ΕΚΤΑΚΤΟ Επειγόντως ο Πούτιν στο Κρεμλίνο μέσα στη νύχτα γι άγνωστο λόγο! Πούτιν: οι ΗΠΑ έχουν 200 τακτικές πυρηνικές κεφαλές σε 6 χώρες στην Ευρώπη. Ετοιμάζουν 257 αεροπλάνα στην Ευρώπη για πιθανή χρήση πυρηνικών!!! BINTEO

Επειγόντως ο Πούτιν μέσα στη νύχτα έφτασε στο Κρεμλίνο για άγνωστο λόγο. Η αυτοκινητοπομπή του έφθασε στο Κρεμλίνο στις 11.00 τη νύχτα.

Αναφέρεται ότι ο λόγος της επίσκεψης είναι πραγματικά πολύ σοβαρός. Κάτι συνέβη.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας λαμβάνει επείγουσες επείγουσες αποφάσεις.

Προηγουμένως είχε κατηγορήσει τις ΗΠΑ πως έχουν προετοιμάσει 257 αεροπλάνα στην Ευρώπη για πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων και ότι διατηρούν 200 τακτικά πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη κυρίως ατομικές βόμβες και συγκεκριμένα σε 6 ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Πεσκόφ επιχειρεί να καθησυχάσει ότι δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη. Κάποιοι λένε ότι ίσως παίζει το χαρτί της παραπλάνησης. Αναμένονται σημαντικά νέα και διεθνείς εξελίξεις από Δευτέρα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για έκτακτη σύσκεψη του συμβουλίου ασφαλείας Ρωσίας.

Νέο βίντεο από τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης με τον Πούτιν να σπεύδει στο Κρεμλίνο αργά το βράδυ του Σαββάτου. Ο γραμματέας Τύπου του Πούτιν αρνήθηκε…ότι αυτό οφείλεται σε έκτακτη συνάντηση: “Όχι. Δεν είναι έτσι. Όλα είναι καλά””.
(από το RIA Novosti στο Telegram)

Την ίδια στιγμή ο Τζο Μπάιντεν έφτασε στη Γερμανία για τη Σύνοδο Κορυφής της G7.
Το Σάββατο, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έφτασε στη Γερμανία για να παραστεί στη σύνοδο κορυφής της G7 με τους ηγέτες των βασικών συμμάχων των ΗΠΑ για να συζητήσουν το ενιαίο μέτωπό τους ενάντια στη Ρωσία και την θέματα της παγκόσμιας οικονομίας.
Την Κυριακή, θα συναντηθεί με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς….

dimpenews.com