Η Ουκρανία σχεδιάζει να χτυπήσει τη γέφυρα Κριμαίας στις 9 Μαΐου ημέρα εορτασμού Νίκης Ρωσίας! Ναζιστικό Παραλήρημα Ζελένσκι. Καλεί στο Κίεβο το Γερμανό Καγκελάριο Σολτς στις 9 Μαΐου!

Εκπρόσωπος των Λετονικών Ενόπλων Δυνάμεων: υπάρχουν πληροφορίες ότι το Κίεβο σχεδιάζει να πλήξει τη γέφυρα της Κριμαίας στις 9 Μαΐου ημέρα εορτασμού της Νίκης της Ρωσίας στο “Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο” στο Β΄ Παγκόσμιο κατά της Ναζιστικής Γερμανίας.Η Ουκρανία μπορεί να χτυπήσει τη γέφυρα της Κριμαίας στις 9 Μαΐου, δήλωσε στο Λετονικό Ραδιόφωνο ο αρχηγός των Εθνικών Ενόπλων Δυνάμεων (NAF) Janis Slaydins.

Τον Απρίλιο, ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας (NSDC) της Ουκρανίας, Oleksiy Danilov, δήλωσε ότι η Ουκρανία σκόπευε να πλήξει τη Γέφυρα της Κριμαίας σε ρουκέτες.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ συμβούλεψε τον Ντανίλοφ να σκεφτεί τι θα μπορούσε να γίνει στόχος αντιποίνων σε περίπτωση χτυπήματος στη γέφυρα της Κριμαίας.
Οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας παρακολουθούν συνεχώς τη γέφυρα και αποτρέπουν πιθανές δολιοφθορές, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Ινστιτούτου των χωρών της ΚΑΚ στη Σεβαστούπολη, στρατιωτικός ειδικός Σεργκέι Γκορμπατσόφ.

Οι προκλήσεις του δυτικού μπλοκ είναι συνεχείς εν όψει του εορτασμού. Ναζιστικό παραλήρημα Ζελένσκι!

Tο ραδιόφωνο ανακοίνωσε ότι ο Ζελένσκι προσκαλεί το Γερμανό Καγκελάριο Σολτς για εορτασμούς στις 9 Μαΐου και αυτός μπορεί να αποδεχτεί την πρόσκλησή του. Ωστόσο, πριν από 14 ώρες ο Scholtz ανακοίνωσε ότι θα απευθύνει διάγγελμα στον λαό της Γερμανίας..

Ο Ζελένσκι θέλει ο Γερμανός καγκελάριος Σολτς να επισκεφθεί το Κίεβο στις 9 Μαΐου την ίδια μέρα που η Ρωσία γιορτάζει τη νίκη επί της ναζιστικής Γερμανίας. Η Σοβιετική Ένωση θυσίασε 27 εκατομμύρια στρατιώτες πολεμώντας τους Γερμανούς Ναζί ώστε ν΄απαλλάξει την Ευρώπη από το θηρίο του Ναζισμού. Ιταμή πρόκληση. Η Ευρώπη διολισθαίνει όλο κια περισσότερο στον απροκάλυπτο καθεστωτικό νεοναζισμό. Οι Γερμανοί ξανάρχονται και πάλι ως Μπαντεριστές Αζοφιστές Γερμανοί Ναζί.

Από την άλλη οι αρχές της περιοχής Χερσώνα είπαν ότι θα αγωνιστούν να ενταχθούν στη Ρωσία. Παράλληλα, υποσχέθηκαν «να μην εξαναγκάσουν κανέναν» σε αυτή την προσάρτηση. Ήδη φέτος, οι κάτοικοι της περιοχής Kherson θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το ρωσικό διαβατήριο δήλωσε ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Kherson VGA ο Kirill Stremousov.

Το Κρεμλίνο φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του…..

dimpenews.com