Ιστορικό Λάθος: Ο Ρώσος Πρέσβης στην Ελλάδα στο Ρωσία 24 λέει ότι η Ελλάδα έχει διακόψει-παγώσει τις διπλωματικές επαφές με Ρώσικη Πρεσβεία και Προξενείο!

Ο Ρώσος Πρέσβης στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοφ λέει ότι οι ελληνικές αρχές διέκοψαν τις επαφές με την πρεσβεία και το γενικό προξενείο.
«Βεβαίως, τώρα οι δυνατότητες ως προς αυτό είναι περιορισμένες, αφού οι ελληνικές αρχές σταμάτησαν όλες τις επαφές, τόσο με την πρεσβεία όσο και με το γενικό προξενείο, και μετά τη μαζική απέλαση μεγάλης ομάδας Ρώσων διπλωματών στις 12 Απριλίου, προξενικών υπαλλήλων υπέφερε επίσης», είπε στο τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 24».
“Παρόλα αυτά, θα ανταποκρινόμαστε πάντα σε μια έκκληση προς εμάς και τουλάχιστον θα παρέχουμε συμβουλές” .
Εν τω μεταξύ, η Ελλάδα επεκτείνει την απαγόρευση των ρωσικών πτήσεων και συνεχίζει την πολιτική κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον ενός έθνους που μαζί του είχε περισσότερους από αδελφικούς δεσμούς επί αιώνες!

Η αδικία είναι προφανής. Ιστορικό λάθος… Αποθέωση υποκρισίας. Η Ελλάδα διακόπτει ή παγώνει διπλωματικές σχέσεις με Ρωσία που δεν της έκανε τίποτα ενώ διατηρεί με την Τουρκία που διεκδικεί Αιγαίο, Κύπρο, υφαλοκρηπίδα, ενεργειακά αποθέματα, ΑΟΖ και ευθέως την απειλεί όχι με θερμό επεισόδιο αλλά με ειδική επιχείρηση για αποστρατιωτικοποίηση νησιών δηλ. με πόλεμο! Μόνο ξένα συμφέροντα θα μπορούσαν να υπαγορεύσουν αυτή την εξέλιξη. Αυτό δεν σημαίνει πως θα έπρεπε να έχουμε διακόψει με την Τουρκία αλλά σε αυτή την περίπτωση πολύ περισσότερο με τη Ρωσία!!

dimpenews.com