Σε ντελίριο ο Omacron:”θέλω να ξεχέσω τους ανεμβολίαστους (emmerder- merde=σκατά). Θα το κάνω ως το τέλος. Δεν είναι πια πολίτες!” Διακόπηκε ως και η Βουλή. Θύελλα αντιδράσεων κατά του παρανοϊκού Φύρερ! Καταρρέουν είναι σε πανικό! Τελείωσαν! Το 2016 ο Mακρόν εναντιώθηκε σε στέρηση υπηκοότητας τρομοκρατών τώρα όμως προχωρά σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ανεμβολίαστους: ”oι ανεμβολίαστοι δεν είναι πολίτες”;!

Σε ντελίριο ο Omacron σε συνέντευξη του στην “Parisien” έκανε μια δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση για το pass vaccinal στο Κοινοβούλιo. Είπε : “Τους ανεμβολίαστους επιθυμώ να τους ξεχέσω (είπε emmerder όταν merde είναι τα σκατά. Χρησιμοποίησε μια πρωτοφανή ύβρη ) Κι επομένως θα συνεχίσω να το κάνω ως το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική”. ”Ένας ανεύθυνος δεν είαι πια πολίτης..Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι πια πολίτες” Τόνισε μίλησε ο υπεύθυνος πολιτικός…Ο εγκαθιδρυτής του απαρτχάιντ! Κυκλοφορεί ήδη το hashtag #MacronEstUnPsychopate και το #Macrondemission

Ο κατάπτυστος Omacron πρόσθεσε “δεν θα τους βάλω φυλακή δεν θα τους εμβολιάσω δια της βίας κι επομένως πρέπει να τους το πω: από 15 Γενάρη δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο ρεστοράν δεν θα μπορείτε να παίρνετε ένα un canon δεν θα μπορείτ πια να πίνετε ένα café, δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο θέατρο δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο σινεμά …”.

Παροξυστικός δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά που λέει δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εγκώμιο υγειονομικού απαρτχάιντ! Και αυτός όπως και πολλοί άλλοι θα λογοδοτήσουν!

Ο υποψήφιος για την Προεδρία και αναπληρωτής πρόεδρος του LFI Jean-Luc Mélenchon ήταν ένας από τους πρώτους αξιωματούχους που αντέδρασαν στη συνέντευξη στο Le Parisien. “Ελέγχει ο Πρόεδρος αυτά που λέει; Ο ΠΟΥ λέει “πείθω παρά εξαναγκάζω”. Και αυτός; Πηδεύω περισσότερο “. Αποτρόπαιο”, καταγγέλλει σε ένα tweet.

Για τη Μαρίν Λεπέν, την υποψήφια του RN, “ένας Πρόεδρος δεν πρέπει να το λέει αυτό. Ο εγγυητής της ενότητας του έθνους επιμένει να το διχάζει και υποθέτει ότι θέλει να κάνει τους ανεμβολίαστους πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι ανάξιος για το αξίωμά του “.

“Ο απερχόμενος Πρόεδρος μιλά ανοιχτά για ξέχεσμα μιας κατηγορίας Γάλλων”, έγραψε αμέσως στο Twitter ο άλλος ακροδεξιός υποψήφιος Ερίκ Ζεμούρ. Στην LR, ο Bruno Retailleau εκτίμησε ότι καμία “έκτακτη ανάγκη για την υγεία δεν δικαιολογεί τέτοια λόγια.”

καταρρέουν είναι σε πανικό! Τελείωσαν!

Μερικά από τα θύματα του εγγυητή της Δημόσιας Υγείας Omacron είναι τραυματίες των Κίτρινων Γιλέκων άλλοι ακρωτηριασμένοι άλλοι πυροβολημένοι άλλοι χωρίς μάτια…Αυτός είναι ο ινστρούκτορας του εμβολιακού στρατοπέδου στην Ευρώπη.

Image

Το 2016 ο Mακρόν εναντιώθηκε σε στέρηση υπηκοότητας τρομοκρατών τώρα όμως προχωρά σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ανεμβολίαστους: ” oι ανεμβολίαστοι δεν είναι πολίτες”;!

Επικίνδυνες δηλώσεις. Σε λίγο θα πει δεν είναι άνθρωποι. Σκοτώστε τους. Είναι ο Φύρερ της Ευρώπης..

Δημοσιογράφος της le figaro η Eugenie Bastie θυμίζει στους Γάλλους που έχουν κοντή μνήμη ποιος είναι ο όψιμος προστάτης τους: το 2016 ο Μακρόν εναντιώθηκε στη στέρηση υπηκοότητας των δραστών τρομοκρατικών ενεργειών με τους εξής όρους: «Νομίζω ότι δεν αντιμετωπίζουμε το κακό διώχνοντάς το από την εθνική κοινότητα». Μιλάμε για τζιχαντιστές τρομοκράτες για επίθεση σε Charlie Hebdo γι αυτό έφτασαν οι όμοιοί τους στους αποκεφαλισμούς μέσα στο Παρίσι αργότερα π.χ του καθηγητή ή του ιερέα.

Δηλ. ο Μακρόν θέλει να εξοβελίσει από την κοινωνία τους μη συμμετέχοντες στον πειραματικό εμβολιασμό που από μια οπτική από μια πολιτική προσέγγιση είναι πράξη υπέρ της Δημοκρατίας αφού ως υποχρεωτικός ο πειραματικός εμβολιασμός αντιβαίνει Κώδικα Νυρεμβέργης αλλά από την άλλη έδινε άσυλο στους χειρότερους τρομοκράτες όλων των εποχών. Αυτό είναι το ποιόν του την έχει λερωμένη..χεσμένη τη φωλιά του! 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Μια άλλη πολιτική εκτίμηση πολύ σοβαρή:

”Η πιο σοβαρή από τις δηλώσεις του macron δεν είναι το ξέχεσμα! είναι που δηλώνει ότι ένας ανεύθυνος δεν είναι πια πολίτης
Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι αφήνει ανοιχτή πόρτα για εμπόδιο πρόσβασης στις κάλπες για προεδρικές 2022 για τους ανεμβολίαστους;”
Δηλ. υπαινίχθηκε ή προανήγγειλε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Και να μια προεκλογική του αφίσα όπως επινόησε ένας χρήστης με λεζάντα: ”Γάλλοι σας ξεχέζω!”….

Ο πρωθυπουργός Jean Castex o νυν Τσολάκογλου της Γαλλίας που χθες αρνήθηκε να εμφανιστεί στο κοινοβούλιο όταν τον καλούσαν όλα τα κόμματα για ν’ απολογηθεί για δηλώσεις εντολέα του επανάλαβε σήμερα την ύβρη εντός Βουλής: “το να είσαι υπεύθυνος, ελεύθερος αυτό δεν είναι να μολύνεις ατιμώρητα τους άλλους “(BFMTV)

όσο μολύνουν κι αν οι ανεμβολίαστοι τόσο και οι πλήρως ή τριπλά εμβολιασμένοι! Οπότε το σκεπτικό τους είναι καθαρά διχαστικό και στην τακτική του απαράδεκτου απαρτχάιντ και του γκέτο!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΝ

Eπιδημιολόγος,Γιατρός Δημόσιας Υγείας Alice Desbiolles: οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ένοχοι για τίποτα! SΤΟP στο στιγματισμό κι ενοχοποίηση. Oι μόνοι ένοχοι είναι οι παράγοντες που συνέβαλαν σ’εμφάνιση ,εξάπλωση ιού σε πλανήτη! Η Ιατρική να μείνει στον τομέα Δεοντολογίας να μην υπεισέλθει σ’ Ηθική (καλό/κακό).Να σεβαστούμε επιλογή ατόμων. Η συγκατάθεση είναι πολύ σημαντική σ’ Ιατρική! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com