Η αναγνώριση των Δημοκρατιών του Ντονμπάς δεν είναι το τέλος. Είναι ένα στάδιο της εν εξελίξει συνεχιζόμενης αντιπαράθεσης-σύγκρουσης μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας.

Ο Πούτιν στέλνει τελεσίγραφο στη Δύση. Ή η ιστορία κάνει κύκλους…
Η αναγνώριση του DPR και του LPR δεν είναι το τέλος, ούτε μια καμπή. Είναι ένα στάδιο της εν εξελίξει συνεχιζόμενης αντιπαράθεσης-σύγκρουσης μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας. Ταυτόχρονα, οι πόρτες για τη διαπραγματευτική διαδικασία δεν είναι κλειστές, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ελίτ προσπαθούν να μετατρέψουν οποιαδήποτε κατάσταση προς όφελός τους. Ο Τζο Μπάιντεν και ο Μπαράκ Ομπάμα, που βρίσκεται πίσω του, αναμένουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την κατάσταση για να επιταχύνουν τη μετάβαση της εξουσίας στη Ρωσία. Ωστόσο, το τελευταίο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας ήταν μια επίδειξη δύναμης του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ελέγχει απόλυτα την κατάσταση στη χώρα και στο περιβάλλον του. Το περαιτέρω σενάριο προϋποθέτει κατευνασμό όσον αφορά τις εχθροπραξίες. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και διάφορα εθνικά τάγματα δεν θα τολμήσουν να πυροβολήσουν τον ρωσικό στρατό. Διότι ο Ρώσος Πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι η απάντηση θα έρθει, και θα είναι άμεση και σκληρή.
Τώρα το Κίεβο θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ μιας άμεσης επίθεσης στη Ρωσία και της διατήρησης του status quo. Η επιλογή ανήκει στον κλόουν Ζελένσκι και τους επιμελητές του.

dimpenews.com