ΕΚΤΑΚΤΟ Παλαιστινιακές φράξιες: στοχεύσαμε ισραηλινό ελικόπτερο με δυο πυραύλους SAM-7 στα Δ της Γάζας! Γίνεται λόγος για κατάρριψη!

Κι ενώ το Ισραήλ βομβάρδιζε από αέρος και με πυροβολικό τη Λωρίδα της Γάζας Παλαιστινιακές φράξιες ανακοίνωσαν πως στόχευσαν ισραηλινό ελικόπτερο με δυο SAM-7 πυραύλους δυτικά της Γάζας. Γίνεται λόγος για κατάρριψη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το Al-Aqsa TV, επικαλούμενο πηγή της Παλαιστινιακής Αντίστασης, οι φατρίες στόχευσαν το ισραηλινό ελικόπτερο με πυραύλους SAM-7, δυτικά της πόλης της Γάζας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το ισραηλινό ελικόπτερο εξαπέλυσε βίαιη επίθεση στη Γάζα, με στόχο τοποθεσία δυτικά του Χαν Γιούνις στη νότια Λωρίδα της Γάζας, γεωργικές εκτάσεις και ένα σημείο παρακολούθησης, χωρίς να προκληθούν θύματα. Αφού στοχεύθηκε το ελικόπτερο αποσύρθηκαν οι ισραηλινές δυνάμεις αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Image

Η ισραηλινή IDF επιβεβαιώνει το γεγονός ότι εκτοξεύθηκαν 2 πύραυλοι SA7 MANPADS κατά ισραηλινού ελικοπτέρου Απάτσι αλλά ότι δεν υπήρξαν υλικές ζημιές ή τραυματισμοί. dimpenews.com