Πούτιν: οι ΗΠΑ φαντασιώνονται ότι είναι ο εκπρόσωπος του Θεού στη γη κι ακόμη περισσότερο! Παγκόσμια ανυπακοή κατά ΗΠΑ!Η ποιότητα ζωής στην Ευρώπη θυσιάστηκε προς διατήρηση δικτατορίας των ΗΠΑ στον κόσμο!

Πούτιν απάντησε στις κατηγορίες για παραβίαση του διεθνούς δικαίου από τη Ρωσία υπονοώντας τις ενέργειες των ΗΠΑ.

Δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να βασίζεται στις επιταγές μιας χώρας, η οποία «φαντάζεται ότι είναι ο εκπρόσωπος του Κυρίου του Θεού στη γη». Προσάπτει στις ΗΠΑ ότι έφθασαν στην ύβρη με την αρχαιοελληνική έννοια οπότε έπεται κάθαρση και Νέμεση.

Ουσιαστικά διακήρυξε Παγκόσμια ανυπακοή κατά ΗΠΑ!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ πιο δίκαιος. Δεν πρέπει να βασίζεται στις επιταγές μιας χώρας, η οποία, σύμφωνα με τα λόγια του, «φαντασιώνεται ότι είναι ο εκπρόσωπος του Κυρίου, του Θεού στη γη, και ίσως ακόμη πιο ψηλά (περισσότερο)».

Τόνισε η “ποιότητα της ζωής των ανθρώπων στην Ευρώπη θυσιάστηκε προς διατήρηση της δικτατορίας των ΗΠΑ στον κόσμο.”

Κατά τη διάρκεια του WEF, σημείωσε ότι παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο, αλλά δεν είναι η Ρωσική Ομοσπονδία που το παραβιάζει. Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, η Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ και η Λιβύη βομβαρδίστηκαν από δυτικές χώρες χωρίς κυρώσεις του ΟΗΕ. Αλλά για κάποιο λόγο η Μόσχα κατηγορείται για παραβίαση του νόμου.

Επίσης, σύμφωνα με τον Πούτιν, η Δύση σκοπεύει να επιβάλει τα δικά της μοντέλα συμπεριφοράς, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μια «ασύλληπτη κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών» στην παγκόσμια πολιτική. Ο Ρώσος ηγέτης πρόσθεσε ότι τέτοιες ενέργειες από τη Δύση παρατηρούνται εδώ και δεκαετίες. Ο καταλύτης για αυτές τις διαδικασίες ήταν η αποκαλούμενη κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών στην παγκόσμια οικονομία και πολιτική. Επιπλέον, το όλο θέμα είναι η πεισματική απροθυμία και αδυναμία των δυτικών ελίτ να δουν και να αναγνωρίσουν αντικειμενικά γεγονότα.

Και ο Πούτιν χαρακτήρισε επίσης τις ενέργειες των δυτικών χωρών ως «πυρετό κυρώσεων» που απειλεί όλα τα άλλα κράτη.

dimpenews.com