UPDATE/ ΣΟΚ. Ο Καιόμενος! Στην Ιταλία αυτοπυρπολήθηκε 33χρονος εκπαιδευτικός μπροστά από αστυνομικό τμήμα! Χαροπαλεύει στην εντατική.’Hταν διπλά εμβολιασμένος ο εκπαιδευτικός. Αναζητείται το κίνητρο. Το ότι έγινε μπροστά στο αστυνομικό τμήμα δεν αποκλείει πολιτικό κίνητρο! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ιταλία αυτοπυρπολήθηκε 33χρονος εκπαιδευτικός μπροστά από αστυνομικό τμήμα! Αρχικά διέρρευσε ότι πιθανότερο κίνητρο ήταν ότι αντιμετώπιζε αναστολή λόγω υποχρεωτικού εμβολιασμού αναφέρουν τοπικά μέσα! Χαροπαλεύει στην εντατική. Ωστόσ αφού παρήλθε ένα κάποιο χρονικό διάστημα τώρα προκύπτει από μαρτυρίες τρίτων και οικείων του ότι ήταν διπλά εμβολιασμένος ο εκπαιδευτικός. Αναζητείται το κίνητρο. Το ότι έγινε μπροστά στο αστυνομικό τμήμα δεν αποκλείει πολιτικό κίνητρο!

Στην Ιταλία στο Rende ένας νεαρός εκπαιδευτικός, αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στον στρατώνα των Καραμπινιέρων: βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.
Φρίκη σήμερα το πρωί στην Καλαβρία, όπου ένας νεαρός δάσκαλος αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τους στρατώνες των Καραμπινιέρων στο Rende.Μια συγκλονιστική χειρονομία που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή: Ο FC, ένας 33χρονος από την Cosenza που εργάζεται στη Λομβαρδία ως δάσκαλος και είχε επιστρέψει πρόσφατα στην Καλαβρία, αυτοπυρπολήθηκε σήμερα το πρωί αφού ψεκάστηκε με βενζίνη μπροστά από το Στρατώνα των καραμπινιέρων στο Rende στην Κοζέντζα. Οι Roberto Viatore και Dmytro Berezyak, υπάλληλοι ενός γκαράζ μπροστά από τους Στρατώνες, ήταν οι πρώτοι που παρενέβησαν για να σβήσουν τις φλόγες που έλουσαν στην κυριολεξία το νεαρό. Αμέσως μετά επενέβησαν και καραμπινιέροι από τον στρατώνα με τρίτο πυροσβεστήρα, ενώ ο άνδρας περικυκλωμένος από τις φλόγες συνέχισε να περπατά χωρίς να βγάλει λέξη.


Ο 33χρονος νοσηλεύεται πλέον σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Annunziata di Cosenza, με εμπιστευτική πρόγνωση, έχοντας σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό άνω του 70% του σώματός του. Οι ερευνητές δεν εντόπισαν στο φάκελο του νεαρού εκπαιδευτικού ανάμειξη σε προηγούμενα επεισόδια εγκληματικότητας ή μαχητικότητας σε ακραίες ιδεολογικές ομάδες.

Σύμφωνα με περαστικούς, ο νεαρός χτύπησε το θυροτηλέφωνο της στρατιωτικής φρουράς, στη συνέχεια ραντίστηκε με εύφλεκτο υγρό, το οποίο μετέφερε μαζί του σε κονσέρβα και στη συνέχεια άναψε τις φλόγες. Η υπόθεση είναι αυτή μιας ακραίας χειρονομίας που θα μπορούσε να προκύπτει από ενδεχόμενη αναστολή από το επάγγελμα σύμφωνα με τους νόμους που εκδόθηκαν για την υποχρέωση εμβολιασμού; Στην Ιταλία είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και για εκπαιδευτικούς. Aρχικά οι ανακριτές δεν είχαν λάβει ακόμη καμία απάντηση σχετικά και εργάζονταν για τη διερεύνηση των κινήτρων της απέλπιδας πράξης που ωστόσο παραπέμπει σε μέσο πάλης που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στο παρελθόν ως διαμαρτυρία. Στη συνέχεια αναφέρεται πως δεν είναι σ΄αναστολή ήταν εμβολιασμένος.

Είχε ζητήσει ρεπό για προσωπικούς λόγους. Η οικογένεια του: «Η χειρονομία δεν μπορεί να αποδοθεί σε καμία περίπτωση σε διαμαρτυρία για Green Pass που απώλεσε»

Την ημέρα της 31ης Ιανουαρίου 2022, κυκλοφόρησαν δύο βίντεο σχετικά με έναν άνδρα που αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τον σταθμό Carabinieri στο Rende, στην επαρχία Cosenza. Κατόπιν του γεγονότος, άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ​​συσχετιζόμενη με αναστολή εκπαιδευτικού λόγω μη εμβολιασμού ευρέως και υποστηρίχθηκε αυτή η εκδοχή κι από μια ανάρτηση στο Facebook του συνδικάτου Uil Scuola Monza. e Brianza και από πολιτικούς όπως ο Marco Rizzo του Κομμουνιστικού Κόμματος και τη Bianca Laura Granato.

Aλλά και άλλοι πολιτικοί όπως ο Γάλλος Γερουσιαστής της περιφέρειας la Côte-d’Or

ο Alain Houpert μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας συμμερίζεται την εκδοχή της αναστολής που τον οδήγησε στην απελπισία.Και μάλιστα σήμερα κάνει την ανάρτηση πριν κάποιες ώρες. Περίεργες καταστάσεις…Ο νεαρός εκπαιδευτικός νοσηλεύεται πάντα και η οικογένεια περιμένει από τους γιατρούς να κάνουν το καλύτερο δυνατό….

Εν τω μεταξύ, το δραματικό βίντεο της τρομερής χειρονομίας έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον Ιστό.

”Κοιτάχτε! μπήκε στη φωτιά! είπε ένας απ’ το πλήθος… Και τώρα καίγεται. Μα δε φωνάζει βοήθεια…..Στην εποχή μας όπως και σε περασμένες εποχές άλλοι είναι μέσα στη φωτιά κι άλλοι χειροκροτούνε……”
(από το ποίημα του Τάκη Σινόπουλου «Ο καιόμενος» ανήκει στην ποιητική συλλογή Μεταίχμιο Β΄) 

dimpenews.com