+18 Σταύρωσαν Ρώσο στρατιώτη σε σταυρό σε σχήμα Χ και τον έκαψαν ζωντανό αφού τον βασάνισαν.. Μεγαλομάρτυρες στην εποχή του Αντιχρίστου!!! ΠΑΣΧΑ! Μεγαλομάρτυρας Νεομάρτυρας Νικήτας ο Ρώσος!!! ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ! ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΣΤΑΥΡΩΤΗΣ!! ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ”ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”!!

Σταύρωσαν Ρώσο στρατιώτη σε σταυρό σε σχήμα Χ και τον έκαψαν ζωντανό αφού τον βασάνισαν.. Μεγαλομάρτυρες στην εποχή του Αντιχρίστου!!! Πάσχα….

Οι Ουκρανοί μοιράζουν στο διαδίκτυο αυτή τη φωτογραφία και κοροϊδεύουν το νεκρό σώμα ενός Ρώσου στρατιώτη. Ήταν αλυσοδεμένος σε ένα αντιαρματικό εμπόδιο,σε σχήμα Χ που θυμίζει σταυρό Απ. Ανδρέα βασανίστηκε και στη συνέχεια τον έκαψαν. Φρικτό έγκλημα πολέμου κατά αιχμαλώτου. Τον Σταύρωσαν .. Πάσχα

Η φωτογραφία του Ορθόδοξου Μεγαλομάρτυρα Νεομάρτυρα Νικήτα που σταυρώθηκε και κάηκε από τους Σταυροφόρους της Δύσης ΝΑΤΟ. Έσωσε πολίτες στη ΛΔΔ. Ήταν ορφανός.

ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ!

ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΣΤΑΥΡΩΤΗΣ!!

τον σταύρωσε ο Εβραίος Ζελένσκι ΓΙΑ ΤΟ ”ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”..

dimpenews.com

One thought on “+18 Σταύρωσαν Ρώσο στρατιώτη σε σταυρό σε σχήμα Χ και τον έκαψαν ζωντανό αφού τον βασάνισαν.. Μεγαλομάρτυρες στην εποχή του Αντιχρίστου!!! ΠΑΣΧΑ! Μεγαλομάρτυρας Νεομάρτυρας Νικήτας ο Ρώσος!!! ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ! ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΣΤΑΥΡΩΤΗΣ!! ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ”ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”!!

  1. Ειλικρινά τώρα, τι σας “κολάει” πειρσσότερο:
    – Τα κάνουν αυτά οι νεοναζί;
    ή
    -Τα κάνουν αυτά τα ισλαμο-ορκ;

    Like

Comments are closed.