O Γάλλος Βουλευτής Adrien Quatennens νο2 του Κόμματος του Jean-Luc Mélenchon: όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά δια της πειθούς. Άλλωστε αυτή είναι η θέση του Π.Ο.Υ! Στοπ στους περιορισμούς ελευθεριών.Να καταργηθεί το υγειονομικό πάσο! ΒΙΝΤΕΟ

O Γάλλος Βουλευτής Adrien Quatennens εκφράστηκε κατά του υποχρεωτικού και καταναγκαστικού εμβολιασμού ενώ τόνισε με έμφαση 2 φορές ότι άλλωστε αυτή είναι και η θέση του Π.Ο.Υ..Δηλαδή κάποιες χώρες παρουσιάζονται ως βασιλικότερες του βασιλιά και υπερβαίνουν ως και τα εσκαμμένα του Π.Ο.Υ διατάζοντας με αυταρχικό απολυταρχικό τρόπο υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Τόνισε: “Δεν είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ούτε του καταναγκαστικού,εξαναγκαστικού. Πρέπει να πάμε δια της πειθούς ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το λέει αυτό κυρίως όχι στον εξαναγκασμό. Εδώ ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν είναι ευνοϊκός σε αυτό!.. Η πειθώ άλλοτε πετυχαίνει άλλοτε όχι.. το εμβόλιο για covid19 λειτουργεί ως προληπτικό φάρμακο κατά των σοβαρών μορφών της ασθένειας δεν ανοσοποιεί... Πρέπει να σταματήσουμε τους περιορισμούς τω ελευθεριών το να πρέπει να παρουσιάσει κανείς τα δεδομένα της υγείας του για να εργαστεί ή αν μετέχει στην συλλογική ζωή..”

“Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι κυρίως η κατάργηση του pass sanitaire/υγειονομικού πάσου στις 15 Νοέμβρη”, δηλώνει…

 O Adrien Quatennens είναι Μέλος του Κοινοβουλίου της Γαλλίας από το 2017. Εκλέγεται στην πρώτη εκλογική περιφέρεια του Βορρά στην περιοχή της Λιλ. Από τον Ιούνιο του 2019 είναι συντονιστής του Κόμματος La France insoumise του μεγαλύτερου κόμματος της Γαλλικής Αριστεράς. Είναι το δεξί χέρι του ηγέτη της παράταξης Jean-Luc Mélenchon και ουσιαστικά το νο2 αυτής.

dimpenews.com