24 πλήρως εμβολιασμένοι οι 15 υγειονομικοί βρέθηκαν θετικοί στο covid19 σε νοσοκομείο στη Γαλλία!

24 πλήρως εμβολιασμένοι οι 15 υγειονομικοί υγειονομικοί βρέθηκαν θετικοί στο covid19 σε νοσοκομείο στη Γαλλία!

Έξαρση Covid-19 εντοπίστηκε σε νοσοκομείο του Μπορντό, 15 υγειονομικοί πλήρως εμβολιασμένοι από μία μονάδα βρέθηκαν θετικοί…
Ένα σύμπλεγμα covid19 εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες σε μια μονάδα στο νοσοκομείο Saint-André στο Μπορντώ. Η διοίκηση της CHU ανακοίνωσε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου ότι δεκαπέντε υγειονομικοί και εννέα νοσηλευόμενοι ασθενείς βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.
Επιδημική ανάκαμψη του Covid-19 παρατηρείται στη Γαλλία εδώ και λίγες μέρες. Στη Gironde, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Bordeaux ανακοινώνει ότι μαζική εστία covid19 έχει εντοπιστεί στον χώρο του νοσοκομείου Saint-André “από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας”, αναφέρει αυτή την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου, η France Bleu Gironde, η οποία συμβουλεύτηκε ένα εσωτερικό email που εστάλη από διαχείριση.

Την Τρίτη, 2 Νοεμβρίου, δεκαπέντε υγειονομικοί βρέθηκαν θετικοί στο τμήμα παθήσεων και λοιμωδών νοσημάτων της μονάδας, είπαν οι συνάδελφοί μας.

Όλοι διπλά εμβολιασμένοι
Η εφημερίδα Sud-Ouest προσθέτει ότι εννέα ασθενείς που νοσηλεύονταν εκείνη την περίοδο είχαν επίσης μολυνθεί. Σύμφωνα με τη διοίκηση, τα 24 θετικά άτομα είναι όλα διπλά εμβολιασμένα. Σημειώνει επίσης ότι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη σοβαρή μορφή της πάθησης, αναφέρει το France Bleu.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αναδιοργάνωση των μεταφορών ασθενών από τα επείγοντα. Όλοι οι ασθενείς που έχουν περάσει από αυτήν την υπηρεσία τις τελευταίες ημέρες θα ταυτοποιηθούν και θα ειδοποιηθούν για το γεγονός, ανακοινώνει η Actu Bordeaux.ouest-france 5/11/21

Kαι από αυτό το περιστατικό αποδεικνύεται το άδικο κι ανορθολογικό της απόφασης αναστολής των ανεμβολίαστων υγειονομικών που στην τελική δεν είναι και θετικοί!!!

dimpenews.com