+18 ΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ Αζέροι στρατιώτες βεβηλώνουν σωρό Αρμένιας στρατιωτικού. Την έγδυσαν τη βίασαν την ημι-αποκεφάλισαν, την μαχαίρωσαν της βγάλαν τα μάτια και βάλαν στις θέσεις τους πέτρες τις κόψαν τα δάχτυλα και τις τα έχωσαν στο στόμα!! ΟΛΟ TO ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ. Αρμένιοι αιχμάλωτοι στρατιώτες δεμένοι έχουν εκτελεστεί ΦΩΤΟ.


Τρομακτικό βίντεο με στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν να βεβηλώνουν πτώματα Αρμένιων στρατιωτών κυκλοφορεί στο τηλεγράφημα. Οι στρατιώτες του AZ έγδυσαν μια Αρμένια γυναίκα στρατιώτη, της έβαλαν μια πέτρα στην κόγχη του ματιού της και ένα δάχτυλο στο στόμα της. Κοίτεται ανάμεσα σε ένα μακάβριο σύμπλεγμα επίσης ακρωτηριασένων και βασανισθέντων εκτελεσθέντων Αρμένιων στρατιωτών. Χάραξαν το όνομα των ειδικών δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν “YAŞMA” στο βασανισμένο κορμί της

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Telegram δείχνει μια Αρμένια στρατιωτικό να είναι γυμνή, μαχαιρωμένη, μισοαποκεφαλισμένη, τα μάτια της βγαλμένα, τα δάχτυλά της κομμένα και τοποθετημένα στο στόμα της. Σφαγιάστηκε, φέρεται να βιάστηκε επίσης από στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν. ΚΤΗΝΩΔΙΑ

Την έγδυσαν τη βίασαν την ημι-αποκεφάλισαν, την μαχαίρωσαν της βγάλαν τα μάτια και βάλαν στις θέσεις τους πέτρες τις κόψαν τα δάχτυλα και τις τα έχωσαν στο στόμα!!.

Πολλά από τα σχόλια είναι Αζερμπαϊτζάνοι που γιορτάζουν αυτό το έγκλημα πολέμου. Κάθε σχόλιο εκφράζει την ανησυχία ότι η κοινή χρήση βίντεο με εγκλήματα πολέμου στο Αζερμπαϊτζάν παρέχει στοιχεία στους στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο..

Στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν με πτώματα Αρμενίων στρατιωτών. Υπάρχει και φωτογραφία με τα πτώματα 9 νεκρών Αρμενίων στρατιωτών.

Η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν έχει τουλάχιστον 14 πτώματα Αρμενίων στρατιωτών. Eίναι προφανές ότι εκτελέστηκαν αν και αιχμάλωτοι αφού είναι δεμένοι…Εγκλήματα πολέμου

«Εφιστώ την προσοχή σας στις φρικαλεότητες που διέπραξαν μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν εναντίον των στρατιωτών μας, ακόμη και μιας στρατιωτικής. Έχω αυτές τις φωτογραφίες και το υλικό βίντεο στο τηλέφωνό μου, μπορώ να σας δείξω. Υπάρχουν τέτοιες φρικαλεότητες εκεί που είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε. Θα σας δείξω αυτό το βίντεο, δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψετε, μπορείτε να δείτε πώς τεμάχισαν μια γυναίκα στρατιώτη, της έκοψαν τα πόδια, τα δάχτυλά της, την έγδυσαν, είναι απλώς ο τελευταίος βαθμός θηριωδίας. Αυτό είναι παραβίαση διεθνών ανθρωπιστικών κανόνων», είπε ο αρχηγός του Αρμενικού Γενικού Επιτελείου Eduard Asryan

Οι Αζέροι τεμάχισαν μια Αρμένια στρατιωτική, δήλωσε ο αρχηγός του Αρμενικού Γενικού Επιτελείου Eduard Asryan σε συνάντηση με τη συμμετοχή πρέσβεων 30 χωρών και εκπροσώπων διεθνών οργανισμών στο Τζερμούκ στις 16 Σεπτεμβρίου.

«Εφιστώ την προσοχή σας στις φρικαλεότητες που διέπραξε ο Αζέρικος στρατός” είπε.

Δύο Αρμένιες γυναίκες σκοτώθηκαν πράγματι κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, μεταξύ των οποίων και η Anush Abetyan (στη φωτογραφία). Η γυναίκα ήταν 36 ετών, άφησε τρία ανήλικα παιδιά. Δεν αποκλείεται το θύμα στο βίντεο να είναι κι αυτή.

Η συμβασιούχος στρατιώτης Anush Abetyan σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα της επίθεσης του Αζερμπαϊτζάν κατά του κυρίαρχου εδάφους της Αρμενίας.
Η 36χρονη Anush Abetyan είχε τρία ανήλικα παιδιά: μια κόρη 16 ετών και γιους 15 και 4 ετών. Η Anush γεννήθηκε στο χωριό Mrgashat του Khoktemberyan, στην επαρχία Armavir.
Πριν από οκτώ μήνες, η Anush Abetyan αποφάσισε να συμμετάσχει στη στρατιωτική θητεία και πριν από αυτό ασχολήθηκε με τη γεωργία.
«Χρόνια μετά τον γάμο, η Anush μετακόμισε με την οικογένειά της στο Ερεβάν, πριν από χρόνια, πριν από οκτώ μήνες, στο Jermuk. Ήταν εκείνη την εποχή που εντάχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις ως συμβασιούχος στρατιώτης και υπηρετούσε στη στρατιωτική μονάδα Τζερμούκ. Πάντα αγαπούσε το επάγγελμα του στρατιώτη, πάντα φιλοδοξούσε.

Δυσκολευτήκαμε να δεχθούμε την απόφασή της, θέλαμε να την πείσουμε για το αντίθετο, αλλά ήταν δικαιολογούνταν ότι αγαπούσε πολύ την πατρίδα της. Έλεγε: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη γη και το νερό του Τζερμούκ μας, πόσο υπέροχο ήταν το Σούσι». Ένιωθε πολύ χαρούμενη στη δουλειά της», είπε η Ναρίν Σαρκισιάν, αδερφή της Ανούς Αμπετιάν.
Τα παιδιά της Anush βρίσκονται τώρα στο χωριό Mrgashat. Οι γονείς και ο αδερφός της Anush τα φροντίζουν. Σύμφωνα με την αδερφή, η κόρη σκοπεύει να κάνει τη δουλειά της μητέρας της στο μέλλον.

από το βίντεο


Η Anush Abetyan έπρεπε να πάει σε υπηρεσία στις 24 Σεπτεμβρίου, αλλά το έκανε το βράδυ της 13ης Σεπτεμβρίου.
«Μίλησα μαζί της για τελευταία φορά στις 13 Σεπτεμβρίου, είπε ότι θα τηλεφωνήσει αργότερα, αλλά δεν τηλεφώνησε ποτέ και ο αριθμός έγινε μη διαθέσιμος μετά από λίγο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Anush πέθανε το απόγευμα της 14ης Σεπτεμβρίου. Έγιναν βαριές μάχες, είχε τραύματα από σκάγια και εγκαύματα. Πιθανότατα να κάηκε από τη φωτιά που ξέσπασε στα δάση Τζερμούκ. Ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί το σώμα λόγω της ουλής στο πόδι της, την οποία έλαβε ενώ βρισκόταν στις θέσεις», είπε η Ναρίν Σαρκισιάν δίνοντας μια ακόμη εκδοχή…

Η 2η γυναίκα..

Η αγωνίστρια της ελευθερίας Σουζάνα Μαργαριάν τραυματίστηκε θανάσιμα από τον εχθρό στην περιοχή Τζερμούκ χθες. Η τελευταία πήγε στην πρώτη γραμμή ως εθελόντρια με τον διοικητή του αποσπάσματος “Aparan”, Razmik Petrosyan. Η Susanna Margaryan συμμετείχε επίσης στον πρώτο πόλεμο του Αρτσάχ και κατά τη διάρκεια αυτών των ετών πραγματοποίησε ενεργές κοινωνικές και πολιτικές δραστηριότητες. Την είδηση ​​του θανάτου της επιβεβαίωσαν φίλοι του σε συνομιλία με την «Πρώτη Είδηση».

Λογικά η σωρός ανήκει σε μια από τις 2…με τις περισσότερες πηγές να δείχνουν την πρώτη.

”Εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από Αζέρους εναντίον πολλών γυναικών στρατιωτών Αρμενίας πριν από 2 ημέρες. Μια γυναίκα γυμνή και βασανισμένη βάναυσα, ακρωτηριασμένη. Αζέροι στρατιώτες σημείωσαν το όνομα των ειδικών δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν “YAŞMA” στο βασανισμένο σώμα της, στη συνέχεια βιντεοσκόπησαν και δημοσίευσαν ένα βίντεο. Θα σταλούν λεπτομέρειες σε διεθνείς οργανισμούς”αναφέρει εκπρόσωπος των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Αρμενίας.

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ: Στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν σκότωσαν Αρμένια στρατιωτικό νοσοκόμα την έγδυσαν και ανάρτησαν βίντεο με το γυμνό βασανισμένο της σώμα στο διαδίκτυο!

dimpenews.com