Πραγματικά πυρά κατά πολιτών στην γαλλική αποικία Γουαδελούπη όπου για 10η μέρα γενική απεργία κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών!Τραυματίες.Αυτές οι σφαίρες είναι της ΕΕ είναι του Μακρόν! Όποιοι δεν δέχονται τα εμβόλια θα δέχονται σφαίρες είναι το νέο δόγμα;

Πραγματικά πυρά κατά πολιτών στην γαλλική αποικία Γουαδελούπη όπου για 10η μέρα γενική απεργία κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών! Τραυματίες. Αυτές οι σφαίρες είναι της ΕΕ είναι του Μακρόν! Όποιοι δεν δέχονται τα εμβόλια θα δέχονται σφαίρες είναι το νέο δόγμα; Καταστολή στη Γουαδελούπη: ένας νεαρός άνδρας πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με μάρτυρα. Μετά την Ολλανδία και το Ρότερνταμ τώρα και στην γαλλική αποικία Γουαδελούπη οι αρχές άνοιξαν πυρ και τραυμάτισαν κόσμο που μάχεται κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών. Αυτές οι σφαίρες είναι ευρωπαϊκές αυτές οι σφαίρες είναι του Μακρόν και της ΕΕ. όποιοι δεν δέχονται τα εμβόλια θα δέχονται σφαίρες είναι το νέο δόγμα;
Αυτή τη νύχτα και πάλι, η αστυνομία κατέστειλε σφοδρά το κίνημα στη Γουαδελούπη. Σύμφωνα με το France Info, ένας νεαρός πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στο Les Abymes. Η αποικιακή καταστολή συνεχίζεται! 10 ημέρα απεργίας διαρκείας στην Γουαδελούπη.Την απεργία διαρκείας κήρυξαν συνδικάτα και ενώσεις πολιτών συμπαραστεκόμενοι σε αγώνα υγειονομικών κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και κατά υγειονομικού πάσου.

Αυτή τη δέκατη μέρα κινητοποίησης στη Γουαδελούπη η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη: ενώ η μαχητική κινητοποίηση και τα οδοφράγματα συνεχίζονται, η βίαιη καταστολή του κράτους αυξάνεται. Πολλαπλασιάζονται οι εικόνες αστυνομικής βίας, όπως αυτό το βίντεο ενός νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία.

Εκείνο το βράδυ, στο Abymes,ρίχθηκαν ακόμη και πραγματικά πυρά, σύμφωνα με το France Info: «Υπήρχαν πυροβολισμοί, με πραγματικά πυρά, στο Bouliqui, στο Abymes. Γύρω στις 22:00, ένας διαδηλωτής πυροβολήθηκε στο πόδι σε αυτή τη γειτονιά όπου δεκάδες νεαροί έστησαν οδόφραγμα και του έβαλαν φωτιά. Χτυπημένο πάνω από το γόνατο, το αγόρι παρελήφθη από πυροσβέστες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. “

Σε πολλά βίντεο που γυρίστηκαν στο Bouliqui, μπορούμε πράγματι να δούμε έναν νεαρό άνδρα στο έδαφος με κάτι που μοιάζει με σφαίρα πεσμένη πάνω από το γόνατο. Κάτοικος της γειτονιάς καταθέτει και κατηγορεί τις δυνάμεις καταστολής: «Αυτοί [οι αστυνομικοί] ασκούσαν βία στους νέους χωρίς να κάνουν ερωτήσεις […]. Αφού έφυγαν μερικές σφαίρες -δεν ξέρω ακριβώς τι είδους σφαίρα- αλλά ένας νεαρός έπεσε». Οι νέοι προφανώς δεν ήταν οπλισμένοι και για τον Ηλία: «ήρθαν [οι δυνάμεις καταστολής] να κάνουν πόλεμο, ενώ οι νέοι δεν έκαναν τίποτα που φόρτωσαν».

Σε άλλα βίντεο, φαίνονται χειροβομβίδες να εκρήγνυνται, ενώ θραύσματα από δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης πλημμυρίζουν τους δρόμους του Bouliqui.

Με την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας, που επεκτάθηκε αυτή την Τρίτη, και την αποστολή των ειδικών δυνάμεων – GIGN και RAID -, η κυβέρνηση δείχνει ξεκάθαρα την αποικιακή διαχείριση της κρίσης εφαρμόζοντας εξαιρετικά μέτρα και καταστέλλοντας βίαια το κίνημα εξέγερσης ενάντια στον αυταρχισμό υγείας του Μακρόν. επίσης κατά της επισφάλειας και της ανεργίας.

Αντιμέτωπες με την καταστολή του αποικιακού κράτους, όλες οι πολιτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος πρέπει να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον αγωνιζόμενο λαό της Γουαδελούπης.

Το κράτος παρατείνει την απαγόρευση κυκλοφορίας στη Γουαδελούπη έως τις 27 Νοεμβρίου
Χθες το βράδυ, η αστυνομία κατέστειλε σκληρά το κίνημα στη Γουαδελούπη. Την Τετάρτη, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας έως το Σάββατο 27 Νοεμβρίου. Η κατασταλτική και αποικιακή απάντηση του γαλλικού κράτους συνεχίζεται.
Για περισσότερο από μια εβδομάδα, η Γουαδελούπη γνωρίζει μια σειρά από σημαντικές κινητοποιήσεις στις οποίες η αντίθεση στα αυταρχικά μέτρα του κράτους στον τομέα της υγείας ανατροφοδοτείται από την έντονη απόρριψη του εμβολιασμού και την καταγγελία της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης της Νήσου. Μπροστά στην εξέγερση, το κράτος εφαρμόζει έντονη καταστολή και ξεκάθαρη αποικιακή διαχείριση.

Μετά από άλλη μια νύχτα ταραχών, τη δέκατη κατά σειρά, το βράδυ της Τρίτης, το γαλλικό κράτος φαίνεται αποφασισμένο να εντείνει την καταστολή. Σύμφωνα με κάτοικο του Bouliqui, η αστυνομία έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει πραγματικά πυρά κατά των διαδηλωτών. Γενικότερα, πληθαίνουν οι εικόνες αστυνομικής βίας, όπως αυτό το βίντεο ενός νεαρού άνδρα που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς.

Την Τετάρτη, η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι παρατείνει την απαγόρευση κυκλοφορίας έως τις 27 Νοεμβρίου. Την περασμένη Παρασκευή, η κυβέρνηση είχε ήδη ανακοινώσει την εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας μεταξύ 6 το απόγευμα και 5 το πρωί. Ήταν να τελειώσει την Τρίτη.

Μετά την αποστολή χωροφυλάκων και αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και δυνάμεων καταστολής του GIGN και του RAID, η παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας είναι ένα νέο μήνυμα που στέλνεται στους διαδηλωτές..

Πραξικόπημα της ΕΕ του Μακρόν στην Γουαδελούπη που εξεγέρθηκε κατά υγειονομικού απαρτχάιντ και υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών. Τανκ, ελικόπτερα, περίπολα και από Γαλλία κατέλαβαν τους δρόμους.Πόρτα πόρτα η καταστολή στην αποικία.!Μετά τη Γουαδελούπη και η Μαρτινίκα σε γενική απεργία! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com