Τυραννία: Τον έκλεισαν στο Ψυχιατρείο επειδή φώναξε ”Μακρόν παραιτήσου” στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής!! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Έχουν ξεφύγει.. Η κατάσταση μέρα τη μέρα ξεκαθαρίζει…Στη Γαλλία έκλεισαν σε Ψυχιατρείο πολίτη μόνο και μόνο γιατί τόλμησε να φωνάξει το σύνθημα « Macron Παραιτήσου, Benalla στη Φυλακή ! » στον αέρα κατά την εκπομπή του Julian Bugier του καναλιού France 2 από το Dieppe. Την προηγούμενη Πέμπτη συνέβη το επεισόδιο ο άνδρας συνελήφθη τοποθετήθηκε σε προσωρινή κράτηση και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε Ψυχιατρείο μετά από αίτημα του εισαγγελέα. Όποιος αμφισβητεί τον κυβερνήτη είναι τρελός όποιος αμφισβητεί τον Κυβερνήτη κλείνεται σε Ψυχιατρείο αυτή είναι η Δημοκρατία του Ευρω-κόβιντ.

Ο 59χρονος συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία… πριν νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο.
Μόλις ξεκίνησε η μετάδοση του δελτίου ειδήσεων του France 2, ζωντανά από την Place Nationale στη Dieppe, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, ένας άνδρας πλησίασε στο πλατό και φώναξε, για λίγα δευτερόλεπτα που έμοιαζαν πολύ μακρά, «Μακρόν, παραίτηση! Μπεναλά, στη φυλακή!” Αμέσως απωθήθηκε από όργανα της τάξης, ο άνδρας δεν ενόχλησε στη συνέχεια και ο δημοσιογράφος παρουσιαστής Julian Bugier είχε χαμογελάσει αμήχανα και σχολίασε απλά τις ιδιορρυθμίες του live.
Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Πράγματι ο θαρραλέος πολίτης συνελήφθη αμέσως μετά το γεγονός, στα περίχωρα της Εθνικής Πλατείας, από την εθνική αστυνομία. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ανακρίθηκε κατά την κράτηση. Το άτομο αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του και αρνήθηκε αυστηρά να ερευνηθεί. Απλώς εξήγησε ότι ήταν θυμωμένος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί τον κατηγόρησε για τη χρεοκοπία το 2015 της εταιρείας που βρίσκεται κοντά στο Dieppe, της οποίας φέρεται ότι ήταν ο ιδιοκτήτης. Την εποχή εκείνη, ο Μακρόν ήταν υπουργός Οικονομίας και Βιομηχανίας. Ωστόσο ο εισαγγελέας έκρινε σκόπιμο να παρουσιάσει το άτομο σε ψυχίατρο και διατάχθηκε ο ακούσιος εγκλεισμός του.
Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας ο πολίτης γεννήθηκε στην Καέν και είναι 59 ετών..

Το καθεστώς Μακρόν έχει επιβάλει περίοδο Τρόμου στη Γαλλία όποιος διαφωνεί απολύεται δικάζεται λοιδορείται και κάποιοι σαν τον καθηγητή Fourtillan κλείνονται στο Ψυχιατρείο. Με μέτρα καταστολής επιχειρεί ν’ αποσιωπήσει την πραγματικότητα.

dimpenews.com