Black-out από την Black Sea! Στο σκοτάδι της Κόλασης το Χάρκοβο και πολλές πόλεις της Ουκρανίας καθώς η Ρωσία πλήττει με πυραύλους κρουζ από Κασπία και Μαύρη Θάλασσα υποδομές! Η αρκούδα τα κάνει λαμπόγυαλο. ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Black-out από την Black Sea! Στο σκοτάδι της Κόλασης το Χάρκοβο και πολλές πόλεις της Ουκρανίας καθώς η Ρωσία πλήττει με πυραύλους κρουζ από Κασπία και Μαύρη Θάλασσα υποδομές! Η αρκούδα τα κάνει λαμπόγυαλο. Aναμενόμενο .Τουλάχιστον 5 περιφέρειες είναι αυτή τη στιγμή χωρίς φως, η περιοχή του Χάρκοβο είναι και χωρίς παροχή νερού. Σε πολλές περιοχές στ’ Ανατολικά ούτε φως ούτε νερό….O σταθμός ηλεκτροπαραγωγής στο Zmiev, από τους πιο μεγάλους θερμοηλεκτρικούς στις φλόγες..

Χάρκοβο

Αναφορές που προέρχονται από ουκρανικές πηγές λένε ότι το Ντνεπροπετρόβσκ, η Πολτάβα, το Σούμι, το Κρεμεντσούγκ και το Χάρκοβο αντιμετωπίζουν διακοπές ρεύματος, μετά από την εκτόξευση ρωσικών πυραύλων. Ο θερμοηλεκτρικός σταθμός του Kremenchug καίγεται.


Ουκρανοί αξιωματούχοι στην περιφέρεια του Χάρκοβο λένε ότι ένα αντικείμενο «κρίσιμης σημασίας υποδομής» χτυπήθηκε από ρωσικό πυραυλικό χτύπημα, το οποίο προκαλεί μπλακ άουτ. Στο εκτεταμένο μπλακ αόυτ συμβάλει και το γεγονός ότι από σήμερα το πρωί και ο τελευταίος αντιδραστήρας του Ζαπορίζια τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Τα φώτα έσβησαν σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας, αναφέρουν τα ουκρανικά κανάλια.

▪ Περιοχή Πολτάβα.
▪ Περιοχή Sumy.
▪ Περιοχή Χάρκοβο.
▪ Περιφέρεια Dnipropetrovsk.
▪ Περιοχή της Οδησσού.
▪ Περιοχή Zaporozhye. κι μερικώς η περιοχή Κιέβου.

Μεντβέντεφ: όλοι οι σκοποί της ειδικής επιχείρησης θα επιτευχθούν.

Το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου, ορισμένες περιοχές της Ουκρανίας έμειναν χωρίς ρεύμα και νερό μετά τα χτυπήματα.

Ναι, το ρεύμα και το νερό εξαφανίστηκαν σε πολλές συνοικίες του Χάρκοβο. «Χτύπημα σε μια εγκατάσταση υποδομής στο Χάρκοβο. Τα φώτα έσβησαν σε πολλές περιοχές της πόλης. Για τον ίδιο λόγο, δεν υπάρχει νερό στις ίδιες περιοχές – οι αντλίες δεν λειτουργούν», ανέφερε στο Telegram ο δήμαρχος της πόλης Igor Terekhov.

Η επικράτεια της κοινότητας Ντεργκάτσιβ επίσης χωρίς ρεύμα. «Αγαπητοί πολίτες! Αυτή τη στιγμή, η επικράτεια της κοινότητας είναι εντελώς χωρίς ηλεκτρικό!», ανέφερε το Δημοτικό Συμβούλιο του Dergachiv.

Επιπλέον, η περιοχή της Πολτάβα έμεινε χωρίς ρεύμα και νερό.

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής της περιφερειακής κρατικής διοίκησης του Sumy, Dmytro Zhivytskyi, ανέφερε ότι η τάση στο ηλεκτρικό δίκτυο είχε πέσει σε όλη την περιοχή.

«Εάν είναι δυνατόν, προτείνω να απενεργοποιήσετε τις ηλεκτρικές συσκευές κ.λπ. οικιακές συσκευές για αποφυγή ζημιών!», έγραψε στο Telegram.

Επίσης, ορισμένες πόλεις και κοινότητες της περιοχής Dnipropetrovsk έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ανέφερε στο Telegram ο επικεφαλής της περιφερειακής κρατικής διοίκησης του Dnipropetrovsk.

Διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Ουκρανίας…

Αυτό αναφέρεται από WarGonzo.

Μιλάμε για το Sumy, το Krivoy Rog, το Kharkov, το Dnepropetrovsk και μια σειρά από άλλες μεγάλες πόλεις…

«Ο Ζελένσκι επιβεβαίωσε μια μαζική διακοπή ρεύματος στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας λόγω χτυπήματος σε έναν από τους μεγαλύτερους θερμοηλεκτρικούς σταθμούς

Εντελώς αποκομμένες περιοχές του Χάρκοβο και του Ντόνετσκ, εν μέρει – Zaporozhye, Dnepropetrovsk, Sumy. Το χτύπημα δόθηκε στο Kharkiv CHP-5 – ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, Kirill Tymoshenko, δήλωσε ότι ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη την Ουκρανία. To μετρό και άλλα μέσα αστικής συγκοινωνίας σταμάτησαν διακοπές στο internet.Λόγω προβλημάτων με ηλεκτρισμό σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας, η Ukrzaliznytsia αναφέρει καθυστερήσεις τρένων.Tα τρόλει παίρναν φωτιά..

Ισχυρές εκρήξεις στο Χάρκοβο. Αναφορά για νέα πυραυλική επίθεση στο Χάρκοβο τώρα περασμένα μεσάνυχτα.

Ο ρωσικός στρατός πραγματοποιεί μαζικό πλήγμα σε στόχους στο Χάρκοβο και στην περιοχή.
Επίσης εκρήξεις στο Σλαβιάνσκ και στην Κονσταντίνοβκα. Αεροπορικός συναγερμός αναφέρεται στην περιοχή Zelenodolsk (Krivoy Rog CHPP) και στο Voznesensk (Πυρηνικός Σταθμός Νότιας Ουκρανίας)

Σήμερα η Ρωσία βομβάρδισε τον CHPP-5 (TEC-5). Αυτός ο θερμοηλεκτρικός σταθμός είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ουκρανία, στο χωριό Podvirky στην περιοχή Kharkiv.

Ο Ρώσος Ακαδημαϊκός Vitaly Tretyakov τώρα. Διαβλέπει στα σημερινά καθολικά χτυπήματα της Ρωσίας μια αλλαγή στρατηγικού δόγματος στο ουκρανικό και υπερθεματίζει!!

12.50 Aναφέρονται εκρήξεις στη Ζαπορίζια.

Ο Πούτιν σε τηλεφωνική συνομιλία είχε προειδοποιήσει στις 11/9/22 Μακρόν για καταστροφικές συνέπειες που διακυβεύονται από τα πλήγματα Ουκρανών σε Ζαπορίζια.

dimpenews.com