετών 40 και το 4% είναι άνω των 60 ετών.

dimpenews.com