EKTAKTO Δυτικοί τρομοκράτες, πράκτορες σκότωσαν τη κόρη του νο1 Ρώσου επιστήμονα, διάσημου πολιτικού διανοητή (Ευρασία) και Φιλοσόφου (4η Πολιτική Θεωρία) Alexander Dugin. Έκρηξη στο αυτοκίνητό της. Ανατινάχθηκε! Νεκρή η Ντάρια! ΗΠΑ Αγγλία είχαν βάλει την κοπέλα στη λίστα κυρώσεων! ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΤΑΓΚΙΝ. Την τελευταία στιγμή πήγε με άλλο αμάξι!

ΕΚΡΗΞΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΟΣΧΑΣ: ΘΥΜΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΝΤΟΥΓΚΙΝ. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ. ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟ. ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Στην περιοχή της Μόσχας, στα προάστια ανατινάχθηκε ένα αυτοκίνητο, με την κόρη του διάσημου Ρώσου φιλοσόφου και πολιτικού επιστήμονα Alexander Dugin.

Ανατινάχθηκε το αυτοκίνητο της Daria Dugin μετά την έκρηξη.ΗΠΑ Αγγλία είχαν βάλει την κοπέλα στη λίστα κυρώσεων!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η έκρηξη στο αυτοκίνητο της Darya Dugina σημειώθηκε ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Mozhaisk.

Συντρίμμια από το αυτοκίνητο ήταν σκορπισμένα σε όλο το δρόμο. Στην αρχή υπήρχε μια εκδοχή ότι μια φιάλη αερίου εξερράγη στο αυτοκίνητο. Επί του παρόντος, η έκδοση προτεραιότητας είναι η έκρηξη ενός αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Αυτή που επέβαινε στο αυτοκίνητο πέθανε επί τόπου. Μετά την έκρηξη πλέον η κυκλοφορία στην περιοχή Γκολίτσινο είναι αποκλεισμένη.

Η Ντάρια Ντούγκινα επέστρεφε από το φεστιβάλ «Παράδοση» στο χωριό κτήμα Ζαχάροβο. Η ίδια και ο πατέρας της Alexander Dugin ήταν προσκεκλημένοι εκεί ως επίτιμοι καλεσμένοι.

Ο Ντούγκιν σχεδίαζε να πάει με την κόρη του, αλλά την τελευταία στιγμή μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο.
Τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη του τζιπ της Ντάρια Ντούγκινα.

Ένα Land Cruiser Prado εξερράγη στην περιοχή της Μόσχας. Η γυναίκα μέσα σε αυτό σκοτώθηκε. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, η κόρη του διάσημου Ρώσου φιλοσόφου και πολιτικού επιστήμονα Αλεξάντερ Ντούγκιν οδηγούσε, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση των πληροφοριών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο χωριό Bolshie Vyazyoma. Αν κρίνουμε από τα πλάνα από το σημείο, δεν έμεινε σχεδόν τίποτα από το αυτοκίνητο. Στο σημείο εργάζονται πλέον οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, διαπιστώνονται όλες οι συνθήκες του συμβάντος.

TO XΡONIKO

18.00 Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν δίνει διάλεξη «Παραδόσεις και Ιστορία» στο φεστιβάλ «Παράδοση» στο χωριό Ζαχάροβο. Εκεί ως επίτιμη καλεσμένη βρίσκεται και η κόρη του.

21.25 Η Ντάρια φεύγει από το φεστιβάλ στο Land Cruiser Prado. Προηγουμένως, εκεί, στο πάρκινγκ, είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο.

Ο Alexander Dugin την τελευταία στιγμή αποφασίζει να μπει σε άλλο αυτοκίνητο και τον ακολουθεί.

21.35 Το αυτοκίνητο φεύγει για την εθνική οδό Mozhayskoe. Μια ισχυρή έκρηξη σημειώνεται κοντά στο χωριό Bolshie Vyazyoma. Το IED εξερράγη ενώ το όχημα κινούνταν. Μετά την έκρηξη το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φράχτη. Η Daria Dugina, η οποία οδηγούσε ένα SUV, πέθανε επί τόπου..

Δεν ήταν της κοπέλας το αυτοκίνητο αυτή είχε ένα Hyundai μπήκε στου πατέρα της. Αυτό ήταν το παγιδευμένο. Ανατινάχθηκε ουσιαστικά το αμάξι του Ντάγκιν αυτόν ήθελαν νεκρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Daria Dugina οδηγούσε για περίπου 10 λεπτά πριν την έκρηξη. Η 30χρονη Ντάρια επέστρεφε από το φεστιβάλ «Παράδοση» (γίνονταν στο κτήμα Ζαχάροβο), που απέχει 10 χλμ. από το σημείο της έκρηξης. Λίγα λεπτά μετά τον θάνατο του κοριτσιού, ο πατέρας της, ένας από τους ιδεολόγους του «Ρωσικού Κόσμου» και φιλόσοφος Αλεξάντερ Ντάγκιν, έφτασε στο φλεγόμενο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με μια από τις εκδοχές, η απόπειρα σχεδιάστηκε εναντίον του. Οι ερευνητές εξετάζουν τώρα πού βρισκόταν το αυτοκίνητο πρόσφατα και ποιος είχε πρόσβαση σε αυτό (και επίσης αν το αυτοκίνητο ήταν σε γκαράζ). Aλλά οι κάμερες ήταν κλειστές στο πάρκινγκ.

Είναι απαραίτητο να γίνει έλεγχος, αλλά αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, τότε το ουκρανικό ίχνος είναι πολύ εμφανές.

”Στόχος των δολοφόνων της Daria Dugina ήταν ο πατέρας της”, γράφει ο επικεφαλής του DNR, Denis Pushilin.
“Καθάρματα! Οι τρομοκράτες του ουκρανικού καθεστώτος, προσπαθώντας να εξοντώσουν τον Αλεξάντερ Ντούγκιν, ανατίναξαν την κόρη του. Στο αυτοκίνητο. Φωτεινή ανάμνηση της Ντάρια, είναι μια πραγματική Ρωσίδα”

  • ο πολιτικός εμπειρογνώμονας Marat Bashirov σχολίασε την κατάσταση.

O Alexander Dugin έχει έναν ενήλικο γιο και κόρη. Η τελευταία γεννήθηκε το 1992. Είναι μουσικός και πολιτικός σχολιαστής του Διεθνούς Ευρασιατικού Κινήματος.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει βάλει το κορίτσι στη λίστα κυρώσεων.Αλλά και ΗΠΑ μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών την είχε συμπεριλάβει στη λίστα κυρώσεων. Λίστα προγραφής;

Τον Μάρτιο του 2022, το Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ (OFAC) επέβαλε κυρώσεις στην Dugina για τη συνεισφορά της σε άρθρο στον ιστότοπο United World International (UWI) που έγραφε ότι η Ουκρανία θα «χανόταν» εάν γίνει δεκτή στο ΝΑΤΟ.

Kαι Ουκρανοί να το έκαναν για τη Δύση δούλεψαν πράκτορές της είναι..RT: Η κόρη του σημαντικού Ρώσου φιλοσόφου Alexander Dugin, γνωστού για την αντιδυτική του στάση, πεθαίνει όταν το αυτοκίνητό της εκρήγνυται στην περιοχή της Μόσχας.Στη Δύση, έχει επανειλημμένα επισημανθεί ως βασικός ιδεολόγος που επηρεάζει την εξωτερική πολιτική του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, το αμερικανικό κανάλι CBS αποκάλεσε τον Ντούγκιν «τον ακροδεξιό θεωρητικό πίσω από το σχέδιο του Πούτιν» στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στην Ουκρανία. Αυτό ήταν το αφήγημα για να δικαιολογήσουν τη στόχευση. Το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι η κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι «συχνή και γνωστή συγγραφέας παραπληροφόρησης σχετικά με την Ουκρανία σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες».Στο Λονδίνο, πιστεύεται ότι η Ντάσα «υποστήριξε και προωθούσε πολιτικές ή ενέργειες που αποσταθεροποιούν την Ουκρανία, υπονομεύουν ή απειλούν την εδαφική ακεραιότητα, την κυριαρχία ή την ανεξαρτησία».

Η πύλη Baza αναφέρει ότι μια από τις προκαταρκτικές εκδοχές υποδηλώνει ότι οι δράστες της φερόμενης επίθεσης θα ήθελαν να βάλουν τέλος στη ζωή του Duguin, ο οποίος έφτασε στο σημείο της έκρηξης σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Οι Ρώσοι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα.

Η Daria Douguina έκανε πρόσφατα ένα reportage στο Azovstal χαρακτηρίζοντας τα άτομα που ήταν εκεί ταμπουρωμένα ως neo nazis και τοξικομανείς. Αυτοί είναι οι ναζιστές…

O Dugin νοσηλεύεται λόγω του ψυχολογικού σοκ που υπέστη καθώς ήταν αυτόπτης της δολοφονίας της κόρης του!

Η Daria Dugina κόρη του Ντάγκιν που δολοφονήθηκε από τρομοκράτες δυτικών συμφερόντων ήταν η επονομαζόμενη Πλατώνοβα αφού ως υπ. Διδάκτωρ Φιλοσοφίας είχε ”ψύχωση” με τον Πλάτωνα!

Για Δύση ο Ντούγκιν είναι το μυαλό του Πούτιν ο φιλόσοφος του Πούτιν. Ένα είναι σίγουρο.

Χτύπησαν το μυαλό της Ορθοδοξίας. Χτύπησαν τη διανόηση είναι πραγματικοί ναζί.

Βράζει η Μόσχα. Πολιτικοί, διανoούμενοι, δημοσιογράφοι θεωρούν εγκέφαλο της δολοφονίας της κόρης του Ντούγκιν το Ζελένσκι και απαιτούν να βομβαρδιστούν τα κέντρα λήψη αποφάσεων Ουκρανίας.

Τα τελευταία λόγια του Αλεξάντερ Ντούγκιν πριν την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του που στοίχισε τη ζωή της κόρης του.

dimpenews.com