Ισραηλινή μελέτη αμφισβητεί την υπόθεση ότι τα υψηλά ποσοστά καθολικού εμβολιασμού θα οδηγήσουν σε ανοσία της αγέλης και θα αποτρέψουν τα κρούσματα του COVID-19!

Ισραηλινή μελέτη αμφισβητεί την υπόθεση ότι τα υψηλά ποσοστά καθολικού εμβολιασμού θα οδηγήσουν σε ανοσία της αγέλης και θα αποτρέψουν τα κρούσματα του COVID-19! Δικαιώνεται στο αγγλικό μοντέλο και σε άλλες χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού.

Ισραηλινή μελέτη αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID-19, αποκαλύπτει εκπληκτικό βαθμό βλάβης που προκαλείται από τα εμβόλια COVID-19 μέρος του πολέμου πέμπτης γενιάς – Brighteon.TV
Μια πρόσφατη μελέτη από το Ισραήλ σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου του κορωναϊού τύπου Wuhan [ασθένεια COVID-19] υποδηλώνει ότι αυτές οι ενέσεις κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα στο ιατρικό περιοδικό Eurosurveillance, περιγράφει λεπτομερώς ένα νοσοκομειακό ξέσπασμα του SARS-CoV-2 στο Ιατρικό Κέντρο Meir στο Ισραήλ. Νοσοκομειακό σημαίνει προερχόμενο από νοσοκομείο, ενδονοσκομειακό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πλήρως εμβολιασμένος ασθενής που υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση, που είχε περιοριστεί στο νοσοκομείο, βρέθηκε θετικός στον ιό. Μια έξαρση μετάδοσης σημειώθηκε καθώς ο ασθενής μόλυνε 42 από τα συνολικά 248 άτομα που εκτέθηκαν. Από τους 42 ανθρώπους που βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19, όλοι εκτός από τους τρεις έχουν εμβολιαστεί πλήρως.

23 από αυτούς που μολύνθηκαν ήταν ασθενείς ενώ 19 ήταν νοσοκομειακό προσωπικό. Οι πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς υπέφεραν τα περισσότερα, με πέντε θανάτους και εννέα σοβαρά ασθενείς. Να σημειωθεί ότι οι δύο από τους τρεις μη εμβολιασμένους ασθενείς παρουσίασαν μόνο ήπια συμπτώματα.

Οι συγγραφείς της μελέτης εξέφρασαν ανησυχία για τα ευρήματά τους, λέγοντας ότι «αμφισβητούν την υπόθεση ότι τα υψηλά ποσοστά καθολικού εμβολιασμού θα οδηγήσουν σε ανοσία της αγέλης και θα αποτρέψουν τα κρούσματα του COVID-19».

Προσθέτουν: «Στην επιδημία που περιγράφεται εδώ, το 96,2% του εκτεθειμένου πληθυσμού ήταν εμβολιασμένο. Η λοίμωξη προχώρησε γρήγορα (πολλά κρούσματα έγιναν συμπτωματικοί εντός δύο ημερών από την έκθεση) και το ιικό φορτίο ήταν υψηλό.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) επιβεβαίωσαν στην πραγματικότητα την ισραηλινή μελέτη, λέγοντας ότι τα εμβόλια και τα ενισχυτικά για τον COVID δεν μπορούν να αποτρέψουν εντελώς κάποιον από το να μολυνθεί από τον ιό. Οι άνθρωποι που είναι φυσικά άνοσοι στον ιό – αυτοί που έχουν αναρρώσει από τον COVID -19 – φαίνεται να είναι πιο προστατευμένοι από τους ανθρώπους που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Το εμβόλιο δεν κάνει τίποτα για να μειώσει τη μετάδοση του COVID-19
Ο νευρολόγος Dr Michael Segal εξήγησε γιατί τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 εξακολουθούν να μολύνονται και να μεταδίδουν τη νόσο σε υψηλό ποσοστό.

Ο Segal έγραψε σε άρθρο της Wall Street Journal ότι τα εμβόλια ενισχύουν μόνο την εσωτερική ανοσία, αλλά δεν κάνουν τίποτα για να το αντιμετωπίσουν. Η εσωτερική ανοσία προστατεύει το εσωτερικό του σώματος, ενώ η ανοσία του βλεννογόνου παρέχει την πρώτη γραμμή άμυνας προστατεύοντας τη μύτη και το στόμα και με αυτόν τον τρόπο μειώνει επίσης την εξάπλωση σε άλλους.

Είπε ότι όλα τα εμβόλια για τον COVID-19 «είναι σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικά στην τόνωση της έκκρισης μιας συγκεκριμένης μορφής αντισώματος που ονομάζεται ανοσοσφαιρίνη Α (IgA) στη μύτη μας, η οποία εμφανίζεται μετά από πραγματική μόλυνση με ιό».

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όσοι έχουν προσβληθεί και αναρρώσει από τη νόσο έχουν τόσο βλεννογόνο όσο και εσωτερική ανοσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι ειδικοί συνιστούν τώρα να επιτρέπεται στον ιό να κυκλοφορεί σε ολόκληρο τον πληθυσμό, με προφυλάξεις που λαμβάνονται για τα ευάλωτα άτομα.

«Δεν μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τίποτα άλλο από το να αφήσουμε τον ιό να συνεχίσει την πορεία του, ώστε οι άνθρωποι να αποκτήσουν ανοσία στην αγέλη», δήλωσε ο Porolfur Gudnason, επικεφαλής επιδημιολόγος στην Ισλανδική Διεύθυνση Υγείας. «Πρέπει να προσπαθήσουμε να ανοσοποιήσουμε και να προστατεύσουμε καλύτερα εκείνους που είναι ευάλωτοι αλλά ανέχονται τη μόλυνση. Δεν είναι πλέον προτεραιότητα να εμβολιαστούν όλοι με την τρίτη δόση. “

Κάποιοι αναρωτιούνται αν το να κολλήσεις το COVID-19 τώρα είναι καλύτερο από περισσότερα εμβόλια.

«Εάν είχατε μια πραγματική λοίμωξη, μπορείτε να έχετε καλύτερη ανοσία έναντι όλων των νέων παραλλαγών που εμφανίζονται, επειδή έχετε ανοσία σε κάτι περισσότερο από απλώς ακίδα [πρωτεΐνες]», δήλωσε η Eleanor Riley, μια ανοσολόγος στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Οι ασθενείς που θεραπεύονται από τον COVID-19 διατηρούν ευρεία και μακροχρόνια ανοσία
Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 διατηρούν ευρεία και μακροχρόνια ανοσία.mirastnews.net 22/10/21 Natural News//NaturalHealth365.com/WSJ.com/NIH.gov

Το Ισραήλ, που είναι το πρώτο με τον εμβολιασμό και μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες,δείχνει το πραγματικό αποτέλεσμα του εμβολιασμού. Στις 6/8//21:

Alarming data from hospitals in Israel overflowing with vaccinated people

Συνέντευξη με τον Dr. Kobe Haviv (Νοσοκομείο Herzog, Ιερουσαλήμ):
▪️Το 95% των σοβαρών ασθενών είναι εμβολιασμένοι.
▪️Το 85-90% των νοσηλειών αφορούν πλήρως εμβολιασμένα άτομα.
▪️Το 95% των ασθενών με σοβαρό C0VID είναι πλήρως εμβολιασμένοι και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώνεται.

Τέτοιου είδους στοιχεία έκαναν το Ισραήλ να σπεύσει στην γ δόση και να πηγαίνει και προς 4η. Συνεχής εμβολιασμός…..

Το Ισραήλ έχει ήδη δρομολογήσει και 4η δόση όπως προκύπτει από ανακοίνωση ιθυνόντων του από μέσα Σεπτέμβρη.

To Iσραήλ πιστό στο ρόλο του να ανοίγει το χορό των εξελίξεων για πανδημία ανακοίνωσε στις 23/10/21 πως έχει 5 νέα κρούσματα από νέα παραλλαγή της μετάλλαξης Δέλτα. Σχεδόν 4.000.000 Ισραηλινοί έλαβαν και την γ δόση. Το τελευταίο 24ωρο περί τα 1000 κρούσματα.

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε το Σάββατο τον απολογισμό της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, καταγράφοντας 983 νέα κρούσματα μέσα σε 24 ώρες.

Ταυτοποιήθηκαν 13.395 ενεργοί ασθενείς, εκ των οποίων 311 σε σοβαρή κατάσταση και 155 σε τεχνητούς αναπνευστήρες.

Ωστόσο, οι υγειονομικές αρχές ζητούν προσοχή, καθώς στη χώρα έχουν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα από την υποπαραλλαγή Delta σύμφωνα με i24news.tv

Από την 1η Νοεμβρίου, οι εμβολιασμένοι τουρίστες θα μπορούν να επιστρέψουν στο Ισραήλ μετά από περισσότερο από ενάμιση χρόνο κλεισίματος των συνόρων.

Τελικά ”Πάντων χρημάτων μέτρον” σύριγγα;;Το ερώτημα είναι και φιλοσοφικό και υπαρξιακό και νομικό και πολιτειακό…. Η γοητεία της ζωής είναι ότι είναι ένα πολυσήμαντο φαινόμενο που δεν εξαντλείται στη μονομέρεια μιας εκδήλωσής της. Η υγεία είναι μια πτυχή στο πολυπρισματικό φάσμα της. Η εξασφάλιση της ζωής είναι προτεραιότητα όταν η διαδικασία την διασφαλίζει και δεν την θέτει εκ νέου σε νέους κινδύνους….και περιπέτειες….

dimpenews.com