ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…ΕΕ ΝΑΤΟ παραβίασαν το ψήφισμα 1244 του ΟΗΕ που προβλέπει ότι το Κοσσυφοπέδιο παραμένει μια αυτόνομη επαρχία της Σερβίας.

Το ΝΑΤΟ-ικό προτεκτοράτο ψευδοκράτος του Κοσσυφοπεδίου δεν αναγνωρίζεται από ΟΗΕ κι UNESCO. ΕΕ ΝΑΤΟ παραβίασαν το ψήφισμα 1244 του ΟΗΕ που προβλέπει ότι το Κοσσυφοπέδιο παραμένει μια αυτόνομη επαρχία της Σερβίας.ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…

Ο Albin Kurti, το πιόνι των Ηνωμένων Πολιτειών στην εικονική κεφαλή του Κοσσυφοπεδίου, ήθελε να ταπεινώσει τους Σέρβους επιβάλλοντάς τους αλβανικά χαρτιά και πινακίδες κυκλοφορίας. Για τους Σέρβους που παρέμειναν στο Κοσσυφοπέδιο υπό την κατοχή του ΝΑΤΟ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο αχυράνθρωπος του $oros έστειλε 1.000 ένοπλους που ισχυρίζονταν ότι είναι η ROSA, οι λεγόμενες ειδικές δυνάμεις του από το Κοσσυφοπέδιο που εκπαιδεύτηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, προς τη γραμμή οριοθέτησης Jarinje και Brknak.

Οι Σέρβοι απάντησαν κλείνοντας τους δρόμους με φορτηγά και βγάζοντας εν ψυχρώ όπλα για κάποιους από αυτούς. Η μαριονέτα Κούρτι ρώτησε τους Αμερικανούς τι έπρεπε να κάνει. Οι σερβικές απώλειες θα είχαν οδηγήσει στην επέμβαση του Σερβικού Στρατού που είχε στείλει τεθωρακισμένα οχήματα και μαχητικά αεροσκάφη στη γραμμή. Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Πρίστινα συμβούλεψε τον Κούρτι να δεσμευθεί: έχει αποφασιστεί μια προθεσμία ενός μήνα, που δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το διαχρονικό και μεταφυσικό ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου. Τα λέμε σε ένα μήνα…απαντούν οι Σέρβοι.

Ο Kurti έστειλε ειδικές δυνάμεις με αυτόματα τουφέκια στο Jarinje.
Σέρβοι απέκλεισαν τους δρόμους των ειδικών δυνάμεων του Σίπταρ
Μπροστά από τη νεοσύστατη βάση της συνοριακής μονάδας επέμβασης, τα λεγόμενα της Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου, όχι μακριά από τη διοικητική διάβαση Jarinje, αρκετά μέλη αυτής της μονάδας αναπτύχθηκαν με αυτόματα όπλα καθώς και πλήρη εξοπλισμό (κράνη, αλεξίσφαιρα γιλέκα).Η αστυνομία του προτεκτοράτου του αμερικανικού κρατικού υβριδικού Κοσσυφοπεδίου ήθελε να «αντιμετωπίσει» τους ντόπιους Σέρβους, μ’ εκατοντάδες τεθωρακισμένα αυτοκίνητα με στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων που μετακινήθηκαν στα βόρεια της περιοχής, δήλωσε ο Πέταρ Πέτκοβιτς, διευθυντής του Γραφείου για το Κοσσυφοπέδιο και τη Μετόχια. (KiM).

Οι Σέρβοι έφτιαξαν οδοφράγματα και έκλεισαν τον δρόμο στις αλβανικές ειδικές δυνάμεις στις πόλεις Rudare και Zupča.

Ο διεθνής παράγοντας για μια ακόμη φορά αναξιόπιστος και με επιλεκτική μνήμη ! Η αλήθεια που κρύβουν

Η απόφαση 1244 του ΟΗΕ προβλέπει :

– Το Κοσσυφοπέδιο παραμένει μια αυτόνομη επαρχία της Σερβίας.

  • Η Σερβία θα μπορέσει να διατηρήσει στρατιωτική δύναμη στα σύνορα της επαρχίας.
  • Οι Σέρβοι πρόσφυγες (είναι 250.000) θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο Κόσοβο.
    Αυτό το ψήφισμα έχει παραβιαστεί. Η αμερικανική Δύση και οι αποικίες της έχουν υποστηρίξει την ψευδοανεξαρτησία ενός Κοσσυφοπεδίου υπό την αλβανική κυριαρχία – στην πραγματικότητα του ΝΑΤΟ – η οποία δεν αναγνωρίζεται ούτε από τον ΟΗΕ ούτε από την UNESCO. Οι Σέρβοι που παρέμειναν στο Κοσσυφοπέδιο βρίσκονται σε εφεδρεία κι υπόκεινται σε κακομεταχείριση και επιθέσεις. Αυτό είναι το πραγματικό πλαίσιο και η ιστορία των πινακίδων κυκλοφορίας και των εγγράφων για είσοδο και έξοδο από την κατεχόμενη σερβική επαρχία είναι δευτερεύουσα. Όσο για το ΝΑΤΟ, που μας λένε ότι μπορεί να «επέμβει», είναι εκεί..

ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…
Τα σημεία διέλευσης της γραμμής οριοθέτησης μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου (Κόσοβο και Μετόχια) εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένα. Οι Σέρβοι διατηρούν τα οδοφράγματα στο Ρουντάρε και συγκεκριμένα στο Ζούμπιν Ποτόκ.

dimpenews.com