Ρουμάνος Ευρωβουλευτής τους ξεσκέπασε.. και πυρ ομοθυμαδόν κατά Ρουμανίας. Ασυσχέτιστο;! Ρουμάνος ήταν ο ευρωβουλευτής που επέδειξε το ντοκουμέντο με τις «μαυρισμένες» συμβάσεις της ΕΕ με φαρμακοβιομηχανίες για εμβόλια! Ρουμανία: Αληθεύει ότι οι κομητείες (περιφέρειες) με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού κατέγραψαν και τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης; ΒΙΝΤΕΟ

Ρουμάνος Ευρωβουλευτής τους ξεσκέπασε και πυρ ομοθυμαδόν κατά Ρουμανίας. Ασυσχέτιστο! Ρουμάνος ήταν ο ευρωβουλευτής που επέδειξε το ντοκουμέντο με τις «μαυρισμένες» συμβάσεις της ΕΕ με τις φαρμακοβιομηχανίες για εμβόλια! Και τώρα η Ρουμάνια στην blacklist της Ευρώπης, πολιτικών, ΜΜΕ και …covid19! Ρουμανία: Αληθεύει ότι οι κομητείες κομητείες με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού κατέγραψαν και τα υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης; Eίναι ωστόσο γεγονός ότι υπάρχει έξαρση της επιδημίας στη χώρα και κατέγραψε ημερησίως 451 θανάτους μια χώρα με 20.000.000 πληθυσμό και 30,7% πλήρως εμβολιασμένους. Tην ίδια ώρα οι ΗΠΑ η χώρα που ελέγχει τον Π.Ο.Υ με κρατικές επιχορηγήσεις αλλά και μέσω των φιλανθρώπων ολιγαρχών της που ουσιαστικά προίσταται με τα κράτη δορυφόρους τους στην παγκόσμια διαχείριση κρίσης που εμβολιάζει ως και παιδιά από 5-11 καταγράφει σχεδόν 1 εκατομμύριο νεκρούς από covid19 σύμφωνα με Πανεπιστήμιο Johns Hopkins ο coronavirus έκανε πάνω από 750 000 νεκρούς στις ΗΠΑ αλλά είναι στο απυρόβλητο…Θεωρείται κι ως μοντέλο που πρέπει ν’ ακολουθηθεί…κι ενώ έχει εμβολιασμένους:

192 εκ.192.000.00058,1%

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής Cristian Terhes κατήγγειλε την υποκρισία των υποσχέσεων για «διαφάνεια» από ευρωπαϊκούς φορείς σχετικά με τις συμβάσεις αγοράς εμβολίων που έχουν υπογραφεί με φαρμακευτικές εταιρείες. Ως απόδειξη, επέδειξε ένα σε μεγάλο βαθμό διασκευασμένο έγγραφο. Μίλησε στις 28 Οκτωβρίου σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

Ο ευρωβουλευτής Cristian Terhes κατήγγειλε την έλλειψη διαφάνειας στην πολιτική εμβολίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Κατήγγειλε συγκεκριμένα την αδιαφάνεια των συμβάσεων για την αγορά εμβολίων που υπογράφηκαν μεταξύ της ΕΕ και των φαρμακευτικών εταιρειών, παρά το γεγονός ότι υπόσχονται «διαφάνεια». Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής, ο οποίος είναι μέλος της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, παρέθεσε άρθρο της εφημερίδας Euractiv που αποκαλύπτει ότι το αντίγραφο της σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ της γερμανικής εταιρείας CureVac και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο δόθηκε στη διάθεση των ευρωβουλευτών περιέχει πολλά διασκευασμένα αποσπάσματα. Προκειμένου να υποστηρίξει τη διαδήλωσή του, ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής εξέθεσε πολλές σελίδες της εν λόγω σύμβασης, καθεμία από τις οποίες ήταν βαριά επιμελημένη. « σας κάνω την ερώτηση: αυτό είναι διαφάνεια; Βλέπετε κάτι; Γιατί δεν το κάνουμε!» είπε.

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής επέκρινε το γεγονός ότι οι Βρυξέλλες θέλουν «να επιβάλουν ένα ιατρικό προϊόν στους ευρωπαίους πολίτες χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς περιέχεται στα συμβόλαια αγοράς». ”Όταν η κυβέρνηση ξέρει τα πάντα για σένα, είναι τυραννία. Όταν ξέρεις τα πάντα για την κυβέρνηση, είναι δημοκρατία,” είπε ο Cristian Terhes καθώς μίλησε σε συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσαν τέσσερις ευρωβουλευτές και είχε στόχο να καταγγείλει την έλλειψη διαφάνειας σχετικά με τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική εμβολίων της ΕΕ, αλλά και την εισαγωγή μιας άδειας υγείας για μπορεί να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Όταν η κυβέρνηση ξέρει τα πάντα για σένα, είναι τυραννία. Όταν ξέρεις τα πάντα για την κυβέρνηση, είναι δημοκρατία», είπε.

Υπενθυμίζουμε ότι από τον Σεπτέμβριο του 2020 οι ευρωβουλευτές απαιτούν πρόσβαση σε συμβάσεις που έχουν υπογραφεί για λογαριασμό των 27 κρατών μελών, μεταξύ της Επιτροπής και της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Η Ένωση μπορεί να έχει ξοδέψει σχεδόν τρία δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά εμβολίων, τίποτα επίσημο δεν έχει διαρρεύσει ακόμη μέχρι σήμερα για τη διανομή αυτών των ποσών μεταξύ των εργαστηρίων ή για τις τιμές που ορίζονται για κάθε δόση εμβολίου.

Όπως αποκάλυψε το France Info, στις 12 Ιανουαρίου 2021, η Γενική Διεύθυνση Υγείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είχε εξουσιοδοτήσει μια μικρή ομάδα ευρωβουλευτών να συμβουλευτεί τη σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ της Curevac και της ΕΕ. Η γερμανική εταιρεία είχε αποφασίσει να παίξει το χαρτί της «διαφάνειας» θέτοντας τη σύμβασή της στη διάθεση των ευρωβουλευτών που το επιθυμούν. Μια προσπάθεια διαφάνειας που παραμένει από μόνη της πολύ περιορισμένη, διότι τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχαν την άδεια να συμβουλεύονται το έγγραφο μόνο για 45 λεπτά, και αυτό, με αυστηρή απαγόρευση λήψης φωτογραφιών. Ακόμη χειρότερα, πολλά μέρη της σύμβασης είχαν διατυπωθεί για την περίσταση. Έτσι, σύμφωνα με την Euractiv, «το 4,22% των παραρτημάτων που αφορούν τις ρήτρες ευθύνης και το 15,38% εκείνων που αφορούν αποζημιώσεις τα έχουν μαυρίσει». Επομένως, αυτή είναι η αναθεωρημένη έκδοση του συμβολαίου Curevac που μπόρεσε να αποκτήσει ο ιστότοπος Euractiv και που ανέφερε ο Cristian Tehres κατά τη συνέντευξη Τύπου του. Οι ευρωβουλευτές ζητούν περισσότερη διαφάνεια Σε ψήφισμα που εγκρίθηκε στις 21 Οκτωβρίου (458 ψήφοι υπέρ, 149 κατά και 86 αποχές), το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε νομοθεσία για να γίνουν πιο διαφανείς οι διαδικασίες για την αναζήτηση, την αγορά και τη διανομή των εμβολίων Covid-19. «Αυτό θα επιτρέψει στους ευρωβουλευτές να παρακολουθούν αποτελεσματικά τις πολιτικές εμβολίων της ΕΕ. Ταυτόχρονα, η Επιτροπή θα πρέπει να συζητήσει αυτές τις πολιτικές πιο ανοιχτά με τους πολίτες», διευκρινίζει το δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της Βουλής. Οι βουλευτές κάλεσαν επίσης την Επιτροπή να «δημοσιεύσει τις συμφωνίες αγοράς με προμηθευτές εμβολίων και να συμπεριλάβει λεπτομέρειες για τις δημόσιες επενδύσεις και το κόστος εμβολίων και να δημοσιοποιήσει οποιαδήποτε παραβίαση της σύμβασης». Οι ευρωβουλευτές λένε ότι «περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του δισταγμού και της παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια και οι φαρμακευτικές εταιρείες θα πρέπει επίσης να δημοσιεύουν λεπτομερή δεδομένα και εκθέσεις για κλινικές δοκιμές». Θα ακουστεί όμως η γνώμη τους από την Επιτροπή;rt

Συνέντευξη τύπου Ευρωβουλευτών κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και green pass! Τάσσονται υπέρ Δημοκρατίας κι Ελευθερίας. Καταγγέλουν ότι παραβιάστηκαν τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα ( Χάρτα). Kράτη μέλη όπως η Ελλάδα καταπάτησαν την &46 κανονισμού(ΕΕ) 2021/ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για πιστοποιητικά εμβολιασμού σχετικά με δικαίωμα σ’ ισότητα έναντι νόμου,απαγόρευση διακρίσεων, δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας, προστασία οικογένειας!!!! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com