Καναδός Πνευμονολόγος τ.Aναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου McMaster:”Δεν εμβολιάζομαι.1ον μη βλάπτειν. Τα εμβόλια, πειραματική γονιδιακή θεραπεία εύλογα ύποπτη πως σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους,δημιούργησε σοβαρούς τραυματισμούς σε δεκάδες χιλιάδες. Άγνωστες οι μακροπρόθεσμες συνέπειες!

Η υφιστάμενη διαμάχη στους κόλπους της Ιατρικής επιστήμης για τα εμβόλια mRNA κατά covid19 συνεχίζεται καθιστώντας τα έτσι αμφιλεγόμενα ακόμη κι από τους πιο αρμόδιους όπως ο Καναδός Πνευμονολόγος τ. αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου McMaster ο John Cunnington από το Ontario που δηλώνει ότι δεν θα εμβολιαστεί επικαλούμενος την αρχή του Ιπποκράτη περί ”μη βλάπτειν”.Τονίζει: ”Δεν εμβολιάζομαι. Είμαι πνευμονολόγος σε σύνταξη. Πρώτον μη βλάπτειν”.

O γιατρός κάνει τη δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κι αναδημοσιεύει την ανάρτησή του και η γυναίκα του επικροτώντας τη στάση του με το σχολιασμό: ”Ο υπέροχος άντρας μου!”

Ο John Cunnington είναι τ. αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου McMaster. Μετά από 38 χρόνια καριέρας ως πνευμονολόγος και ιατρός γενικής ιατρικής, συνταξιοδοτήθηκε το 2018.

Ενδεικτικό άρθρο του Καθηγητή όπου για εμβόλια covid19 κάνει λόγο για ”νέα, μη δοκιμασμένη, πειραματική γονιδιακή θεραπεία…”που ”σύμφωνα με τις βάσεις δεδομένων των αμερικανικών και ευρωπαϊκών κυβερνητικών Οργανισμών ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίων, είναι εύλογα ύποπτη ότι σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους και δημιούργησε σοβαρούς τραυματισμούς σε δεκάδες χιλιάδες. Εν τω μεταξύ, οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της θεραπείας είναι απλά άγνωστες.”Καταγγέλει ότι δεν τηρείται η ενημερωμένη συγκατάθεση…

Το άρθρο του John Cunnington, MD:

Στην κορυφή της ιατρικής ιεραρχίας βρίσκεται ο νευροχειρουργός. Οι νευροχειρουργοί περιστοιχίζονται από ένα μυστήριο παντογνωσίας και παντοδυναμίας. Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή μου, ως ένας ταπεινός φοιτητής ιατρικής, να ανακαλύψω ότι ο ανώτερος νευροχειρουργός στο ίδρυμά μας, ο Robert Hughes, μηνύθηκε για αδίκημα. Στην πραγματικότητα, ο Robert Hughes, με λύπη του, συνέχισε να γράφει καναδικό ιατρικό και νομικό ιστορικό για το ζήτημα της ενημερωμένης συγκατάθεσης.

Το 1970 ο Hughes έκανε μια καρωτιδική ενδαρτηρεκτομή (καθαρισμός από την καρωτίδα στον εγκέφαλο) σε έναν 44χρονο άνδρα, τον John Reibl, ο οποίος στη συνέχεια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε παράλυτο στη μία πλευρά και κατέστη αδύνατο να συνεχίσει να εργάζεται. Ο Reibl μήνυσε τον Hughes, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε ενημερωθεί ότι μπορεί να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο από αυτήν την εκλεκτική χειρουργική επέμβαση και ότι αν το ήξερε αυτό θα είχε καθυστερήσει τη χειρουργική επέμβαση μέχρι να καταστεί επιλέξιμος για σύνταξη Ford Motor Company λιγότερο από δύο χρόνια αργότερα.

Ακολουθεί η κατάθεση του Reibl στο Δικαστήριο:

Ερ. Σας μίλησε για το τι θα συνέβαινε αν δεν κάνατε την επέμβαση;

Α. Ναι, είπε: «Είναι στο χέρι σας αν θέλετε να την κάνετε ή όχι. Μπορείς να ζήσεις μερικά χρόνια. Μπορείτε να ζήσετε περίπου 7 ή 10 χρόνια ή περισσότερο. Μια από αυτές τις μέρες θα καταπέσετε και αυτό είναι όλο. Αν πρόκειται να το κάνετε τώρα στην αρχή, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα αργότερα ».

Ερ. Ο Δρ Χιούζ είπε κάτι άλλο για τυχόν κινδύνους της επέμβασης;

Α. Δεν ανέφερε τίποτα.

Ο Reibl v Hughes πήγε μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά και το 1980 το Δικαστήριο διατύπωσε το ισχύον πρότυπο για συγκατάθεση μετά από ενημέρωση, συγκεκριμένα ότι ο γιατρός (ή άλλος πάροχος υγειονομικής περίθαλψης) «πρέπει να δώσει στον ασθενή επαρκείς πληροφορίες ώστε ένα αντικειμενικό, λογικό άτομο ( σσ οι ψυχιατρικοί ασθενείς, οι έχοντες άνοια ή Αλτσχάιμερ υπό ποιο καθεστώς εμβολιάζονται σωρηδόν αφού δεν είναι σε θέση να παρέχουν αυτή την προβλεπόμενη ενημερωμένη συγκατάθεση;) στη θέση του ασθενούς θα είναι σε θέση να κάνει μια τεκμηριωμένη επιλογή σχετικά με μια ιατρική διαδικασία ». Το δικαστήριο όρισε την παράλειψη αποκάλυψης των κινδύνων που συνεπαγόταν ως αμέλεια.

Έτσι, στον Καναδά, για να λάβει χώρα μια θεραπεία ή ιατρική διαδικασία, το άτομο δεν πρέπει απλώς να συμφωνήσει προφορικά και να υπογράψει ένα έντυπο συγκατάθεσης, αλλά πρέπει να δώσει συγκατάθεση κατόπιν ενημέρωσης αφού του εξηγηθούν οι κίνδυνοι.

Σαράντα ένα χρόνια μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, οι ομοσπονδιακές και επαρχιακές κυβερνήσεις μας συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα χορήγησης σε ολόκληρο τον Καναδικό πληθυσμό άνω των 12 ετών, μιας εντελώς νέα, μη δοκιμασμένης, πειραματικής, μη εγκεκριμένη από τον FDA γονιδιακής θεραπείας. Αυτή η θεραπεία, σύμφωνα με τις βάσεις δεδομένων των αμερικανικών και ευρωπαϊκών κυβερνητικών ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίων, είναι εύλογα ύποπτη ότι σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους και δημιούργησε σοβαρούς τραυματισμούς σε δεκάδες χιλιάδες. Εν τω μεταξύ, οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της θεραπείας είναι απλά άγνωστες.

Οι Καναδοί που λαμβάνουν αυτήν τη θεραπεία λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες; Τους λένε ό, τι πρέπει να γνωρίζουν για να δώσουν ενημερωμένη συγκατάθεση; Ένας φίλος μου έκανε την ένεση πρόσφατα. Τον ρώτησα εάν ενημερώθηκε για την πιθανότητα παρενεργειών. Είπε ότι δεν του ανέφερε κανένας τίποτα!

Από όσο μπορώ να προσδιορίσω, οι Καναδοί δεν ενημερώνονται ότι υπάρχουν κίνδυνοι. ( στην Ελλάδα τηρείται αυτό το υγειονομικό πρωτόκολλο ύψιστης σημασίας;;;;ή δεν φθάνει που οι αρμόδιοι δεν ενημερώνουν ως όφειλαν επαρκώς κι ενδελεχώς για τους υφιστάμενους κινδύνους, συγκαλύπτουμε αποσιωπούμε αλλά και διώκουμε, απειλούμε, εκβιάζουμε και τρομοκρατούμε όσους επιχειρούν απλά να συνεισφέρουν στην νόμιμη χορήγηση;; Γιατί η χορήγηση μιας θεραπείας σύμφωνα με το Διεθνές Ιατρικό Δίκαιο προϋποθέτει την πλήρη ενημερωμένη συγκατάθεση του ασθενούς.) Όταν εμφανίζονται στο σημείο της ένεσης φαίνεται ότι τους λένε να υπογράψουν ένα έντυπο και να απλώσουν το χέρι τους.(σσ Μήπως κάτι αντίστοιχο συμβαίνει κι εδώ;;) Εκείνοι που χορηγούν τη θεραπεία δεν συζητούν μαζί τους τα υπέρ και τα κατά, τους κινδύνους και τα οφέλη της ένεσης πριν από τη χορήγηση «εμβολίου». Οι περισσότεροι Καναδοί που κάνουν το εμβόλιο δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει κίνδυνος διαταραχών πήξης του αίματος, όπως πνευμονική εμβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο, απειλητικών για τη ζωή ανοσολογικών διεργασιών, όπως η επαγόμενη από εμβόλια θρομβοπενία ή ότι οι νέοι που κάνουν το εμβόλιο κινδυνεύουν από δυνητικά θανατηφόρα επιπλοκή της μυοκαρδίτιδας (ούτε είναι ενημερωμένοι ότι ο κίνδυνος του ίδιου του Covid είναι σχεδόν αμελητέος για τους νέους και τους υγιείς). Αυτή η έλλειψη πληροφοριών αποτελεί παραβίαση της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου σχετικά με τη συγκατάθεση. Εάν τραυματιστείτε από το εμβόλιο και δεν δώσατε συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης, έχετε λόγους να μηνύσετε τις υγειονομικές αρχές για αμέλεια και ζημίες.

Σημείωση: Το βάρος δεν βαρύνει τους ασθενείς να κάνουν τη δική τους έρευνα. Ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης έχει την ευθύνη να ενημερώσει τους ασθενείς για τους κινδύνους, έτσι ώστε ένα αντικειμενικό, λογικό άτομο στη θέση του ασθενούς να είναι σε θέση να κάνει μια τεκμηριωμένη επιλογή. Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι ένα παιδί 12 έως 15 ετών είναι σε θέση να κατανοήσει επαρκώς τα περίπλοκα ζητήματα που αφορούν, εμπλέκονται στην πειραματική γονιδιακή θεραπεία για να δώσει συγκατάθεση μετά από ενημέρωση; Το δέλεαρ παιδιών με παγωτό (Τορόντο) ( σσ 150αρια και δωρεάν Μegabyte) ή οι ενήλικες με λαχείο (Αλμπέρτα) ( σσ εκβιασμός, προνόμιο εργασίας μόνο στους μετέχοντες στο πείραμα) , αποτελούν συνειδητή συγκατάθεση;

Εάν ο Reibl προς Hughes θέτει το πρότυπο για εγκεκριμένες θεραπείες, ποιο θα πρέπει να είναι το πρότυπο για μη εγκεκριμένες θεραπείες (σσ επί ένα χρόνο), για πειραματισμούς σε ανθρώπους με νέες και μη δοκιμασμένες τεχνολογίες; Ως συνέπεια των πειραμάτων που πραγματοποίησαν ναζί γιατροί σε φυλακισμένους στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις επακόλουθες δίκες της Νυρεμβέργης, το Δικαστήριο διατύπωσε δέκα αρχές ηθικής έρευνας για την καθοδήγηση του ιατρικού πειραματισμού σε ανθρώπους. Η πρώτη αρχή είναι ότι «η εκούσια συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη».( σσ παραβιάστηκε κατά κόρον και στην Ελλάδα με υποχρεωτικό εμβολιασμό και πήγαμε σε προ Νυρεμβέργη εποχή με συγκατάθεση όλων των θεσμών) Παρόλο που ο κώδικας της Νυρεμβέργης, που δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 70 χρόνια, δεν χρησιμοποίησε τη λέξη “ενημερωμένος”, χρησιμοποίησε τη λέξη “συγκατάθεση” και δεν είναι δύσκολο να συμπεράνει κανείς ότι η συγκατάθεση για την οποία μίλησαν ήταν “συγκατάθεση με ενημέρωση”. Οι περισσότεροι Καναδοί που λαμβάνουν αυτές τις νέες ενέσεις γονιδιακής θεραπείας δεν έχουν ιδέα ότι αυτά τα «εμβόλια» δεν είναι εγκεκριμένη θεραπεία, όπως το εμβόλιο γρίπης και δεν γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα εγγράφονται σε κλινικές δοκιμές που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.( σσ κι ακόμη αφού είμαστε στην 3η από τις 4 φάσεις κλινικών δοκιμών)

Οι ομοσπονδιακές και επαρχιακές κυβερνήσεις, οι πρωθυπουργοί, οι διαχειριστές δημόσιας υγείας και το προσωπικό μας είναι αμελείς στη χορήγηση των εμβολίων Covid σε δεκάδες εκατομμύρια Καναδούς χωρίς να τους ενημερώνουν σαφώς ότι πρόκειται για μια πειραματική θεραπεία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της ζωής. τραυματισμούς ή θάνατο, και ότι οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες, για παράδειγμα πιθανές αυτοάνοσες ασθένειες, είναι ακόμη άγνωστες.

Όταν οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που είναι στη δύναμή τους, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της εκτεταμένης λογοκρισίας των διαφωνούντων φωνών, για να ωθήσουν τους ανθρώπους να λάβουν ιατρική θεραπεία χωρίς να τους ενημερώσουν επαρκώς για τους κινδύνους, παραβιάζουν τη θεμελιώδη εμπιστοσύνη μεταξύ του λαού και της κυβέρνησής τους.nofrakkingconsensus

dimpenews.com