Με συνοπτικές διαδικασίες ακούσιος εγκλεισμός σε Ψυχιατρείο του 19χρονου φοιτητή που στόλισε.. μ’ αυγό τον Μακρόν!

Ο 19χρονος φοιτητής που στόλισε μ΄ένα αυγό τον Μακρόν στη Λιόν μπουντρουμιάστηκε σε Ψυχιατρείο με συνοπτικές διαδικασίες. Αρχικά τοποθετήθηκε σε προσωρινή κράτηση κι εν τέλει οδηγήθηκε σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ανέφερε την Τρίτη η εισαγγελία της Lyon. Αυτή απόφαση ελήφθη μετά από ψυχιατρική εξέταση « που συμπέρανε ότι είχε σύγχυση-κατάργηση διάκριση κι έχρηζε ακούσιου εγκλεισμού σε νοσοκομείο »,διευκρινίζει το ανακοινωθέν. Οδηγήθηκε στο νοσοκομειακό κέντρο του Vinatier.

Ο Μακρόν είχε πει στους άνδρες της ασφάλειας του κατά το συμβάν ότι ”μετά θα πάω να τον βρω” αλλά ουδέποτε συνάντησε τελικά το νεαρό εξεγερμένο Γάλλο που φωνάζοντας ”Ζήτω η Επανάσταση” του εκσφενδόνισε ένα αυγό.

Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κάποια αναφορά για ψυχιατρικό ιστορικό του ατόμου. Επίσης δεν είναι η α φορά που το καθεστώς διατάζει ακούσιο εγκλεισμό σε ψυχιατρείο αντιφρονούντα. Την ίδια τακτική δηλ. ακούσιο εγκλεισμό σε Ψυχιατρείο ακολούθησε και κατά του Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας ,Φαρμακοκινητικής του κ. Fourtillan!

dimpenews.com