Γαλλία: το 96% όσων μολύνθηκαν με Όμικρον ήταν εμβολιασμένοι και μόνο το 4% ανεμβολίαστοι! ΒΙΝΤΕΟ

Και στη Γαλλία παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο όπως κι αλλού. Σύμφωνε με τον Philippe Murer που μίλησε στην τηλεόραση του CNEWS στο 90MinutesInfo στις 2/1/22 το 96% όσων μολύνθηκαν με όμικρον ήταν εμβολιασμένοι:

” Mεταξύ των ατόμων που κόλλησαν την Omicron, το 4 % είναι ανεμβολίαστοι και 96% εμβολιασμένοι δηλ. οι εμβολιασμένοι δεν είναι προστατευμένοι η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού είναι αρνητική για μόλυνση COVID. Επομένως δεν υπάρχει η λογική της συλλογικής ασυλίας καθώς οι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν παρά οι ανεμβολίαστοι. Το ίδιο και με την 3η δόση δεν υπάρχει λογική συλλογικής προστασίας. Στην πραγματικότητα ο εμβολιασμός είναι μια ατομική επιλογή για άτομα υψηλού κινδύνου “

O Philippe Murer διδάσκει οικονομικά στο université Paris la Sorbonne7 κι αρθρογραφεί τακτικά σε La Tribune4, το εβδομαδιαίο Marianne5 στο site d’information en ligne Atlantico6. .

Η παραλλαγή του κορωνοϊού Omicron συνεχίζει να μολύνει κυρίως εμβολιασμένους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Στη Δανία, σχεδόν το 90% των περιπτώσεων Omicron βρέθηκαν σε «πλήρως εμβολιασμένα» ή «εμβολιασμένα» άτομα.
Σύμφωνα με έκθεση του Statens Serum Institute (SSI) του Υπουργείου Υγείας της Δανίας, σχεδόν το 90% των ατόμων που έχουν μολυνθεί με την παραλλαγή του κορωνοϊού Omicron είναι «πλήρως εμβολιασμένα» ή έχουν επίσης λάβει «αναμνηστική δόση».nationalfile.

Ινστιτούτο Robert Koch: το 95,58% των κρουσμάτων Omicron στη Γερμανία πλήρως εμβολιασμένoι (28% και με τρίτη δόση), το 4,42% είναι ανεμβολίαστοι.

Στον Καναδά το 81,1% των πρόσφατων κρουσμάτων είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Μπόρις Τζόνσον: το 90% των ασθενών με Covid-19 που εισήχθησαν στις ΜΕΘ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι διπλά εμβολιασμένοι!

dimpenews.com