Κανένα νέο μέτρο δεν ανακοίνωσε ο Μακρόν.Έβαλε νερό στο κρασί του… λόγω προεκλογικής! Κάλεσε για αναμνηστική τους εμβολιασμένους γιατί όπως είπε είναι ανεπαρκή η αποτελεσματικότητα εμβολίου! Την κρίση κλιματικής αλλαγής θα την αντιμετωπίσει με νέους πυρηνικούς αντιδραστήρες!!

O Μακρόν πριν από λίγο απευθύνθηκε στο έθνος του. Κανένα νέο μέτρο δεν ανακοίνωσε ο Μακρόν.Έβαλε νερό στο κρασί του… λόγω προεκλογικής!

Τι είπε για εμβόλια για πανδημία. Δεν ανήγγειλε νέα μέτρα καμιά υποχρεωτικότητα. Η ομιλία του σε προεκλογικούς τόνους χαμηλούς τόνους λόγω προεδρικών την άνοιξη.

Δεν τελειώσαμε με πανδημία. Το 50 κύμα άρχισε στην Ευρώπη. Στην Αγγλία στην Γερμανία πάνω από 30,000 κρούσματα ημερησίως.(σσ δεν είπε ότι η Αγγλία είναι από τα πιο εμβολιασμένα κράτη και η Γερμανία με σχεδόν 70%)

Ζήτησε υπευθυνότητα από ανεμβολίαστους που είναι 6.000.000 χωρίς καμιά δόση Τους κάλεσε επανειλημμένα να εμβολιαστούν ”εμβολιαστείτε” με ύφος γιατρού ασκώντας πολιτικο-ιατρικό Τρατουφισμό. Είπε με ύφος ειδήμονα πολλών καρατιών ότι οι ανεμβολίαστοι έχουν 11 πιθανότητες επιπλέον από εμβολιασμένους να νοσηλευθούν και να πάνε σε ΜΕΘ χωρίς ν αναφέρει πηγές ιατρικές ή μελέτες συναφείς. Με ύφος στυγνού εκβιαστή απευθυνόμενος πάντα στους ανεμβολίαστους είπε ” εμβολιαστείτε για να έχετε κανονική ζωή” χωρίς PCR να έχετε πρόσβαση σε καφέ, ρεστοράν , θέατρο, σπορ κλπ

Σε εμβολιασμένους τόνισε πως όλες οι μελέτες δείχνουν πως η αποτελεσματικότητα εμβολίου μειώνεται στους 6 μήνες. (σσ Πολύ θετικά τους τα είπε μισή αλήθεια. Σύμφωνα με μελέτη Σουηδικού πανεπιστημίου μειώνεται προοδευτικά και στις 200 μέρες εξαλείφεται εντελώς είναι μηδενική αποτελεσματικότητα. Δηλ. σχεδόν στους 6 μήνες είναι μηδενική.) Η λύση είπε είναι μια ή συμπληρωματική δόση. Τους κάλεσε να κάνουν την αναμνηστική ως 15 Δεκέμβρη για να έχει επικύρωση το υγειονομικό του πάσο. Για την ηλικία πάνω από 50 είπε ότι αυτής της ηλικίας άνθρωποι είναι το 80% στις ΜΕΘ. Θα κάνει καμπάνια για ευαισθητοποίηση των 50-64.

Το εμβόλιο ως αποτελεσματικότητα είναι ανεπαρκές σε αυτό το πλαίσιο επανεκκίνηση πανδημίας. (σσ Αφού τους εμβολίασε σχεδόν όλους με βία τους περισσότερους τους είπε είναι ανεπαρκές.)

Η μάσκα στο σχολείο θα διατηρηθεί αν και είναι δύσκολη και οι χειρονομίες φραγμού γενικότερα. Τόνισε το τρίπτυχο εμβόλιο, υγειονομικό πάσο και χειρονομίες φραγμού.

Ύστερα ξεκίνησε ντελίριο επιτυχιών του σε προεκλογικούς τόνους.

Όπως ότι έχουν το χαμηλότερο ποσοστό ανεργίας εδώ και 15 χρόνια ότι αυξήθηκε η αγοραστική δύναμη ότι πήρε μέτρα για κρίση τιμών ενεργειακών όπως μπλόκαρε τιμή αερίου ( σσ στην Ελλάδα γιατί όχι) έδωσε επίδομα στα νοικοκυριά γι αυτό το λόγο κλπ. Είπε ότι μπαίνει η χώρα του στην απανθρακοποίηση βιομηχανίας αλλά τόνισε ότι λόγω κι ενεργειακού θα ξεκινήσει πάλι η δόμηση πυρηνικών αντιδραστήρων για ηλεκτρική ενέργεια συν ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών ( σσ αντίθετα η Ελλάδα θα πάει μόνο με πράσινη ενέργεια στην εποχή του μυλωνά)

Έκλεισε και πρέπει να προσεχθεί το κλείσιμο της ομιλίας του λέγοντας πιστεύουμε σε εμάς πιστεύουμε στη Γαλλία μια Γαλλία που παραμένει δυνατή από την ιστορία της την κουλτούρα και τη γλώσσα της, το πνεύμα της Αντίστασης (σσ μιλάει ο εκφραστής της Καθυπόταξης) . Ζήτω η Γαλλία Ζήτω το Έθνος..

(σσ ιστορία, κουλτούρα, γλώσσα , πνεύμα της Αντίστασης είναι οι πυλώνες κάθε έθνους στην Ελλάδα αυτές οι έννοιες μαζί με τη θρησκεία (σσ ο Μπάιντεν χρησιμοποίησε τον όρο Θεός σ αγαπάει ο Θεός κάπως έτσι στην στιχομυθία του με Γιάννης) ποδοπατούνται ανηλεώς. Είναι προνόμιο των ισχυρών και υπερδυνάμεων να τις επικαλούνται κι όχι των προτεκτοράτων προφανώς που έτσι καταδικάζονται σε διαιώνιση κηδεμονίας αν όχι αφανισμό δια αφομοίωσης)

( σσ Το Μαξίμου πλέον χάνει τον μέντορά του αφού ο Μακρόν κάνει πίσω λόγω προεκλογικής και θα το πάει πλέον χαλαρά )

dimpenews.com