Απέλαση δυτικών διπλωματών από το Ιράν γιατί πήραν δείγματα εδάφους!! Συνελήφθησαν για κατασκοπεία μεταξύ αυτών κι ο Αναπληρωτής Πρέσβης Αγγλίας!

Απέλαση δυτικών διπλωματών από το Ιράν γιατί πήραν δείγματα εδάφους!! Συνελήφθησαν για κατασκοπεία μεταξύ αυτών κι ο Αναπληρωτής Πρέσβης Αγγλίας! Η Ιρανική κρατική τηλεόραση αναφέρει την απέλαση δυτικών διπλωματών που κατηγορούνται ότι πήραν δείγματα εδάφους από διάφορα μέρη. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται o Aναπληρωτής του Βρετανού πρέσβη Giles Whitaker που εντοπίστηκε να παίρνει δείγμα εδάφους μεταδίδει το AlMayadeen. Κατηγορούνται για κατασκοπεία. Το Τμήμα Πληροφοριών των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν ανακοινώνει τη σύλληψη ενός ανώτερου Βρετανού διπλωμάτη και συζύγου ενός Αυστριακού διπλωμάτη που κατηγορoύνται για κατασκοπεία επειδή μάζευαν χώμα από την έρημο. Ο υψηλόβαθμος Βρετανός διπλωμάτης κατά τη σύλληψή του είχε … Continue reading Απέλαση δυτικών διπλωματών από το Ιράν γιατί πήραν δείγματα εδάφους!! Συνελήφθησαν για κατασκοπεία μεταξύ αυτών κι ο Αναπληρωτής Πρέσβης Αγγλίας!

Ο Μεγάλος Ραβίνος της Μόσχας παραιτήθηκε! Αν και επικεφαλής του Συμβουλίου των Ραβίνων της Ευρώπης καρατομήθηκε από Αρχιραβίνος της Μόσχας!! persona non grata για Μόσχα;; Τρίτη Ρώμη κατά Τρίτης Σιών σ΄εξέλιξη….!!

Ο Μεγάλος Ραβίνος της Μόσχας παραιτήθηκε! Αν και επικεφαλής του Συμβουλίου των Ραβίνων της Ευρώπης καρατομήθηκε από Αρχιραβίνος της Μόσχας!! Τρίτη Ρώμη κατά Τρίτης Σιών σ΄εξέλιξη….!! Άρχισαν να πέφτουν μεγάλα κεφάλια στη Μόσχα!!!!persona non grata, ανεπιθύμητος για Μόσχα;; Ο αρχιραβίνος της Μόσχας παραιτήθηκε αναφέρει σήμερα το πρακτορείο INTERFAX. Ο Pinchas Goldshmidt εγκατέλειψε τη θέση του Αρχιραβίνου της Μόσχας, την οποία κατείχε για σχεδόν 30 χρόνια. Αυτή εξέλιξη επέρχεται εν μέσω της διαρκώς αυξανόμενη όξυνσης των ρωσο-ισραηλινών σχέσεων με φόντο το ουκρανικό. «Σας ενημερώνουμε ότι η σύμβαση του Ραβίνου Πίνχας Γκόλντσμιτ έχει ολοκληρωθεί και δεν κατέχει πλέον τη θέση του Αρχιραβίνου … Continue reading Ο Μεγάλος Ραβίνος της Μόσχας παραιτήθηκε! Αν και επικεφαλής του Συμβουλίου των Ραβίνων της Ευρώπης καρατομήθηκε από Αρχιραβίνος της Μόσχας!! persona non grata για Μόσχα;; Τρίτη Ρώμη κατά Τρίτης Σιών σ΄εξέλιξη….!!

Οι Ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 20χρονο νεαρό Παλαιστίνιο. Δεν επέστρεψαν τη σωρό του στην οικογένεια. Δολοφόνησαν 50 Παλαιστίνιους από το Μάρτη!

Οι Ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 20χρονο νεαρό Παλαιστίνιο σε μια αυτοαποκαλούμενη επιδρομή στην κατεχόμενη Δυτική όχθη. Ο Rafiq Ghannam είναι τουλάχιστον ο 50ος Παλαιστίνιος που δολοφονείται σε ισραηλινές επιδρομές από το Μάρτη. Οι Παλαιστίνιοι μιλούν για μια εκτέλεση. Το Ισραήλ ,δεν επέστρεψε τη σωρό του νεκρού παιδιού στην οικογένεια του. Αυτή είναι μια ακόμη απάνθρωπη διαδεδομένη τακτική που χρησιμοποιεί το καθεστώς για να κάμψει το πατριωτικό φρόνημα των Παλαιστινίων. O νεαρός δολοφονήθηκε από το στρατό Κατοχής το πρωί σήμερα στην Jaba ΝΔ της Jenin. ”Δεν είμαι ένας αριθμός, Δεν είμαι ένα ακόμη νούμερο Είμαι ο Rafiq Ghannam, πρωτοετής … Continue reading Οι Ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 20χρονο νεαρό Παλαιστίνιο. Δεν επέστρεψαν τη σωρό του στην οικογένεια. Δολοφόνησαν 50 Παλαιστίνιους από το Μάρτη!

Πρόεδρος της Ρώσικης Δούμα: οι ΗΠΑ ευθύνονται για εξάπλωση covid19 και πρέπει να αποζημιώσουν όλες τις χώρες για τις απώλειες από τον κορωνοϊό! Η Ουάσιγκτον πρέπει να λογοδοτήσει!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ευθύνονται για την εξάπλωση του κορωνοϊού και ως εκ τούτου πρέπει να αποζημιώσουν όλες τις χώρες για τις απώλειες που υπέστησαν από την πανδημία. Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Vyacheslav Volodin την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022. Έτσι ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής σχολίασε τη δήλωση Αμερικανού επιστήμονα που εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο COVID-19 είχε εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο μετά από διαρροή από βιοεργαστήριο των ΗΠΑ. “Σήμερα, όταν ακούγονται τέτοιες κατηγορίες, ο Μπάιντεν σιωπά. Φοβάται ότι ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια για τον πραγματικό ένοχο της πανδημίας”, έγραψε ο Βολοντίν … Continue reading Πρόεδρος της Ρώσικης Δούμα: οι ΗΠΑ ευθύνονται για εξάπλωση covid19 και πρέπει να αποζημιώσουν όλες τις χώρες για τις απώλειες από τον κορωνοϊό! Η Ουάσιγκτον πρέπει να λογοδοτήσει!

Το ρωσο-ισραηλινό bras de fer συνεχίζεται…..!

Η ένταση συνεχίζει να κυριαρχεί μεταξύ Τελ Αβίβ και Μόσχας, παρά τις προσπάθειες των δύο πλευρών να επιλύσουν τα εκκρεμή προβλήματα μεταξύ τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεδομένης της διαπλοκής συμφερόντων τους σε ορισμένα θέματα, το κυριότερο από τα οποία είναι ο φόβος του Ισραήλ περί αλλαγής στάσης της Ρωσίας σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες ισραηλινές επιθέσεις κατά της Συρίας, καθως το Ισραήλ υποστηρίζει ότι σκοπό έχουν να αποτρέψουν το Ιράν και τη Συρία από το λαθρεμπόριο όπλων στη Λιβανέζικη Χεζμπολάχ και επίσης, όπως τονίζουν οι Ισραηλινοί ηγέτες να εμποδίσουν το Ιράν να εδραιωθεί στρατιωτικά στη Συρία. Επιπλέον, το … Continue reading Το ρωσο-ισραηλινό bras de fer συνεχίζεται…..!

Φήμες: η επίθεση στο πυραυλικό καταδρομικό “Moskva” έγινε από Γάλλους στρατιώτες με γαλλικά όπλα.

Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν ότι ”σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση στο πυραυλικό καταδρομικό “Moskva” έγινε από Γάλλους στρατιώτες χρησιμοποιώντας γαλλικά όπλα.” dimpenews.com Continue reading Φήμες: η επίθεση στο πυραυλικό καταδρομικό “Moskva” έγινε από Γάλλους στρατιώτες με γαλλικά όπλα.

Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.. στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό! Η Ολλανδική αστυνομία άνοιξε πυρ κατά των εξεγερμένων αγροτών! Η ΕΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΥΝΤΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.. στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό! Η Ολλανδική αστυνομία άνοιξε πυρ κατά των εξεγερμένων αγροτών! Η κυβέρνηση αναπτύσσει τεθωρακισμένα κατά των αγροτών που επιχειρούν να μπλοκάρουν τα αεροδρόμια και τα λιμάνια αλλά και τα κέντρα διανομής της χώρας. Η ΕΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΥΝΤΑ!!! Εδώ και αρκετές μέρες ο αγροτικός κόσμος έχει εξεγερθεί στην Ολλανδία κατά μέτρων που οδηγούν στη συρρίκνωση του παραγωγικού κλάδου.Χθες οι αρχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κι άνοιξαν πυρ κατά των αγροτών. Το ολλανδικό Κιλελέρ είναι σ΄εξέλιξη. Η Ευρώπη ταλανίζεται από ταραχές και η καταστολή είναι ο μόνος τρόπος για να κρατηθούν στην … Continue reading Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.. στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό! Η Ολλανδική αστυνομία άνοιξε πυρ κατά των εξεγερμένων αγροτών! Η ΕΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΥΝΤΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Στροφή της Ρωσίας … Αδειάζει την Τουρκία ως αντίποινα για το μη βέτο στο ΝΑΤΟ και της κόβει το δρόμο για νέα επιχείρηση στη Συρία! Η Τουρκία μαζεύτηκε… κάνει πίσω!!! BINTEO

Στροφή της Ρωσίας στο συριακό. Αδειάζει την Τουρκία ως αντίποινα για το μη βέτο στο ΝΑΤΟ και της κόβει το δρόμο για νέα επιχείρηση στη Συρία! Η Τουρκία μαζεύτηκε… κάνει πίσω!!! Καθώς η Άγκυρα δεν έλαβε υπόψη τις ρωσικές προειδοποιήσεις για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αναλύσεις παρατηρητών δείχνουν ότι υπάρχει αλλαγή στην πορεία των Ρωσοτουρκικών σχέσεων και ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν είναι έτοιμος να εναντιωθεί σθεναρά σε τυχόν στρατιωτικούς ελιγμούς του Ερντογάν, ειδικά στη Συρία Νέα Ρωσική πολιτική στη Συρία; Παρά τις τουρκικές προσδοκίες ότι η άμεση στρατιωτική δράση είναι κοντά στη βόρεια Συρία, … Continue reading Στροφή της Ρωσίας … Αδειάζει την Τουρκία ως αντίποινα για το μη βέτο στο ΝΑΤΟ και της κόβει το δρόμο για νέα επιχείρηση στη Συρία! Η Τουρκία μαζεύτηκε… κάνει πίσω!!! BINTEO

Ισραήλ: δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα διαβήτη στην αραβική κοινότητα (μελέτη)

Ο τύπος 2 διαγνώστηκε για πρώτη φορά σε παιδιά και εφήβους στις αρχές της δεκαετίας του ’90 Μια μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές από το κέντρο Rambam στο Ισραήλ δείχνει σημαντική αύξηση του διαβήτη τύπου 2 μεταξύ των παιδιών και των εφήβων, κυρίως στον αραβικό τομέα. Ο διαβήτης τύπου 2 προκαλείται κυρίως από το υπερβολικό βάρος, την έλλειψη άσκησης και τη διατροφή που είναι πολύ υψηλή σε ζάχαρη και υδατάνθρακες. Περίπου 600.000 Ισραηλινοί όλων των ηλικιών έχουν διαγνωστεί και ο αριθμός αυτός αυξάνεται κάθε χρόνο. Η μελέτη βασίστηκε σε εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε 14 ιατρικά κέντρα της χώρας, οι οποίες … Continue reading Ισραήλ: δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα διαβήτη στην αραβική κοινότητα (μελέτη)