Προσωρινή Δικαστική διαταγή Ασφαλιστικών Μέτρων επαναφέρει ανεμβολίαστο υγειονομικό ψυχολόγο. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Επαναστατική απόφαση δικαστηρίου Ιταλίας επαναφέρει υγειονομικό από αναστολή. Κόλαφος το Σκεπτικό! Τι λέει για τα εμβόλια….

Προσωρινή Δικαστική διαταγή Ασφαλιστικών Μέτρων επαναφέρει ανεμβολίαστο υγειονομικό ψυχολόγο.ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Επαναστατική απόφαση δικαστηρίου Ιταλίας επαναφέρει υγειονομικό από αναστολή. Κόλαφος το Σκεπτικό! Τι λέει για τα εμβόλια….

Στην Ιταλία απόφαση του Δικαστηρίου της Φλωρεντίας επαναφέρει μια ανεμβολίαστη ψυχολόγο που ήταν σ΄αναστολή εργασίας.

Με έκτακτη διαταγή,( πρέπει να είναι διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) το Δικαστήριο ανέστειλε προσωρινά το Διάταγμα του Συλλόγου των Ψυχολόγων της Τοσκάνης που απαγόρευε σε υγειονομικό από την Πιστόια να ασκήσει το επάγγελμά της ως ψυχολόγος επειδή δεν ήταν εμβολιασμένη

Μια ψυχολόγος από την Τοσκάνη που τέθηκε σε αναστολή από την επαγγελματική της τάξη επειδή δεν συμμορφώθηκε με την υποχρέωση εμβολιασμού που επιβάλλει ο νόμος στα υγειονομικά επαγγέλματα επιστρέφει στην εργασία της με προσωρινή διαταγή.

Στις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει η ακροαματική διαδικασία όποτε το Δικαστήριο θα εισέλθει στην ουσία ης υπόθεσης ακούγοντας και το Σύλλογο των Ψυχολόγων.Η ακρόαση επί της ουσίας για να συζητηθεί η ανάκληση, η επιβεβαίωση ή η τροποποίηση της διάταξης περί αντεξέτασης ορίστηκε από την δικαστή Zanda για τις 15 Σεπτεμβρίου.

Δεν είναι η πρώτη διαταγή για την ανάκληση της αναστολής από την εργασία στην Ιταλία. Η δικαστής επικαλείται σχετική νομολογία και παραθέτει διάφορες αποφάσεις που εκδόθηκαν από τα δικαστήρια της Πάντοβα (Απρίλιος 2022), του Sassari (Ιούνιος 2022), του Velletri (Δεκέμβριος 2021) και της Ρώμης (Ιούνιος 2022) καθώς και των TARs της Λομβαρδίας, του Πιεμόντε και της Ρώμης.

Το κείμενο του Δικαστηρίου της Φλωρεντίας έχει προκαλέσει διαμάχη γι αυτό το παραθέτουμε αυτούσιο……στο παρακάτω link

(το δικαστικού έγγραφο …..)

H είδηση όπως τη μεταδίδει το radioradio.it:” Η 6η Ιουλίου 2022 θα γίνει μια σημαντική ημερομηνία. Το δικαστήριο της Φλωρεντίας ενέκρινε μια ποινή που ακυρώνει τη διάταξη που ελήφθη από το Τάγμα των Ψυχολόγων της Τοσκάνης εναντίον ενός από τα μέλη του, με το σκεπτικό: «η αναστολή του επαγγέλματος κινδυνεύει να θέσει σε κίνδυνο τα κύρια περιουσιακά στοιχεία του ατόμου, όπως το δικαίωμα στη διατροφή και το δικαίωμα δουλειά “.
«Αυτός ο δικαστής έκανε ό,τι έπρεπε να κάνουν οι κριτές, δηλαδή να εξακριβώσει την υλική αλήθεια. Διαπίστωσε το θεμελιώδες: αυτοί οι πειραματικοί οροί (όπως τους ορίζει στην διαταγή) δεν εμποδίζουν τη μόλυνση, πράγματι επαναλαμβάνει πολλές φορές ότι όσοι έχουν υποβληθεί σε θεραπεία 3 φορές με αυτές τις ουσίες μπορεί να μολυνθούν, να αρρωστήσουν και να μολύνουν άλλους. Δηλώνει επίσης ότι υπάρχουν δημόσια δεδομένα ότι αυτές οι ουσίες οδηγούν σε πολύ σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα». Έτσι σχολιάζει ο δικηγόρος Renate Holzeisen.
Άρθρο 32 και κίνδυνοι για το ανθρώπινο γονιδίωμα
«Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον και καταδεικνύει το μέγεθος αυτής της απόφασης είναι ακριβώς η αναφορά που κάνει η δικαστής στην περίοδο του ναζιφασισμού όπου αναδεικνύει και υπενθυμίζει σε όλους το άρθρο 32 του Συντάγματός μας όπου μιλάει για το απαραβίαστο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. του γεγονότος ότι κανένας δεν μπορεί να υποβληθεί σε θεραπεία χωρίς την ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεσή του».

Η δικαστής μάλιστα αναφέρει τον κίνδυνο αλλαγής στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Γνωρίζουμε με βάση μελέτες που έχουν ήδη βγει (αναφέρομαι σε αυτή του Πανεπιστημίου του Μάλμε στη Σουηδία) που έδειξαν ότι, για την ουσία Comirnaty της BioNTech, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος – ειδικά με την επανάληψη της θεραπείας – ότι μπορεί να υπάρξει μια αντίστροφη μεταγραφή αυτού του RNA που εγχέεται στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και επομένως μια μετάλλαξη στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Σε όλα αυτά αναφέρεται και ο δικαστής γιατί είναι πλέον επιστημονική απόδειξη.”

Ακριβώς έτσι μεταδίδει την είδηση και σχολιάζει το περιεχόμενο του εγγράφου το ιταλικό radioradio.it. Ανεξάρτητα αν κάποιος διαφωνεί ή συμφωνεί σημασία έχει ό,τι εμπεριέχεται στην Διαταγή ( έγγραφο) που εξέδωσε η Δικαστής.

Τι λέει το έγγραφο της Δικαστικής Απόφασης Προσωρινή Διαταγή Ασφαλιστικών Μέτρων:

Αρ.Πρ 2022/7360 ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ 02 Δεύτερο ΑΣΤΙΚΟ τμήμα

Στην ασφαλιστική διαδικασία που καταχωρήθηκε με την υπ’ αριθ. r.g. 7360/2022 που προωθεί: με την αιγίδα του BENASI RAUL (BNSRLA71A10G687J); με κατοικία στο VIALE BELFIORE 32 50144 FIRENZE στο δικηγόρο Avv. STORI ROBERTO κατά ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ (Φορολογικός Κώδικας 92009700458) ΑΝΑΓΚΗ Η Δικαστής Δρ. Susanna Zanda, έχοντας διαβάσει την «επείγουσα προληπτική έκκληση για την αναστολή της διάταξης που ελήφθη από το Συμβούλιο του Διατάγματος της Τοσκάνης10 του P.90. 2021, με την οποία ο αιτών τέθηκε σε αναστολή από την άσκηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου, για παράλειψη εκπλήρωσης της «υποχρέωσης εμβολιασμού σύμφωνα με το Νομοθετικό Διάταγμα 44/2021 άρθρο 4 που μετατράπηκε σε νόμο αρ. την ελευθερία του ατόμου και την αξιοπρέπειά του, εγγυημένη ακριβώς από την απαλλαγή από την ανάγκη· σημείωσε ότι η καθιέρωση της θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη σε αυτά τα πρωταρχικά δικαιώματα του αιτούντος και ότι είναι απαραίτητο να προβλεφθεί “ανήκουστο altera parte”. , λαμβάνοντας επίσης υπόψη τον χρόνο που έχει ήδη παρέλθει μετά τη διαδικασία ενώπιον του TAR που κινήθηκε από τον αιτούντα και ολοκληρώθηκε με την απόφαση TAR TOSCANA n.1565 / 21 κατέστη οριστική στις 6. 5.22, απόρριψη της δικής της δικαιοδοσίας ακριβώς για τον συμβιβασμό των πρωταρχικών δικαιωμάτων του ατόμου. Ως εκ τούτου θεώρησε ότι η απόφαση του Περιφερειακού Διοικητικού Δικαστηρίου φαίνεται να είναι αποδεκτή· σημείωσε ότι, στην πραγματικότητα, δεν μπορεί πλέον να ασκήσει το επάγγελμα του ψυχολόγου και να συντηρηθεί με τη δουλειά της για πολλούς μήνες από τον Οκτώβριο του 2021· ότι ισχυρίστηκε ότι η άσκηση του επαγγέλματος αποτελεί τη μοναδική πηγή επιβίωσής του· σημείωσε ότι αυτή η ελευθερία και το δικαίωμα στην εργασία, που αποκτήθηκε με τη γέννηση με βάση το άρθ. 4 Κόστος, εν προκειμένω «στερείται» απαράδεκτα από το Τάγμα Ψυχολόγων στο οποίο ανήκει αφού το να υποβληθεί σε ενέσιμη μεταχείριση κατά του Sars Cov 2, βάσει του Νομοθετικού Διατάγματος 44/21. αφού έκρινε ότι αυτό το διάταγμα που μετατράπηκε σε νόμο έχει σκοπό την πρόληψη ασθενειών και τη διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας στον τομέα της υγείας· σημείωσε, ωστόσο, ότι αυτός ο στόχος είναι ανέφικτος, διότι οι ίδιες οι εκθέσεις της AIFA το επιβεβαιώνουν·….

αφού υπάρχουν παραλλαγές του ιού και ο αριθμητικός επιπολασμός λοιμώξεων και θανάτων μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν με τρεις δόσεις. λαμβάνοντας υπόψη ότι το άρθρο 32 παράγραφος 2 του Συντάγματος … μετά την εμπειρία του ναζιστικού – φασισμού, δεν επιτρέπει στο άτομο να θυσιαστεί για ένα αληθινό ή υποτιθέμενο συλλογικό συμφέρον και ακόμη λιγότερο να υποβληθεί σε επεμβατικές ιατρικά πειράματα χωρίς την ελεύθερη και ενήμερη συγκατάθεσή του, θεωρώντας ότι η ενημερωμένη συγκατάθεση δεν είναι νοητή όταν τα συστατικά των ορών και ο μηχανισμός της λειτουργίας τους καλύπτονται, όπως στην προκειμένη περίπτωση, όχι μόνο από εμπορικό απόρρητο αλλά και, ακατανόητα, ως «στρατιωτικό» μυστικό· λαμβάνοντας υπόψη ότι μέχρι σήμερα, μετά από δύο χρόνια, τα συστατικά των ορών και τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα είναι ακόμη άγνωστα, όπως έγραψαν οι ίδιοι οι κατασκευαστές, ενώ είναι γνωστό ότι βραχυπρόθεσμα έχουν ήδη προκαλέσει χιλιάδες θανάτους και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

λαμβάνοντας υπόψη ότι το άρθρο 32 του Συντάγματος και κατά συνέπεια οι διάφορες διεθνείς συμβάσεις που υπέγραψε η Ιταλία απαγορεύουν την επιβολή θεραπειών υγείας χωρίς τη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου επειδή θα πληγείτο η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του, αξία που διέπει τους πολλούς κανόνες του άκαμπτου Συντάγματός μας και που τεκμηριώνει το «άρθρο 1 του Συντάγματος (δεν αποτελεί έκπληξη) της Γερμανίας. θεωρώντας ότι η συγκατάθεση πρέπει να είναι ελεύθερη και ενημερωμένη και σε αυτή την περίπτωση ο γιατρός νόμιμα προτίθεται να τη δώσει· θεωρώντας ότι η υποχρέωση εμβολιασμού που επιβάλλεται για την εργασία παραβιάζει το κόστος των άρθρων 4, 32 και 36 ictu oculi, το οποίο, τοποθετώντας το «άτομο» στο επίκεντρο και υπερασπίζοντάς τον πρώτα απ’ όλα από το κράτος, δεν επιτρέπει στο κράτος και σε όλα τα κεντρικά του και περιφερειακά του όργανα (καθώς και επαγγελματικών ενώσεων) να επιβάλλουν οποιαδήποτε υποχρέωση υγειονομικής περίθαλψης χωρίς τη συγκατάθεση του ενδιαφερομένου· Σημειωτέον ότι το νομικό μας σύστημα και οι διεθνείς συνθήκες αναμφίβολα απαγορεύουν οποιαδήποτε πειραματική θεραπεία σε ανθρώπους και ότι υπάρχουν κανονισμοί όπως το n. 953/21 και ψηφίσματα της ΕΕ όπως το ν. 2361/21 που απαγορεύουν συγκεκριμένα στα κράτη μέλη να κάνουν διακρίσεις με βάση το καθεστώς εμβολιασμού του Sars Cov 2· θεωρώντας ότι, από την άλλη πλευρά, η εντολή των ψυχολόγων της Τοσκάνης με τη διάταξη de facto παραβιάζει αυτή την άμεσα ισχύουσα νομοθεσία και εφαρμόζει μια αναμφισβήτητη διάκριση του γιατρού σε σχέση με τους εμβολιασμένους συναδέλφους που μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται ενώ έχουν την ίδια δυνατότητα να μολυνθoύν και να μεταδώσει τον ιό· θεώρησε ότι για αυτούς τους λόγους υπάρχει και η υποτιθέμενη “fumus boni iuris” που είναι η παράνομη επιβολή από το Διάταγμα της ενέσιμης θεραπείας που έχει ήδη προκαλέσει σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα και θάνατο, και τελικά με ουσιαστική “αποδοχή του κινδύνου” από την άλλη πλευρά, οι υγειονομικές αρχές της Περιφέρειας της Τοσκάνης και το Συμβούλιο του Τάγματος Ψυχολόγων της Τοσκάνης δεν μπορεί να μην γνωρίζει την εξάπλωση των λοιμώξεων παρά το ότι το 80/90% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί κατά του Sars Cov 2 και έχει επίσης επίγνωση ή πρέπει να γνωρίζει την εξάπλωση της λοίμωξης μεταξύ των εμβολιασμένων με τρεις δόσεις, των ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων των σοβαρών και θανατηφόρων περιστατικών μεταξύ, των εμβολιασμένων ατόμων· Πρόκειται, μάλιστα, για στοιχεία που δημοσίευσε το ίδιο το Υπουργείο Υγείας, για τα οποία φαίνεται παράνομη τόσο η έκδοση όσο και η μετέπειτα διαρκής αδυναμία απόσυρσης με αυτοπροστασία από το Τάγμα στο οποίο ανήκει, του εν λόγω μέτρου αναστολής που ελήφθη στις 19.10. 21 και εξακολουθεί να ισχύει έως 31.12.2022·

θεώρησε ότι για αυτούς τους λόγους η γιατρός δεν μπορεί να εξαναγκαστεί, προκειμένου να συντηρήσει τον εαυτό της και την οικογένειά της, να υποβληθεί σε αυτές τις πειραματικές θεραπείες με ένεση τόσο επεμβατικές ώστε να υπεισέλθουν στο DNA της, αλλάζοντας το με τρόπο που θα μπορούσε να είναι μη αναστρέψιμο, με επιπτώσεις..

Θεώρησε λοιπόν ότι η επιβολή της υποχρέωσης εμβολιασμού για την άσκηση του επαγγέλματος συνιστά απολύτως διακριτική μεταχείριση και παραβιάζει τον ευρωπαϊκό κανονισμό αρ. 953/2021 που απαγορεύει τις διακρίσεις σε βάρος των ευρωπαίων πολιτών με βάση το καθεστώς εμβολιασμού· έχοντας υπόψη το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης n.2361 / 2021; Κανονισμοί (ΕΚ) 726/2004 (άρθρο 14α) και 507/2006. έχοντας υπόψη την απόφαση του Δικαστηρίου ΕΕ, 11 Ιουλίου 2019, αριθ. 716/17 που ορίζει: «κάθε εθνικός δικαστής που καλείται να αποφανθεί εντός της δικής του δικαιοδοσίας έχει, ως όργανο κράτους μέλους, την υποχρέωση να μην εφαρμόσει οποιαδήποτε εθνική διάταξη αντίθετη με διάταξη του δικαίου της Ένωσης που έχει άμεσο αποτέλεσμα στη διαφορά “ βλ. συμμόρφωση με δικαστικό κόστος. n. 95/2017 (περί υποχρέωσης άμεσης μη εφαρμογής από τον Φ.Ε. της εσωτερικής πηγής σε αντίθεση με το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και «ένα αντίθετο» Cass. Civ. Section I Διάταξη, 18/10/2018, αρ. 26292· Cass. civ. Τμήμα I Διάταξη, 06/06/2018, αρ. ο εθνικός δικαστής οφείλει να μην εφαρμόζει τον κανόνα της εσωτερικής έννομης τάξης, λόγω ασυμβίβαστου με το κοινοτικό δίκαιο, τόσο σε περίπτωση που προκύψει σύγκρουση με πειθαρχία που εκδόθηκε από τα όργανα της ΕΟΚ μέσω κανονισμού, όσο και σε περίπτωση που διαπιστωθεί η σύγκρουση από τους γενικούς κανόνες του κοινοτικού νομικού συστήματος, που λαμβάνονται κατά την ερμηνεία του ίδιου του νόμου από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, κατά την άσκηση των καθηκόντων που του ανατίθενται από τα άρθρα 169 και 177 της Συνθήκης της 25ης Μαρτίου 1957, εκτελεστικό με νόμο της 14ης Οκτωβρίου 1957, αρ.. 1203. Βλ. 3, 4,32, 36 του Συντάγματος. δεδομένων των πολυάριθμων εντολών που αναφέρονται στο Συνταγματικό Δικαστήριο των νόμων διαταγμάτων που επιβάλλουν τις 4 ενέσεις κατά του Sars Cov 2 για την άσκηση από τους πολίτες θεμελιωδών δικαιωμάτων και ελευθεριών (π. ) έχοντας υπόψη τις συμμορφούμενες αποφάσεις ανάκλησης της αναστολής από την εργασία για μη συμμόρφωση με την υποχρέωση εμβολιασμού που έχει αποσταλεί. Δικαστήριο της Πάδοβας της 28.4.22. Δικαστήριο Sassari με ημερομηνία 9.6.22. Δικαστήριο Velletri 14.12.2021; Περιφερειακό Διοικητικό Δικαστήριο Λομβαρδίας 26.4.2022 στο rg 562/2022 (υπόθεση κτηνιάτρου που έχει ανασταλεί από το μητρώο). Δικαστήριο της Ρώμης της 14.6.22. 1397 της 16.6.22 ( νομολογία) Λαμβάνοντας υπόψιν διάφορα σταλμένα. του Ταρ Πιεμόντε και διάφορα σταλμένα. της Tar Roma (για το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, την υγεία και τους δασκάλους)· μ.κ.μ. το δικαστήριο έχοντας δει το άρθρ. 669 παρ. 2 του Ιταλικού Αστικού Κώδικα και 700 κ.κ. που αναστέλλει την παροχή του Τάγματος Ψυχολόγων της Τοσκάνης απαγορεύει στον γιατρό να ασκήσει το επάγγελμα του ψυχολόγου έως ότου υποβληθεί σε ενέσιμη θεραπεία υγείας κατά του Sars Cov 2,

επιτρέπει έτσι την άσκηση του επαγγέλματος χωρίς να υποβληθεί σε ενέσιμη θεραπεία, εργαζόμενη με οποιονδήποτε τρόπο (παρουσία και εξ αποστάσεως) με τον ίδιο τρόπο όπως οι εμβολιασμένοι συνάδελφοι. Ορίζει την ακρόαση της 15ης Σεπτεμβρίου για επιβεβαίωση, τροποποίηση ή ανάκληση της διάταξης περί αντεξέτασης…

dimpenews.com