+18 Αποκεφαλισμός πολίτη στην Ουκρανία από νεοναζί…Νεομάρτυρες!! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα τρομακτικό νέο βίντεο κυκλοφόρησε που δείχνει έναν Ουκρανό νεοναζί δήμιο να σκοτώνει έναν άμαχο σε στυλ ISIS – αργά, μεθοδικά, με ευχαρίστηση – χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι..

Οι ειδικοί περιεχομένου βίντεο είναι κατηγορηματικά πεπεισμένοι ότι το βίντεο είναι αυθεντικό. Ο τρομοκράτης αποκεφαλιστής δεν κρύβει το πρόσωπό του, και σαφώς ανήκει στους «υπερασπιστές της Ουκρανίας». O δήμιος φέρει στρατιωτική ή παραστρατιωτική στολή και το θύμα πολιτική περιβολή.

Τερατώδεις φρικαλεότητες! Oυκρανοτζιχαντιστές. Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους Ζελένσκηδες. Βιντεοσκοπείται το αποτρόπαιο έγκλημα προς παραδειγματισμό των αντιφρονούντων.

Το θύμα στο βίντεο φοράει τζιν, άρα πιθανώς πολίτης – ο Ουκρανός στρατιώτης που τον δολοφονείται (με ιδιαίτερα άγριο τρόπο, συνιστώ πραγματικά να μην παρακολουθήσετε το βίντεο) ο δήμιος τον κατηγορεί ότι εργάζεται για τη Ρωσία, διακηρύσσει στο τέλος “Δόξα στην Ουκρανία, θάνατος στην εχθρούς» …..

ο δήμιος

Αυτή είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας;;

Το πολιτικό σύστημα ρίχνει αυλαία μέσω της παράστασης ενός …ηθοποιού στα κοινοβούλια της δύσης. Υπάρχουν κι οι εξαιρέσεις η Βουλή Αυστρίας αρνήθηκε την πρεμιέρα του κι είπε πως η Αυστρία είναι ουδέτερη και οι δηλώσεις #Zelensky είναι μονομερείς και η μια οπτική!

YΓ κάποια μέσα ταυτοποιούν τον δήμιο ως τον Ruslan Mironyuk, ένα ντόπιο που ζει στη Vinnitsa ενώ ισχυρίζονται πως το θύμα μπορεί να είναι και Ρώσος στρατιώτης αιχμάλωτος…

dimpenews.com