Αναφορές για θάνατο 2 Βρετανών ανήλικων μαθητών εμβολιασμένων με Pfizer! Έρευνα: Οι θάνατοι εφήβων αυξήθηκαν κατά 47% στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που άρχισε ο εμβολιασμός τους σύμφωνα μ’επίσημα στοιχεία ONS (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ηνωμένου Βασιλείου)!

Αναφορές για θάνατο 2 Βρετανών ανήλικων μαθητών εμβολιασμένων με Pfizer! Έρευνα: Οι θάνατοι εφήβων αυξήθηκαν κατά 47% στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που άρχισε ο εμβολιασμός τους σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ONS (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου) !

Aναφορές για θάνατο 2 Βρετανών ανήλικων μαθητών εμβολιασμένων με Pfizer!

Σοκαριστική ανάρτηση από το κανάλι που λειτουργεί από πληροφορίες δικτύου δικηγόρων και επιγράφεται ”Lawyers of Light” με 15 893 ακόλουθους στο Telegram: Η καρδιά μου ράγισε.
Έχω τώρα επιβεβαίωση δύο θανάτων Βρετανών εφήβων μετά το εμβόλιο Pfizer.

Ένας μαθητής έκτης τάξης στο Solihull έλαβε το εμβόλιο την περασμένη εβδομάδα, υπέστη θρόμβους αίματος, καρδιακή ανακοπή και πέθανε τη Δευτέρα.

Ένα 17χρονο κορίτσι ( σσ μαθήτρια) από το Braintree πέθανε στον ύπνο του χωρίς υποκείμενα προβλήματα υγείας μόλις 24 ώρες μετά το εμβόλιο.”

Στη Γαλλία αντίστοιχα φαινόμενα στην Αγγλία ομοίως..

Έρευνα: Οι θάνατοι εφήβων αυξήθηκαν κατά 47% στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που άρχισε ο εμβολιασμός τους σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ONS (Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου) !

Έρευνα : Οι θάνατοι μεταξύ εφήβων αυξήθηκαν κατά 47% στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που άρχισαν να λαμβάνουν το εμβόλιο Covid-19 σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ONS. Μια έρευνα επίσημων δεδομένων ONS και NHS αποκάλυψε ότι από τότε που το εμβόλιο Covid-19 άρχισε να διακινείται στους εφήβους, έχει αυξηθεί κατά 47% ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται σε όλες τις αιτίες μεταξύ αυτής της ηλικιακής ομάδας. Τα επίσημα στοιχεία του NHS που βρέθηκαν στο «Covid-19 weekly announced vaccinations 01 July 2021 – revised», τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και να τα βρείτε στον ιστότοπο του NHS εδώ, δείχνουν ότι μεταξύ 8 Δεκεμβρίου 2020 και 27 Ιουνίου 2021, 147,123 άτομα ηλικίας κάτω των 18 είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid-19.

Η έκδοση του 2020 «Θάνατοι καταχωρημένοι εβδομαδιαίως στην Αγγλία και την Ουαλία», που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του ONS εδώ, δείχνει ότι μεταξύ της εβδομάδας που λήγει στις 26 Ιουνίου και της εβδομάδας που λήγει στις 18 Σεπτεμβρίου 2020, σημειώθηκαν συνολικά 148 θάνατοι μεταξύ 15-19 ετών.
Ενώ η αντίστοιχη έκδοση «Θάνατοι που καταχωρούνται εβδομαδιαίως στην Αγγλία και την Ουαλία το 2021,” οι οποίοι μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο του ONS εδώ, δείχνουν ότι μεταξύ της εβδομάδας που λήγει στις 25 Ιουνίου 2021 και της εβδομάδας που λήγει στις 17 Σεπτεμβρίου 2021,επήλθαν συνολικά 217 θάνατοι μεταξύ 15-19 ετών.
Αυτό δείχνει ότι ο αριθμός των θανάτων μεταξύ 19 Ιουνίου 2021 και 17 Σεπτεμβρίου 2021 μεταξύ εφήβων ηλικίας 15 ετών και άνω ήταν 47% υψηλότερος από τον αριθμό των θανάτων σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα την ίδια περίοδο το 2020 και η αύξηση των θανάτων ξεκίνησε ακριβώς την ίδια εποχή που οι έφηβοι άρχισαν να λαμβάνουν το εμβόλιο Covid-19.theexpose.uk 30/9/21

dimpenews.com