ΕΚΤΑΚΤΟ η αυτοκινητοπομπή του Πούτιν κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς το Κρεμλίνο! ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με κάποιες πηγές “πριν από 15 λεπτά, η αυτοκινητοπομπή του Πούτιν ήταν κοντά στο Κρεμλίνο, κι κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα προς το Κρεμλίνο.”..μέσα στη νύχτα. Eίναι ώρα αποφάσεων ή θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις; Αυτή η εξέλιξη αν είναι έτσι σχετίζεται και με την τρομοκρατική επίθεση κατά Ντάγκιν και δολοφονία κόρης του;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές Ρώσικα πολεμικά πλοία εξαπέλυσαν μια μαζική πυραυλική επίθεση κατά του Κιέβου. Πύραυλοι κρουζ έπληξαν στόχους μέσα στο Κίεβο και στα περίχωρά του. Τώρα ισχυρές εκρήξεις ακούγονται στην πόλη.Πύραυλοι Kalibr εκτοξεύθηκαν από Μαύρη Θάλασσα.

Ανήμερα της ημέρας της Ανεξαρτησίας ο Τζόνσον παρά την πτώση του πήγε ξανά στο Κίεβο. Την παραμονή την Τρίτη 23 Αυγούστου, ο Viacheslav Volodin επισκέφθηκε το DPR. Αυτή δεν είναι η πρώτη του επίσκεψη στα εδάφη της πρώτης γραμμής.

Στο Ντόνετσκ μετά την ομιλία του Volodin στο κτίριο της διοίκησης της ΛΔΔ, αμερικανικές οβίδες έπεσαν εκεί.
Ο πρόεδρος της Ρώσικης Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin παραλίγο να δεχθεί πυρά από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στο Ντόνετσκ!

Tελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σεργκέι Μάρκοφ υπολογίζει ότι η νυχτερινή επίσκεψη του Πούτιν στο Κρεμλίνο συνδέεται με την προετοιμασία απόφασης για την κήρυξη της Ουκρανίας σε τρομοκρατικό κράτος.

dimpenews.com