Ντοκουμέντο: νοσοκομείο διατηρεί στη θέση τους και δίνει δικαίωμα να κουράρουν ασθενείς στους ασυμπτωματικούς θετικούς στον covid19 υγειονομικούς την ώρα που αποκλείει τους μη φορείς του ιού κατόχους αρνητικού τεστ συναδέλφους τους!!!

Ντοκουμέντο: νοσοκομείο με έγγραφο του διατηρεί στη θέση του και δίνει δικαίωμα να κουράρει ασθενή στους ασυμπτωματικούς θετικούς στον covid19 υγειονομικούς την ώρα που αποκλείει τους μη φορείς του ιού κατόχους αρνητικού τεστ συναδέλφους τους!!! Είναι αυτό που λέμε η Δικαιοσύνη μίλησε…………

Όλη η υποκρισία του υγειονομικοκρατίας σε ένα εσωτερικό έγγραφο νοσοκομείου που φέρνει στο φως η francesoir στις 4.12.21. Ενώ πολυάριθμοι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί είναι σ’ αναστολή εργασίας ένα ντοκουμέντο διαρροής τινάζει στον αέρα το σύστημα του ολοκληρωτικού βιονομισμού. Με βάση το επίμαχο έγγραφο το σύστημα διατηρεί στη θέση του και μάλιστα του δίνει τη δυνατότητα να περιθάλπτει ασυμπτωματικό υγειονομικό θετικό στον Covid19 αντίθετα αποκλείει και τιμωρεί με αναστολή εργασίας τον υγειονομικό που έχει αρνητικό τεστ.

Προέρχεται από το νοσοκομείο hôpital Nord Franche-Comté με ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 2021 κι αναφέρεται στο προσωπικό που έχει τεστ PCR ή αντιγονικό θετικό στον Covid19. Διαπίστωση πρώτη επομένως και οι εμβολιασμένοι μολύνονται ωστόσο είναι στις θέσεις τους κι αν είναι ασυμπτωματικοί θα συνεχίσουν να κουράρουν τους ασθενείς τους αν και φορείς ως θετικοί. Αν είναι συμπτωματικός ο υγειονομικός ή ημισυμπτωματικός απέχει 10 μέρες -από αρχής εμφάνισης συμπτωμάτων- από την εργασία και την 11η μέρα επανέρχεται αν έχει εξαφανιστεί ο πυρετός και έχει βελτιωθεί το ανπανευστικό του εδώ για ένα 48ωρο πριν την επάνοδο. Για 7 μέρες τηρεί ενδυναμωμένα μέτρα προφύλαξης όπως χειρονομίες φραγμού.

Αν ο υγειονομικός είναι θετικός στο τεστ αλλά είναι ασυμπτωματικός διατηρείται σε πιθανή άσκηση καθηκόντων του με αυστηρό σεβασμό των μέτρων φραγμού κυρίως να αποφύγει να μην έχει καμιά επαφή/ κοινωνική διαδραστικότα χωρίς μάσκα και υιοθετώντας μια υγιεινή χεριών άκρως αυστηρή. Προβλέπεται επίσης αυτοεπιτήρηση του καθεστώτος υγείας του. Ως δικαιολόγηση του μέτρου αναφέρεται η συνεκτίμηση του φόρτου εργασίας νοσοκομείων ο κίνδυνος διακοπής προσφοράς και ασφάλειας φροντίδας.

Συμπέρασμα το σύστημα διατηρεί στη θέση του και μάλιστα του δίνει τη δυνατότητα να περιθάλπτει υγειονομικό θετικό στον Covid19 αντίθετα αποκλείει και τιμωρεί με αναστολή εργασίας τον υγειονομικό που έχει αρνητικό τεστ.

Την ίδια ώρα η καθηγήτρια Djillali Annane, Επικεφαλής στην Εντατική στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré: πρέπει να είμαστε διαφανείς, στην υπηρεσία μου τα 2/3 των ασθενών είναι εμβολιασμένοι 2 δόσεις”.

dimpenews.com