Λάφυρα Γάλλων στα χέρια Ρώσων στη Μαριούπολη!! Απροσδιόριστος αριθμός Γάλλων Λεγεωνάριων ή και Γάλλων στρατιωτών έχουν αποκλειστεί στο λιμάνι της Μαριούπολης. Βρέθηκαν μπερέδες και άλλα προσωπικά είδη σε Βάσεις του Αζόφ που κατέλαβαν οι Ρώσοι!!! ΦΩΤΟ

Oι Γάλλοι λεγεωνάριοι υποχώρησαν στο λιμάνι της Μαριούπολης μετά την κατάληψη του αεροδρομίου της πόλης από ρωσικές και συμμαχικές δυνάμεις και καθώς ως και το κέντρο της πόλης τέθηκε υπό ρώσικο έλεγχο. Οι Γάλλοι ΝΑΤΟικοί θα πεταχθούν στη θάλασσα που έφτασαν στα ρώσικα σύνορα σύνορα για να πολεμήσουν την υπερδύναμη!

Μετά την εκδίωξη των νεοναζί από το Αζόφ από το αεροδρόμιο της Μαριούπολης,
στην περιοχή της οποίας οι μαχητές εγκατέλειψαν όλες τις βάσεις και τον εξοπλισμό τους, μαζί τους μισθοφόροι από τη «γαλλική… ξένη λεγεώνα» πιθανότατα υποχώρησαν στο λιμάνι της πόλης, των οποίων τα προσωπικά αντικείμενα βρέθηκαν από τους μαχητές του DPR.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με πληροφορίες από εκεί (από το λιμάνι) έπρεπε να εκκενωθούν Γάλλοι αξιωματικοί από στρατιωτικά ουκρανικά ελικόπτερα, δύο από τα οποία καταρρίφθηκαν τις προάλλες κοντά στη Μαριούπολη.Απροσδιόριστος ο ακριβής αριθμός των Γάλλων λεγεωνάριων που έχουν αποκλειστεί μαζί με τους ναζιστές του «Αζόφ» στην πόλη. Ωστόσο, αν κρίνουμε από το πόσο ενεργά ο Μακρόν ασχολείται με το θέμα του δικού του ανθρωπιστικού διαδρόμου, μπορεί να υπάρχουν αρκετοί στρατιώτες από τη Γαλλία εκεί.Και ίσως όχι μόνο μισθοφόροι, αλλά και προσωπικό του γαλλικού τακτικού στρατού. Η αλήθεια που θα μπορέσουν να πουν μετά την επικείμενη αιχμαλωσία τους είναι ικανή να συγκλονίσει ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Σε βάση του ναζιστικού τάγματος Azov στη Μαριούπολη βρέθηκε ένας διάτρητος μπερές των Forces armées françaises (Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις)
και μια κονκάρδα με προσωπικό αριθμό.Διακριτικά της Λεγεώνας των Ξένων, ακριβώς της COMLE (Command of the Foreign Legion)….Εντυπωσιακά τα λάφυρα..


Προηγουμένως, είχε ήδη αναφερθεί ότι 2 πράκτορες της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών της DGSE σκοτώθηκαν καθώς ήταν επιβαίνοντες σε ένα ελικόπτερο που καταρρίφθηκε κοντά στη Μαριούπολη.

2 Γάλλοι πράκτορες αξιωματικοί της DGSE ήταν στο ουκρανικό ελικόπτερο Mi-8 που καταρρίφθηκε κοντά στη Μαριούπολη; Γάλλοι στρατιώτες από τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων βρίσκονται στη Μαριούπολη μαζί με το Tάγμα Αζόφ; 18 Αμερικανοί και Βρετανοί σύμβουλοι είναι παγιδευμένοι στη Μαριούπολη;

dimpenews.com