Το κοινοβούλιο της Ρωσίας εισάγει νομοσχέδιο για την απαγόρευση των εικόνων LGBTQ! Και 2 Αμερικανοί Υπουργοί και στρατιωτικοί στη Γαλλική Πρεσβεία! Κι αυτοί-ές το σωστό στρατόπεδο επέλεξαν! Τρανσέξουαλ Αν. Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ: πρέπει να εμψυχώνουμε τα παιδιά να πάρουν αναστολείς της εφηβείας και να κάνουν χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.BINTEO

είναι κι αυτοί-ές στο σωστό στρατόπεδο.

Το κοινοβούλιο της Ρωσίας εισάγει νομοσχέδιο για την απαγόρευση των εικόνων LGBTQ+αναφέρουν τα Ρωσικά ΜΜΕ. Πραγματικά δημιουργούνται 2 κόσμοι.

Στην επίμαχη φωτογραφία δυο Αμερικανοί Υπουργοί ναύαρχοι.. η Βοηθός Υπουργός Υγείας Ναύαρχος Ραχήλ Λεβίν δίπλα στον ναύαρχο και τον αναπληρωτή υπουργό πυρηνικής ενέργειας Sam Brinton. Και οι δύο γιόρτασαν την Ημέρα της Βαστίλης στην κατοικία του Γάλλου Πρέσβη.
Ο Σαμ Μπρίντον φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με λαμπερές μπλε γόβες και η Ραχήλ Λεβίν τη στολή, το καλσόν και τις γόβες του ναυάρχου του. Είναι κι αυτοί-ές στο σωστό στρατόπεδο.

Ο-Η Αναπληρωτής-τρια τρανσέξουαλ Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ δηλώνει πως πρέπει να εμψυχώνουμε τα παιδιά να πάρουν αναστολείς εφηβείας και να κάνουν χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.

Η Ραχήλ Λέβιν ζήτησε τη Δευτέρα να ψηφιστεί νόμος που θα «υποστηρίζει και θα επιτρέπει» στους νέους «να αναζητούν θεραπεία που επιβεβαιώνει το φύλο».

”Όταν η LGBTQ ιδεολογία ξετυλίγεται με τη συνενοχή των «ελίτ», φτάνουμε στην παρεκκλίνουσα πρόταση του βοηθού γραμματέα υγείας του Μπάιντεν: να επιτραπεί στα ΠΑΙΔΙΑ (αναπτυσσόμενα όντα) να πάρουν αναστολείς της εφηβείας και να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση φύλου!” σχολιάζει ερευνήτρια Νευροφυσιολογίας.

Ευτυχώς είμαστε με το σωστό στρατόπεδο..

Την άποψη της τρανσέξουαλ Αν Υπ. Υγείας ΗΠΑ αντιμάχονται επιφανείς επιστήμονες. Οι κλινικές φύλου για παιδιά και οι θεραπευτικές παρεμβάσεις σε παιδιά, αυξάνονται. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχουν αναπτυχθεί δεκάδες παιδιατρικές κλινικές φύλου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το 2007, το Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης (Boston Children’s Hospital), «εφάρμοσε το πρώτο μείζον πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες που επικεντρώνεται στα παιδιά και τους εφήβους με διαταραχή φύλου», όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα του.

Επτά χρόνια αργότερα, 33 κλινικές φύλου είχαν ανοίξει τις πόρτες τους στα παιδιά των ΗΠΑ..Προωθούνται επαγγελματικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης, σύμφωνα με τα οποία τα παιδιά πρέπει να λαμβάνουν φάρμακα που εμποδίζουν την εφηβεία από την ηλικία των 9 ετών και ορμόνες αντίθετου φύλου στην ηλικία των 16 ετών – αλλά δεν έχουν πραγματοποιηθεί αξιόπιστες κλινικές δοκιμές σχετικά με την παρεμπόδιση της εφηβείας για τη δυσφορία φύλου, και το FDA, δεν έχει εγκρίνει αυτά τα φάρμακα για τη θεραπεία της δυσφορίας του φύλου.

Επτά χρόνια αργότερα, 33 κλινικές φύλου είχαν ανοίξει τις πόρτες τους στα παιδιά των ΗΠΑ, λέγοντας στους γονείς ότι οι αναστολείς της εφηβείας και οι  ορμόνες του άλλου φύλου μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η αυτοκτονία των εφήβων.

Δεν πειράζει ότι σύμφωνα με τις καλύτερες μελέτες – εκείνες που ακόμη και αυτοί οι ίδιοι οι τρανσέξουαλ ακτιβιστές αναφέρουν– το 80-95% των παιδιών με δυσφορία φύλου θα ταυτιστούν και θα αγκαλιάσουν αργότερα το σωματικό τους φύλο.

Δεν πειράζει ότι το 41% των ανθρώπων που θεωρούνται ως τρανσέξουαλ θα προσπαθήσουν να αυτοκτονήσουν σε κάποια στιγμή της ζωής τους, σε σύγκριση με το 4,6% του γενικού πληθυσμού.

Δεν πειράζει ότι οι άνθρωποι που έκαναν χειρουργική «μετάβαση» είναι 19 φορές πιο πιθανό από τον μέσο όρο να πεθάνουν αυτοκτονώντας.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία θα πρέπει να σταματήσουν τα βήματά μας.Σίγουρα πάντως δεν πρέπει να ενθαρρύνουμε τα παιδιά στη «μετάβαση».

Ο αποκλεισμός της εφηβείας είναι πειραματικός.Το μπλοκάρισμα της εφηβείας δεν είναι «αναστρέψιμο».Ο αποκλεισμός της εφηβείας  μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες συνέπειες για την υγεία.

Ο Θεός μας φώτισε ευτυχώς και είμαστε σε σωστό στρατόπεδο….στη σωστή πλευρά της ιστορίας..

dimpenews.com