Μέλη του Κογκρέσου καταγγέλουν ότι ο Δρ Φάουστ-Fauci χρηματοδοτεί απεχθή πειράματα σε κουτάβια! Τους κάνουν χορδεκτομές να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά πόνου!Χορηγήθηκε πειραματική φαρμακευτική αγωγή σε υγιή λαγωνικά, και στη συνέχεια μολύνθηκαν σκόπιμα με μύγες που μεταφέρουν ένα παράσιτο παθογόνο για τον άνθρωπο!

Ένα ακόμη σκάνδαλο..”Οι τρελοί επιστήμονες που παριστάνουν τον Θεό”: Ο Γερουσιαστής της Φλόριντα DeSantis ζητά την απόλυση του Fauci για τα “επικίνδυνα και σκληρά” πειράματά του σε σκύλους.
Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις εντάχθηκε στη ομήγυρη των Αμερικανών Βουλευτών που επιτίθενται στον ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου, Δρ Άντονι Φάουτσι, ( Δρ Φάουστ) επειδή χρηματοδοτεί έρευνα για «επικίνδυνους» ιούς και «απεχθή» πειράματα σε σκύλους.
Ο Δρ Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), μονάδα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH), αποφάσισε να επενδύσει φορολογικά δολάρια ΗΠΑ στην έρευνα για το γραφείο κέρδους στο Ινστιτούτο Ιολογίας στο Γουχάν της Κίνας , καθώς και σε υποτιθέμενη σκληρή έρευνα ναρκωτικών σε κουτάβια λαγωνικά.
Αποκαλώντας την έρευνα “πολύ επικίνδυνη” και “ανήθικη” για τα κέρδη ο DeSantis είπε τη Δευτέρα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να “θέσουν τέλος σε αυτό”, προσθέτοντας: “Δεν μπορείτε να έχετε τρελούς επιστήμονες που παριστάνουν έτσι τον θεό. “
Και ύστερα ανακαλύπτουμε ότι ο Fauci και το NIH κάνουν τι άλλο. Κάνουν σκληρά πειράματα σε κουτάβια. Αυτό που έκαναν με αυτά τα κουτάβια είναι εντελώς αηδιαστικό, απεχθές. Πρέπει να σταματήσει.
Μέλη του Κογκρέσου και από τα δύο κόμματα κράτησαν παρόμοια στάση την περασμένη εβδομάδα, απαιτώντας από τον Φάουτσι να εξηγήσει γιατί παρήγγειλε τέτοια πειράματα και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα που χρηματοδοτείται από το NIAID με χρήση σκύλων. Οι Γερουσιαστές σημείωσαν ένα στοιχείο σε ένα τιμολόγιο που στάλθηκε στο πρακτορείο γιαΧορδεκτομή“, μια διαδικασία κατά την οποία οι φωνητικές χορδές των σκύλων κόπηκαν για να τους αποτρέψουν από το να γαβγίζουν ή να ουρλιάζουν από τον πόνο κατά τη διάρκεια των πειραμάτων. (σσ χορδεκτομή στους σκύλους λοβοτομή στους ανθρώπους μέσω λογοκρισίας-προπαγάνδας)
«Πρόκειται για καταδικαστέα κατάχρηση των χρημάτων των φορολογουμένων», ανέφεραν αξιωματούχοι σε επιστολή τους προς τον Fauci.
Η έρευνα για τα λαγωνικά ήρθε στο φως για πρώτη φορά τον Αύγουστο, όταν μια ομάδα φυλάκων απέκτησε κυβερνητικά έγγραφα για το πρόγραμμα. Η ομάδα υποστήριξε λεπτομέρειες όπως οι ερευνητές ναρκώνουν κουτάβια και κλειδώνουν τα κεφάλια τους σε συρμάτινα κλουβιά, έτσι ώστε οι πεινασμένες αμμόμυγες να τα μολύνουν με παθογόνα παράσιτα καταβροχθίζοντας τα πρόσωπά τους.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα αμερικανικά φορολογικά δολάρια χρησιμοποιούνται για τη μεταχείριση αυτών των σκύλων με τον τρόπο που τους φέρονται, και ξέρετε, πραγματικά πιστεύω ότι ο Fauci πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνος», είπε ο DeSantis. «Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι γραφειοκράτες, δεν έχουν το δικαίωμα να τρελαίνονται και να κάνουν ό,τι θέλουν με τα φορολογικά μας δολάρια. “
Ο Fauci, ο πιο ακριβοπληρωμένος υπάλληλος στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, επιβλέπει έναν προϋπολογισμό της NIAID που έχει φτάσει τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Έχει επανειλημμένα αρνηθεί, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο Κογκρέσο, ότι η έρευνα που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ στη Γουχάν συνεπαγόταν κέρδος στην εξουσία. Την περασμένη εβδομάδα, το NIH αναγνώρισε το αντίθετο, αν και προσπάθησε να διατηρήσει τη διάκριση σε ένα σημείο λεπτομέρειας.
Ο γερουσιαστής Rand Paul (R-Kentucky) ζήτησε να διερευνηθεί ποινικά αν ο Fauci επειδή είπε ψέματα στο Κογκρέσο. Ωστόσο, ακόμη και μετά την ομολογία του NIH, ο Fauci δεν το έβαλε κάτω, λέγοντας σε μια συνέντευξη στο ABC News την Κυριακή ότι δεν είχε κοροϊδέψει τους Γερουσιαστές.

Τον περασμένο μήνα, η Google αφαίρεσε διαφημίσεις από μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων που ήθελε να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα σκληρά πειράματα σε σκύλους που χρηματοδοτήθηκαν από ένα τμήμα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH) με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci. Η Google δεν διευκρίνισε τους κανόνες που παραβίασαν οι διαφημίσεις.

Εάν η ιστορία των σκληρών πειραμάτων σε ζώα είναι ένα εθνικό σκάνδαλο σήμερα, το κοινό θα μπορούσε να το είχε μάθει νωρίτερα χωρίς τη λογοκρισία της Big Tech.

Το White Coat Waste Project (WCW) είναι μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων που ευαισθητοποιεί το κοινό σχετικά με τα πειράματα σε ζώα που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους. Η ομάδα διερευνά έρευνα που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση και ενημερώνει το κοινό σχετικά με αυτά τα αμφισβητήσιμα ερευνητικά έργα.

Μέσω των αιτημάτων του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας, το WCW ανακάλυψε ότι το τμήμα του Fauci εντός του NIH είχε «δαπανήσει 424.000 $ για να αναθέσει μια μελέτη στην οποία χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή πειραματικά σε υγιή λαγωνικά, και στη συνέχεια μολύνθηκαν σκόπιμα με μύγες που μεταφέρουν ένα παράσιτο παθογόνο για τον άνθρωπο».

Απεχθή πειράματα σε σκύλους, πειραματικό υποχρεωτικό εμβόλιο σ’ ανθρώπους τώρα και σε παιδιά από 5-11.

dimpenews.com