3 Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία (GZA) Αμβέρσας στο Βέλγιο: «οι ασθενείς που έχουμε στην εντατική-ΜΕΘ είναι όλοι εμβολιασμένοι»!!.Παραδοχή του επικεφαλή Ιατρού Kristiaan Deckers!! ΒΙΝΤΕΟ

To νοσοκομειακό πανεπιστημιακό δίκτυο GZA Αμβέρσας στο Βέλγιο δηλώνει: «οι ασθενείς που έχουμε στην εντατική είναι στην πραγματικότητα όλοι εμβολιασμένοι»

100% εμβολιασμένοι στην εντατική στις ΜΕΘ!! Και με αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό..Στα τρία νοσοκομεία της Αμβέρσας του GZA, ο επικεφαλής ιατρός Kristiaan Deckers παραδέχεται ότι το 100% των περιπτώσεων covid στο IC/ΜΕΘ είναι σήμερα εμβολιασμένοι.

Λέει ο γιατρός: όποιος πιστεύει ότι η μονάδα Eντατικής Θεραπείας αυτή/ICU είναι γεμάτη από ανεμβολίαστους αυτό δεν είναι η αλήθεια.Αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι η πλειοψηφία των μολυσμένων ασθενών είναι πολύ διαφορετική από ότι μερικές βδομάδες πριν. όπου η πλειοψηφία ήταν σε αυτή τη μονάδα όντως ανεμβολίαστοι αλλά αυτή δεν πια η παρούσα πραγματικότητα”.

Δεν μπορούν πλέον να υποστηρίζουν ότι για το σημερινό κύμα κορωνοϊού ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι!Ούτε ότι είναι το κύμα των ανεμβολίαστων! Kαταρρέει επίσης στην πράξη το αφήγημα ότι οι εμβολιασμένοι δεν πάσχουν-νοσούν σοβαρά!

Το GZA Hospitals αποτελείται από τρεις πανεπιστημιουπόλεις στην περιοχή της Αμβέρσας.

”Αμβέρσα: εμβολιασμένοι μόνο στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.Το εμβόλιο αποτυγχάνει!”

Ο διευθυντής του νοσοκομείου AZ Turnhout (πόλη στο Βέλγιο στην επαρχία Αμβέρσας) αφαιρείται από την οθόνη.Καταγγέλεται Λογοκρισία! ( αναφέρει το ρεπορτάζ του devrijdenker που ακολουθεί) ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Το κανάλι απολογείται ότι βγήκε από το πλαίσιο η συνέντευξη ωστόσο δεν είχε την πρόθεση λογοκρισίας και ότι την έχει ανεβάσει στον ιστότοπό του!!!

Συνέβη σε ένα από τα τοπικά κανάλια, στην προκειμένη περίπτωση στο Kempen RTV.

Έγινε την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021, μια σύντομη αναφορά για τον αυξανόμενο αριθμό ασθενών με κορωνοϊό στη συνοριακή περιοχή Kempen. Μίλησε ο διευθυντής του νοσοκομείου AZ Turnhout o Δρ. Jo Leysen
Ιατρός ΩΡΛ, χειρουργική προσώπου και λαιμού.
Yπεύθυνος Διαχείρισης νοσοκομείων στο AZ Turnhout από το 2007, επί του παρόντος Διευθύνων Σύμβουλος AZ Turnhout και Συντονιστής Νοσοκομειακών Δικτύων Kempen.

Και μόλις είπε, στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, τα εξής: “Οι ασθενείς που δεχόμαστε (με covid 19) είναι όλο και περισσότεροι εμβολιασμένοι ασθενείς. Ξέρω ότι οι άνθρωποι μερικές φορές ακούνε άλλες φήμες, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών που τώρα παραλαμβάνουμε είναι εμβολιασμένοι άνθρωποι».Η ανάρρωση είναι πιο ταχεία. Λόγω εμβολιασμού; ή καλύτερων φροντίδων ή εξ αιτίας παραλλαγής Δέλτα ή συνδυασμός όλων αυτών; Δεν διευκρινίστηκε….

Το ρεπορτάζ βγήκε εκτός σύνδεσης μετά από λίγες ώρες από τους συντάκτες του RTV. Όποιος παρακολουθεί το ρεπορτάζ κόβιντ των μεγάλων μας μέσων, φυσικά, καταλαβαίνει γιατί αυτή η μαρτυρία, από έναν αληθινό ειδικό του χώρου, λογοκρίνεται. Δεν ταιριάζει με την τρέχουσα αφήγηση, η οποία, ενάντια στην καλύτερη κρίση μας, θέλει να δώσει την εντύπωση ότι εδώ έχουμε μια «πανδημία ανεμβολίαστων».

Είναι απολύτως σαφές ότι πρόκειται για μια διεθνώς σαφώς συντονισμένη εκστρατεία ευαισθητοποίησης, όσο το δυνατόν με υψηλότερη κοινωνική και οικονομική πίεση στους μη εμβολιασμένους. Κατά συνέπεια, προτείνονται συστηματικά αναλογίες που δεν έχουν πλέον καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά κάποτε βγάινουν αυτά τα στοιχεία, όπως η υποχρεωτική κοινοβουλευτική εξήγηση του Υπουργού κατά του FVDB Δημόσιας Υγείας πριν από μερικές εβδομάδες (βλ. απόσπασμα παρακάτω), ότι το 70% των κρουσμάτων covid που νοσηλεύονται στη Φλάνδρα και το 60% των κρουσμάτων covid στη Φλάνδρα στην Εντατική είναι όντως διπλά εμβολιασμένοι τότε αμέσως αρχίζει να βρέχει συγγνώμη.Ή το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των νοσηλευόμενων covid νοσηλευόταν ήδη στο νοσοκομείο για άλλες σοβαρές παθήσεις, πριν αποδειχθεί ότι έχουν μολυνθεί.

ΈΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Οι εντολές πορείας της FVDB και πολλών από τους ξένους συναδέλφους της είναι πολύ σαφείς: θέλουν να φτάσουν τουλάχιστον το 99% εμβολιασμένοι, μετρώντας από την ηλικία των έξι μηνών. Και αυτές οι δόσεις τελικά θα είναι όλες δόσεις mRNA, και που πρέπει να ανανεώνεται κάθε έξι μήνες ή κάθε χρόνο… Φυσικά, αυτό δεν έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία, αλλά με την επιρροή της φαρμακοβιομηχανίας και με την εγκατάσταση ενός καλά μελετημένου συστήματος κοινωνικού ελέγχου σε ένα μεγάλο μέρος του κόσμου μας, στο οποίο οι πολίτες πρέπει να δείχνουν τον κωδικό QR τους ξανά και ξανά τα επόμενα χρόνια.για σχεδόν κάθε πρόσβαση στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την εργασία, τις κοινωνικοπολιτιστικές δραστηριότητες. Και όποιος αρνηθεί την τρίτη, τέταρτη, πέμπτη ΔΌΣΗ ή που είναι κάπως επικριτικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή που δεν θέλει να τηρήσει ορισμένα παράλογα μέτρα lockdown, χάνει το πράσινο σημάδι επιλογής.

Το FVDB και τα παρόμοια δεν κάνουν καλό στην υγεία μας. Γιατί αλλιώς γιατί να κάνουν όλα τα αθλητικά καταλύματα απρόσιτα για τους μη προνομιούχους; Ή απειλούν με αναστολή δεκάδων χιλιάδων νοσηλευτών, γιατρών, φυσιοθεραπευτών και λοιπού προσωπικού υγειονομικής περίθαλψης επειδή επέλεξαν να μην υποβληθούν σε εμβόλιο, ενώ η περίθαλψή μας είναι ήδη πολύ υποστελεχωμένη….

Είναι προφανές ότι το ψέμα τελικά θα ξεπεραστεί. Ωστόσο, πόσο καιρό θα πάρει αυτό, και πόσα ψέματα και καταστολή θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια, είναι άλλο θέμα. Αλλά ο χάρτινος πύργος θα καταρρεύσει, αυτό είναι σίγουρο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: στα τρία νοσοκομεία της Αμβέρσας του GZA, ο επικεφαλής ιατρός Kristiaan Deckers παραδέχεται ότι το 100% των περιπτώσεων covid στο IC είναι σήμερα εμβολιασμένο.

ΥΓ: Το RTV εξαφάνισε σε μεγάλο βαθμό το ρεπορτάζ του, αλλά τα ίχνη του εξακολουθούν να βρίσκονται από εδώ και από εκεί για την ώρα.

Τι απαντά το κανάλι:

Το RTV δεν λογοκρίνει

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το RTV ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη με τον διευθυντή του AZ Turnhout το έθεσε εκτός σύνδεσης και έτσι το είχε λογοκρίνει. Στο σχετικό απόσπασμα εξηγεί ότι περισσότεροι εμβολιασμένοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο παρά ανεμβολίαστοι. Και το εξηγεί περαιτέρω.
Πρώτα και κύρια, το κομμάτι δεν αφαιρέθηκε ποτέ εκτός σύνδεσης. Ακριβώς όπως όλες οι άλλες αναφορές του RTV, η αναφορά μπορεί να προβληθεί πλήρως στον ιστότοπό μας. Μπορείτε απλά να τους βρείτε εδώ: 50 ασθενείς με Covid στα νοσοκομεία Kempense

Το RTV σέβεται την επιλογή όλων των εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων. Το RTV δεν το κρίνει αυτό.

Εξετάζουμε, ωστόσο, κριτικά τα πάντα – κυβερνητικά μέτρα, λειτουργία εμβολίων, εξάπλωση του ιού κ.λπ. Όπως αναμένεται από τους δημοσιογράφους. Και δεν υπάρχουν ταμπού ή αποφεύγουμε τις ευαισθησίες. Αλλά αυτό το κάνουμε σωστά.

Φυσικά, αυτό δεν ισχύει μόνο για την κάλυψή μας για τον κορωνοϊό και την εκστρατεία εμβολιασμού. Αλλά για όλα τα θέματα.

Ως εκ τούτου, το RTV λυπάται που μια συνέντευξη από ένα από τα ρεπορτάζ μας βγήκε εκτός πλαισίου. Και ειδικά ότι παρουσιάζεται σαν το RTV να λογοκρίνει ορισμένες δηλώσεις ή θέματα επειδή δεν εντάσσεται σε μια συγκεκριμένη «ιδεολογία».

Δεν είναι αυτό που κάνει το RTV.” Παραδέχεται ωστόσο το κανάλι ότι μέρος της συνέντευξης ή όλη η συνέντευξη βγήκε όπως λέει εκτός πλαισίου αλλά μπορείς να την βρεις στο ιστολόγιο του!

dimpenews.com