Ύποπτη αυτοκτονία Διευθυντή κλινικής στη Γερμανία! Έπεσε από όροφο του νοσοκομείου! Φέρεται να άφησε επιστολή με τρομερές καταγγελίες και αιχμές κατά της ισχύουσας κατάστασης! ΒΙΝΤΕΟ

Ο προϊστάμενος της κλινικής του Chemnitz στη Γερμανία αυτοκτόνησε .Ύποπτη αυτοκτονία στο χώρο της δουλειάς του! Φέρεται να άφησε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους αυτοχειρίας και επικαλείται ”ότι δεν άντεχε άλλο τα «συνεχή ψέματα και την εξαπάτηση για δήθεν αβλαβή εμβόλια» που σχετίζονται με τον Covid αλλά και πιέσεις από Δήμαρχο περιοχής.
Ο Δρ. Ο Thomas Jendges († 55) πέθανε το πρωί της Τρίτης στην κλινική Chemnitz
Το Chemnitz θρηνεί την απώλεια του Dr. Τόμας Τζέντζες (55). Ο επικεφαλής του νοσοκομείου Chemnitz έπεσε από το κτίριο του νοσοκομείου στη Flemmingstrasse το πρωί της Τρίτης. Πέθανε επί τόπου από τα σοβαρά τραύματά του.

«Με μεγάλη απογοήτευση μόλις άκουσα για τον τραγικό θάνατο του Δρ. Η εμπειρία του Thomas Jendges. Χθες το απόγευμα (Δευτέρα, σημείωμα του συντάκτη) ανταλλάξαμε πολύ καιρό για τη δύσκολη κατάσταση του κορωνοϊού », δήλωσε ο δήμαρχος του Chemnitz Sven Schulze (50, SPD) το πρωί της Τρίτης.

Ο Δρ. Ο Jenges διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου δημοτικού νοσοκομείου της Ανατολικής Γερμανίας μόλις τον Απρίλιο και είναι ο μοναδικός διευθύνων σύμβουλος από την 1η Οκτωβρίου. Αφήνει γυναίκα και γιο.
Το παρασκήνιο του δυστυχήματος είναι ακόμη ασαφές. Μέχρι στιγμής, όμως, όλα δείχνουν μια τραγική αυτοκτονία.

Ο Sven Schulze εξήγησε το απόγευμα της Τρίτης ότι η κλινική Chemnitz, παρά τον τραγικό θάνατο του Dr. Ο Τόμας Τζέντζες είναι ακόμα σε θέση να παίξει. Schulze: “Η εκτεταμένη ομάδα διαχείρισης θα είναι υπεύθυνη για τις εργασίες τις επόμενες ημέρες.” Tpa. bild 3/11/21

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο προϊστάμενος της κλινικής του Chemnitz φέρεται να αυτοκτόνησε εξαιτίας των ψεμάτων για τον εμβολιασμό αναφέρει το freiewelt
Ο επικεφαλής της κλινικής Chemnitz Dr. Thomas Jendges είναι νεκρός, έπεσε από την ταράτσα του νοσοκομείου και πέθανε. Στο σημείωμά του αυτοκτονίας, φέρεται να δικαιολόγησε το απονενοημένο διάβημα του με το γεγονός ότι δεν άντεχε άλλο τα «συνεχή ψέματα και την εξαπάτηση για δήθεν αβλαβή εμβόλια» που σχετίζονται με τον Covid.
Στην εκτενή αποχαιρετιστήρια επιστολή του, που ο Δρ. Ο ότι δεν άντεχε άλλο τα «συνεχή ψέματα και την εξαπάτηση για δήθεν αβλαβή εμβόλια» που σχετίζονται με τον Covid. έγραψε πριν από την αυτοκτονία του και απαίτησε τη δημοσίευσή της, λέγεται ότι άσκησε δριμεία κριτική στην πολιτική πληροφόρησης των κυβερνήσεων για την αντιμετώπιση της επικινδυνότητας των εμβολιασμών κατά του Covid. Το συνεχές ψέμα και εξαπάτηση στον ασθενή και εμβολιασμένο, ότι οι εμβολιασμοί είναι δήθεν ακίνδυνοι, δεν άντεξε άλλο, λέγεται στην επιστολή.

Καταδικάζει τον εμβολιασμό του πληθυσμού με πειραματικά και θανατηφόρα εμβόλια Covid-19, τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν παράγοντα βιοπολέμου. Για τον Dr. Ο Thomas Jendges συμβαίνει μια τέτοια γενοκτονία και ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, λέγεται στην επιστολή.

Επειδή ο δήμαρχος τον απείλησε ότι θα τον απέλυε εάν δεν έμενε πλέον στη γραμμή και αρνιόταν να εμβολιάσει ασθενείς στην κλινική, προφανώς δεν υπήρχαν άλλες επιλογές για τον Jendges. Δεν θέλει να υποστηρίξει κανένα έγκλημα που διαπράχθηκε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, την πολιτειακή κυβέρνηση και τους κολλητούς τους. Βλέπει την αυτοκτονία του ως τον μόνο τρόπο να πάρει θέση εναντίον της.

Πρόκειται για μεμονωμένα αποσπάσματα από ολόκληρη την αποχαιρετιστήρια επιστολή που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Αν και ο Δρ. Ο Jendges έδωσε εντολή να δημοσιευτεί ολόκληρη η αποχαιρετιστήρια επιστολή του, σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση ο Δήμαρχος του Chemnitz, Sven Schulze του SPD, εξακολουθεί να εμποδίζει αυτή τη δημοσίευση. Πολλές ομάδες έχουν σχηματιστεί σε διάφορα φόρουμ που απαιτούν από τον Schulze να εγκαταλείψει τη στάση του αποκλεισμού και να σεβαστεί επιτέλους την τελευταία επιθυμία του Jendges.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Thomas Jendges εμφανίζεται επίσης σε ένα βίντεο που ακόμη καμιά ανεξάρτητη αρχή δεν έχει πιστοποιήσει την αυθεντικότητα του να λέει μεταξύ άλλων ότι ζούμε σε μια παγκόσμια δικτατορία και η κατάσταση δεν έχει να κάνει με έναν ιό:” περί αυτού που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γερμανία δύναμαι ειλικρινά να το συνοψίσω ως ένας γιατρός ως ένας εμβολιαστής ως κάποιος που περιέθαλψε σε όλη του τη ζωή ανθρώπους με λοιμώξεις ΩΡΙΛΑ, μπορώ μόνο να επαναλάβω ότι αυτό που συμβαίνει εδώ δεν έχει σε τίποτα να κάνει μ’ έναν ιό. Eίναι μια παγκόσμια η εισαγωγή μιας δυστυχώς θα μπορούσα να πω παγκόσμιας δικτατορίας. Το τελευταίο μήνα ξόδεψα 1500 ώρες να παρακολουθώ την κατάσταση γιατί γνώριζα ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτα ιατρικό. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι αυτό που συνέβαινε εδώ είναι τόσο αλληλένδετοι στόχοι και την περασμένη βδομάδα στο Spreyer αναρωτήθηκα.

Μίλησα μπροστά σε 1000 ανθρώπους ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν μίλησα σε τόσο κοινό ποτέ δεν τόλμησα ποτέ δεν είχα το κουράγιο αλλά φτάσαμε στο σημείο όπου είναι τόσο ακατανόητο αυτό που συμβαίνει. Kαι όλοι αυτοί χορεύουν στον ίδιο ρυθμό με κάθε άλλο. Kι αν κι ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να το πιστέψει. ότι έχουμε μια δικτατορία δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω αυτό. Bέβαια είναι μεταμφιεσμένη συμβαίνει σταδιακά αλλά ο λαός έχει…γιατί είναι πλήρως δυσανάλογα μέτρα. Κυριολεκτικά βγείτε στους δρόμους να διαμαρτυρηθείτε για την αποκατάσταση των βασικών τους δικαιωμάτων που οι προπάτορές μας έγραψαν αυτά ακριβώς τα δικαιώματα στους βασικούς μας νόμους. Και γιατί τώρα αυτοί κάνουν αυτά. Πολύς κόσμος δεν θα το παρατηρήσει και θα ρωτούν γιατί όλη αυτή φασαρία γι αυτό.Οκ το μόνο που μπορώ να πω είναι: κουράγιο, θυμός, και μεγάλη καρδιά. Αυτό είναι που μας ενώνει κι όλο αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει με έναν ιό.”

Αν είναι έτσι αυτοκτόνησε τον αυτοκτόνησαν τι ακριβώς έγινε;; Eίναι λογικόοι αρχές να επιχειρήσουν να θάψουν τα στοιχεία που θα καταδεικνύουν όλα τα προαναφερθέντα όπως π.χ την φερόμενη επίμαχη επιστολή!

dimpenews.com