Νέες δηλώσεις του Προέδρου Κροατίας Zoran Milanovic: είναι Υγειονομική Τρομοκρατία.. εκβιαστικός εμβολιασμός, πιστοποιητικά για covid19. BINTEO

Νέες δηλώσεις του Προέδρου Κροατίας Zoran Milanovic. Ο Πρόεδρος της Κροατίας Zoran Milanović, στις 21 Οκτωβρίου 2021 δηλώνει: « πιστεύω ότι αυτό είναι μια κακοποίηση ατόμων.. Πιστοποιητικά Covid; Εμβολιαστείτε και ζήστε ; Δεν θα εμβολιαστείς; Δεν πρόκειται απλά για καταπίεση και κακοποίηση … είναι υγειονομική τρομοκρατία… είναι συστηματική κακοποίηση..”

Ο Πρόεδρος της Κροατίας Zoran Milanović, στις 21 Οκτωβρίου 2021, με την ευκαιρία του εορτασμού της 30ης επετείου από τα δεινά των αμάχων στο Baćin, σχολίασε τον εμβολιασμό και την πιθανή επέκταση της χρήσης πιστοποιητικών covid.

Ο Milanović είπε ότι τα πιστοποιητικά Covid δεν έχουν νόημα: όσοι αποφασίζουν αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν κανέναν τρόπο να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν παρά μέσω καταστολής και κακοποίησης.

«Νομίζω ότι είναι μια κακοποίηση ανθρώπων και μίλησα πολύ λίγο για αυτό γιατί είχα κατανόηση. Έχω πάρα πολλά. Αυτό λοιπόν είναι ανοησία.

Πιστοποιητικά Covid; Εμβολιαστείτε και ζήστε. Όχι, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Οι εμβολιασμένοι Κροάτες προφανώς δεν ξεπερνούν το 50% . Ίσως κάποια δεδομένη στιγμή πάνε. Οι Σλοβένοι είναι λίγο πάνω από το 50%.Εδώ, πρέπει να ζήσουμε με αυτό», είπε.

«Δεν υπάρχει τρόπος να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν παρά μόνο μέσω καταστολής και παρενόχλησης. Αυτή είναι μια Υγειονομική Τρομοκρατία όπου η υγεία σας και ορισμένες υποχρεώσεις αποφασίζονται από ανθρώπους που κανείς δεν έχει εκλέξει, τώρα είναι συστηματική κακοποίηση».

Ο Πρόεδρος της Κροατίας Zoran Milanović εκθέτει ανεπανόρθωτα τους ομολόγους του….

dimpenews.com