Η The Jerusalem Post παρουσιάζει τους 50 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 2022 με τη μεγαλύτερη επιρροή: Νο 1 ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ! Νο 3 η νέα Πρωθυπουργός Γαλλίας Elisabeth Borne! Νο 8 ο ΥΠΕΞ ΗΠΑ Μπλίνκεν!.

Η The Jerusalem Post παρουσιάζει τους 50 ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 2022 με τη μεγαλύτερη επιρροή. Νο 1 ποιος άλλος ο Ζελένσκι!
”Η Jerusalem Post είναι περήφανη που παρουσιάζει τη λίστα του 2022 με τους 50 Εβραίους με τη μεγαλύτερη επιρροή. Πολλοί άνθρωποι επηρεάζουν τον κόσμο στον οποίο ζούμε και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Φέτος, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια λίστα που θα προβάλλει την ποικιλομορφία του εβραϊκού έθνους, ενώ τονίζει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα – κυβέρνηση, τέχνη, ιατρική, λογοτεχνία και επιστήμη.”

Απροκάλυπτα αποκαλυπτική η λίστα…

No 1 Zelensky Πρόεδρος Ουκρανίας

Νο 3 Elisabeth Borne η νεοεκλεγείσα Πρωθυπουργός Γαλλίας

No 8 Antony Blinken YΠΕΞ ΗΠΑ …..

Ο δικός μας ο Αλβέρτος ..πάτωσε. Κρίμα…. ……. ίσως να έπαιξε ρόλο που ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer έχει COVID για δεύτερη φορά μέσα σε 6 εβδομάδες..παρ΄ ότι τετράκις εμβολιασμένος!

Οι Εβραίοι είναι φοβεροί παίρνουν έναν Εβραίο ”Σεφερλή’ και τον κάνουν Πλανητάρχη με τη δύναμη των μίντια που ελέγχουν παγκοσμίως….Πραγματικά ”chapeau” μια και μιλάμε και για τη Γαλλίδα Πρωθυπουργό και ας μην είναι και kipa.. Σομπρέρο.

dimpenews.com