Το Ισραήλ εγκαταλείπει την 4η δόση και η Ισπανία την 3η. Πάνε σε φυσική ανοσία για αντιμετώπιση της Όμικρον… Άλλωστε σύμφωνα με μελέτη η 3η δόση προστατεύει για 2 μήνες από Όμικρον. Εμμηνόπαυση του εμβολιακού κύκλου! ΒΙΝΤΕΟ

Το Ισραήλ εγκαταλείπει την 4η δόση και η Ισπανία την 3η. Έκλεισε ο κύκλος των χαμένων εμβολίων. Πάνε άρον άρον στην ασυλία της αγέλης μετά την πανωλεθρία του εμβολιακού αδιέξοδου. Εμείς εδώ θέλουμε να επεκτείνουμε την υποχρεωτικότητα για να πάρουμε από τη φίλη μας τη Γαλλία την παγκόσμια πρωτιά κρουσμάτων. Δεν αρκούμαστε στην 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Όπως ενημερώνει ο γιατρός Philippe Emmanuelly που εργάζεται στη Βαρκελώνη μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση στο κανάλι LCI η Ισπανία επιλέγει κι αυτό είναι πολιτική επιλογή να μην αντιμετωπίσει με την 3η δόση την όμικρον αλλά να πάει προφανώς σε φυσική ανοσία. ”Η Ισπανία επιλέγει θα έλεγα κάνει μια πολιτική επιλογή αντίθετα από τις άλλες ευρωπαϊκές επιλογές. Ο επικεφαλής της κυβέρνησης ουσιαστικά υπολογίζει επί της βάσης των τωρινών επιστημονικών δεδομένων και κυρίως την αδύναμη επίπτωση των επιπλοκών σχετιζόμενων με την όμικρον. Είναι πιο απλό ν’ αφήσουμε να σπάσει αυτό το κύμα (της όμικρον) κι επομένως εδώ δείχνουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στις επιστημονικές αναλύσεις που ουσιαστικά ανακοινώνουν μια χαμηλή σοβαρότητα της όμικρον.

Κι έπειτα στην Ισπανία εμμένουμε σε αυτή τη μελέτη που εμφανίστηκε εδώ και κάποιες μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο που λέει ότι ακόμη κι αν κάναμε την 3η δόση την αναμνηστική δεν θα ήταν αποτελεσματική κατά της όμικρον παρά για μια διάρκεια 10 εβδομάδων ( δηλ. για 2 μήνες) Κι επομένως καταλαβαίνουμε σαφώς ότι για ένα πρόβλημα timing δεν είναι προφανές ότι μπορούμε να κερδίσουμε το όμικρον με την 3η δόση.”

Εμμηνόπαυση του εμβολιακού κύκλου………

ή απλά διαταραχή του κύκλου;

Το Ισραήλ προχωράει σε 4η δόση σε ανοσοκατεσταλμένους!

dimpenews.com