Robert Kennedy Jr από την Ελβετία: με βάση μελέτη της Pfizer που κατατέθηκε στο FDA ένας εμβολιασμένος έχει 48 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από τον ανεμβολίαστο στους επόμενους 6 μήνες και 500 πιθανότητες επιπλέον να πάθει καρδιακή ανακοπή!Είναι παγκόσμιο πραξικόπημα κατά Δημοκρατίας! ΒΙΝΤΕΟ

Στη συνέντευξη τύπου από την Ελβετία ο Robert Kennedy Jr, Ιδρυτής και διευθύνων του Chairman of the Board Childerns Health Defense μεταξύ άλλων καταγγέλει:

Mε βάση την μελέτη της Pfizer που κατατέθηκε στο FDA ένα άτομο εμβολιασμένο έχει 48 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από τον ανεμβολίαστο στους επόμενους 6 μήνες αφού στην κλινική δοκιμή στους 22.000 που δόθηκε το εμβόλιο πέθαναν 20 στους 6 μήνες από διάφορες αιτίες ενώ στην ομάδα placebo επίσης 22.000 πέθαναν 14. Βέβαια η Pfizer για να πάρει την εξουσιοδότηση τόνισε ότι στην ομάδα του πραγματικού εμβολίου υπήρξε 1 θάνατος ενώ στην placebo 2. Στην placebo ομάδα υπήρξε 1 που πέθανε από καρδιά ενώ στην ομάδα πραγματικού εμβολίου 5 που σημαίνει ότι αν εμβολιαστείτε έχετε 500 φορές πιθανότητες να πεθάνετε από καρδιακή κρίση. Eίναι ένα παγκόσμιο πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας κατά της φιλελεύθερης δημοκρατίας και ήρθα εδώ στην Ελβετία γιατί υπάρχει ένα δημοψήφισμα σχετικό την 28η Νοεμβρίου μια και είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που μέσω αυτής της άμεσης δημοκρατίας δίνει τη δυνατότητα να καταγγελθεί αυτό.

υγ. ενδιαφέρον το λογότυπο του καναλιού ”αλήθεια” στην ελληνική.

dimpenews.com