Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα την Αυστραλία της Ευρώπης το Γκουαντάναμο του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Άρχισαν τα όργανα… Διαμορφώνουν κλίμα υπέρ υποχρεωτικού εμβολιασμού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μέτρο που δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη!!!! Grexit εμβολιακό; Καθηγητής Λοιμωξιολόγος D. Raoult: “ο ΠΟΥ αγοράστηκε από τον Bill Gates… είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του… Η παγκόσμια εμβολιακή πολιτική διευθύνεται από τον Bill Gates” Γιατί κάποιοι κόπτονται να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του Ολιγάρχη;;;;;

Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα την Αυστραλία της Ευρώπης το Γκουαντάναμο του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Άρχισαν τα όργανα… Διαμορφώνουν κλίμα υπέρ υποχρεωτικού εμβολιασμού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ένα μέτρο που δεν υφίσταται σε καμιά χώρα της Ευρώπης. Βαπτίζουν το ναζισμό Δημοκρατία. Απαιτούν απομόνωση και πλήρη κοινωνικό αποκλεισμό αντιφρονούντων πλήρη γκετοποίηση όσων δεν μετάσχουν στον πειραματικό εμβολιασμό! Λοιμωξιολόγος D. Raoult: “ο ΠΟΥ αγοράστηκε από τον Bill Gates… είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του… Η παγκόσμια εμβολιακή πολιτική διευθύνεται από τον Bill Gates” Γιατί κάποιοι κόπτονται να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του Ολιγάρχη;;;;;

Υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με κίνητρα αλλά και κλιμακούμενες κυρώσεις -από πρόστιμα έως και απολύσεις- τάχθηκε ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Αλιβιζάτοςμιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.ΑΣΕΠ μόνο για εμβολιασμένους κλπ

Διοικητική κράτηση Απομόνωση Λευκά κελιά κοινωνικού αποκλεισμού επανασύσταση γκέτο και απαρτχάιντ από Συνταγματολόγο .. Απίθανες ιστορίες …..Μάλιστα πρότεινε να τεθούν ουσιαστικά σε κατ’ οίκον κράτηση οι άνθρωποι που αρνούνται να συμμετέχουν στον εμβολιασμό σκευάσματος που διανύει πειραματικό στάδιο.

«είναι δικαίωμα του καθενός να μην εμβολιαστεί εάν υπάρχουν λόγοι υγείας, ή εφόσον είναι αποφασισμένος να ζήσει στο σπίτι του, να μην βλέπει κανέναν, να αποκοπεί από το κοινωνικό περιβάλλον, να είναι ένας νέος Ροβινσώνας Κρούσος.” 

Προτείνει κίνητρα για παιδάκια ..

δεν είναι κίνητρα είναι σαφής αποπλάνηση ανηλίκου (παρασύρω ανήλικο αντί δέλεαρ για να πετύχω το σκοπό μου) το αν είναι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο θα το κρίνει το εγγύς μέλλον…..

Άκουσα ότι κάποιες Πολιτείες στις ΗΠΑ δίνουν και σε παιδάκια από 100 δολάρια για να αγοράσουν παιχνίδια, σε τους μεγαλύτερους δίνουν περισσότερα χρήματα.” Απίστευτα πράγματα..

Ο γνωστός τηλεοπτικών παραθύρων Καπραβέλος προειδοποίησε ότι αν δεν καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός τότε το lockdown θα είναι μονόδρομος κλπ ..

Τρομερός ο εκβιασμός οι απειλές η τρομοκρατία που ασκείται στον πληθυσμό ο πανικός που ενσπείρουν όταν η κρίση χρειάζεται νηφαλιόητα και ψυχραιμία και πρωτίστως να πρυτανεύσει η λογκή και να μην θυσιαστεί το πολίτευμα

Ελλάδα 2021 ή πολύ πιο πίσω……

Διαμορφώνουν κλίμα υπέρ υποχρεωτικού εμβολιασμού σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μέτρο που δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη!!!! Grexit εμβολιακό; H χώρα αποκόπτεται πλήρως από το όποιο έχει απομείνει Ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου ή η χώρα επιλέχθηκε όπως και για το υγειονομικό διαβατήριο green pass να γίνει η ατμομηχανή που θα σύρει και την υπόλοιπη ΕΕ στην κατεύθυνση ενός μεγαλύτερου ολοκληρωτισμού;;;

Σε κάθε περίπτωση για τους λαγούς ”διανοούμενους” που τρέχουν το σύστημα..

Γενικότερα, η συνεργασία διανοουμένων με ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν είναι καινούργια.

Η Hannah Arendt είχε εκφράσει την αποστροφή της για τους διανοούμενους ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1930.

Ο Klemperer είχε μείνει έκπληκτος από τον οπορτουνισμό ορισμένων ακαδημαϊκών. Ο Günther Anders είχε εκφράσει την αποστροφή του για τον ενεργό εφησυχασμό του Heidegger, ιδιαίτερα επειδή ο Heidegger είχε όλα τα εργαλεία της πολιτικής φιλοσοφίας για να σκεφτεί τι συνέβαινε.” ( από το άρθρο: Σοκαριστικές προβλέψεις της Δρ Ψυχοπαθολόγου Ariane Bilheran: H υγεία είναι πρόσχημα για ολοκληρωτικού τύπου παγκόσμια διακυβέρνηση.Αυτή την ιστορία, τη βλέπω να τελειώνει με δύο πιθανούς τρόπους: είτε με πόλεμο είτε με αυτοκαταστροφή!!!!”

Και ειδικότερα είμαστε σε αυτό το σημείο καμπής που ο Ulrich Beck καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Μονάχου είχε προβλέψει από το 1986: μετάβαση από την ταξική κοινωνία στην κοινωνία του κινδύνου. Στην πρώτη ιδανικό ήταν η ισότητα στη β΄η Ασφάλεια.Από την ταξική κοινωνία στην κοινωνία του κινδύνου στην πρώτη το ιδανικό είναι η ισότητα στη δεύτερη είναι η ασφάλεια με κίνητρο το φόβο.Έναν φόβο που καλλιεργεί συστηματικά στα όρια της τρομοκρατίας το ίδιο το καθεστώς.

Και ποινικολόγος ο Κτηνίατρος…. οι διώξεις εκπονούνται από το ίδιο κέντρο!!!!!!!!

Ο Έλληνας Albert Bourla, (μια ακόμη πρωτιά) ο PDG της Pfizer : “ένα πολύ μικρό μέρος επαγγελματιών κάνουν να κυκλοφορούν expres της παραπληροφόρησής ( σσ ο κτηνίατρος κρίνει π.χ το Νομπελίστα Ιολόγο για AIDS Luc Montagnier και τον λέει εγκληματία αυτόν που έσωσε στ’ αλήθεια εκατομμύρια ζωές;;) …. αυτά τα άτομα είναι εγκληματίες δεν είναι κακοί είναι εγκληματίες γιατί κόστισαν εκατομμύρια ζωές.” Δυσκολεύονται κι επιχειρούν να αντιστρέψουν το κλίμα.

Η ελληνικής καταγωγής Στέλλα Κυριακίδου Κύπρια ( άλλη μια πρωτιά) επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων για ΕΕ λέγεται πως χειρίστηκε τα πρώτα συμβόλαια με φαρμακοβιομηχανίες για εμβόλια και γενικά πρωτοστατεί σε αυτό που ζούμε 2 χρόνια.*

Η χώρα είναι πολύ χωμένη στο όλο εφιαλτικό σκηνικό πρωτοστατεί παγκοσμίως..Η χαμένη τιμή της Κατερίνας Μπλουμ…. 

Γι αυτό κάποιοι την οραματίζονται ως το Γκουαντάναμο του υποχρεωτικού εμβολιασμού με υποχρεωτικότητα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα μέτρο που δεν υφίσταται πουθενά στην ΕΕ..

*Καθηγητής Λοιμωξιολόγος D. Raoult “ο ΠΟΥ αγοράστηκε από τον Bill Gates… είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του…” .. ” Η παγκόσμια εμβολιακή πολιτική διευθύνεται από τον Bill Gates,πρώτα από τους Gavi…”

καταγγελία για τη διαφθορά και την μη αξιοπιστία ενός οργανισμού υπό ομηρία ολιγαρχών που κατακερμάτισε την Δημοκρατία τ’ Ανθρώπινα Δικαιώματα την κοινωνία και τη ζωή με την πολιτική του διαχείρισης κρίσης!!

dimpenews.com