Τον Πάπα τον εγκαταλείπουν ως και Φρουροί του αρνούμενοι τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!!!!

Τον πάπα τον εγκαταλείπουν ως και φύλακές του με αφορμή τον εμβολιασμό.
Το εμβόλιο κατά του Covid καθίσταται υποχρεωτικό για τους Ελβετούς φρουρούς του Ποντίφικα. Ήδη τρεις από αυτούς έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν την υπηρεσία του Πάπα.
Ορκίστηκαν να υπηρετήσουν τον Ποντίφικα και να προσφέρουν τη ζωή τους, αν χρειαστεί, για να εκπληρώσουν την αποστολή τους. Αλλά όχι με το κόστος του εμβολιασμού κατά του Covid-19. Τρεις Ελβετοί φρουροί προτίμησαν να παραιτηθούν για να αποφύγουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επέβαλε το Βατικανό. Ο υπολοχαγός Urs Breitenmoser, εκπρόσωπος της Ελβετικής Φρουράς, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και μίλησε για αποχωρήσεις σ’ “εθελοντική” βάση. Είπε ότι τρεις άλλοι νεοσύλλεκτοι, που μέχρι τώρα δεν είχαν εμβολιαστεί, αποφάσισαν να υποβληθούν (σσ υποκύπτοντας στον εκβιασμό). Είναι ωστόσο σε προσωρινή αναστολή από τα καθήκοντά τους μέχρι το τέλος του πλήρους εμβολιασμού τους. “Ένα μέτρο σύμφωνο με εκείνα που υιοθετήθηκαν από άλλα στρατεύματα σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Urs Breitenmoser.tdg.ch 2/10/21

όλοι οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να φέρουν ένα green pass που να πιστοποιεί είτε τον πλήρη εμβολιασμό τους ή ένα αρνητικό τεστ. Ωστόσο ο κανονισμός είναι πιο αυστηρός για Ελβετούς Φρουρούς που είναι σε πιο στενή καθημερινή επαφή με τον Ποντίφηκα και για τους οποίους ορίζει υποχρεωτικό εμβολιασμό ή αναστολή εργασίας!

dimpenews.com