Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.. στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό! Η Ολλανδική αστυνομία άνοιξε πυρ κατά των εξεγερμένων αγροτών! Η ΕΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΥΝΤΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.. στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό! Η Ολλανδική αστυνομία άνοιξε πυρ κατά των εξεγερμένων αγροτών! Η κυβέρνηση αναπτύσσει τεθωρακισμένα κατά των αγροτών που επιχειρούν να μπλοκάρουν τα αεροδρόμια και τα λιμάνια αλλά και τα κέντρα διανομής της χώρας.

Η ΕΕ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ. ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΟΥΝΤΑ!!!


Εδώ και αρκετές μέρες ο αγροτικός κόσμος έχει εξεγερθεί στην Ολλανδία κατά μέτρων που οδηγούν στη συρρίκνωση του παραγωγικού κλάδου.Χθες οι αρχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κι άνοιξαν πυρ κατά των αγροτών. Το ολλανδικό Κιλελέρ είναι σ΄εξέλιξη. Η Ευρώπη ταλανίζεται από ταραχές και η καταστολή είναι ο μόνος τρόπος για να κρατηθούν στην εξουσία τα ξενοκίνητα καθεστώτα που δημιουργούν μια ακόμη επίπλαστη κρίση. Αυτή είναι η ΕΕ στρατιωτικός νόμος, γενική απαγόρευση κυκλοφορίας, υποχρεωτικός πειραματικός ”εμβολιασμός” ευγονισμού!!



Η ολλανδική αστυνομία παραδέχθηκε ότι έριξε προειδοποιητικά πυρά το βράδυ της Τρίτης, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί, αλλά έπληξαν ένα τρακτέρ, στο περιθώριο των κινητοποιήσεων των αγροτών ενάντια σε ένα κυβερνητικό σχέδιο για τη μείωση των εκπομπών αζώτου.

«Γύρω στις 10:40 μ.μ. (2040 GMT), οδηγοί τρακτέρ προσπάθησαν να συγκρουστούν με αστυνομικούς και οχήματα της αστυνομίας», στο Χέρενφεν (Βόρεια), εξήγησε η αστυνομία στο Twitter.

“Προέκυψε μια απειλητική κατάσταση. Έγιναν προειδοποιητικές βολές και στοχευμένες βολές”, πρόσθεσε.

«Χτυπήθηκε τρακτέρ» και συνελήφθησαν τρία άτομα, είπε, προσθέτοντας ότι έχει ξεκινήσει ανεξάρτητη έρευνα για τους πυροβολισμούς της αστυνομίας.

Οι Ολλανδοί αγρότες διαδηλώνουν τακτικά από τις 10 Ιουνίου για την ανακοίνωση της κυβέρνησης για σχέδια για μείωση των εκπομπών αζώτου, ενός αερίου του θερμοκηπίου.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αποκλείσει τα κέντρα διανομής αρκετών σούπερ μάρκετ με τρακτέρ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις σε καταστήματα.

Η Ολλανδία, ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας γεωργικών προϊόντων στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ρυπαντές αερίων του θερμοκηπίου στην Ευρώπη – και ειδικότερα αζώτου. Μια κατάσταση που οφείλεται εν μέρει στα πολλά κοπάδια που βόσκουν στους κάμπους της. H υποκρισία περισσεύει.. την ώρα που κατηγορούν τη Ρωσία πως συμβάλει στην επισιτιστική κρίση στραγγαλίζουν με νομοθεσίες τη β΄παγκοσμίως χώρα εξαγωγής γεωργικών προιόντων και εξαφανίζουν το 30% της κτηνοτροφίας της….

Η κυβέρνηση θέλει να μειώσει τις εκπομπές αζώτου έως και 70% σε 131 βασικές περιοχές – οι περισσότερες κοντά σε φυσικά καταφύγια και προστατευόμενες περιοχές – προκειμένου να επιτευχθούν οι περιβαλλοντικοί στόχοι έως το 2030.

Για τους αγρότες, αυτό το σχέδιο σημαίνει μείωση των εκπομπών κατά 40% και περίπου 30% λιγότερα ζώα, σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Οι αγρότες λένε ότι στοχοποιούνται άδικα σε σύγκριση με τις μεγάλες επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, και πολλοί ορκίζονται να αντισταθούν σε οποιαδήποτε σχέδια για συρρίκνωση ή κλείσιμο εκμεταλλεύσεων.

Πολύ χαμηλά .. έπεσαν οι Κάτω Χώρες. Οι αρχές έβγαλαν τα όπλα κατά αγροτών.

Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.. στον ευρωπαϊκό ολοκληρωτισμό!

dimpenews.com