ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Ταυτοποιήθηκε ο καμικάζι που ανατίναξε τη γέφυρα Κριμαίας. Σύρος τζιχαντιστής. Διασύνδεση ΝΑΤΟ-Διεθνούς Ισλαμιστικής Τρομοκρατίας! ΒΙΝΤΕΟ

Για παγιδευμένο φορτηγό που ανατινάχθηκε και προκάλεσε αλυσιδωτή αντίδραση στο τρένο που μετέφερε καύσιμα και έγινε ανάφλεξη 7 βυτίων κάνουν λόγο πηγές και η Αντιτρομοκρατική Ρωσίας.

«Σήμερα στις 06:07 (03:07 GMT) στο οδικό τμήμα της γέφυρας της Κριμαίας (…) σημειώθηκε έκρηξη παγιδευμένου οχήματος, η οποία προκάλεσε την πυρκαγιά επτά βυτιοφόρων σε τρένο που πήγαιναν στην Κριμαία», δήλωσε η Ρωσική Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή.

wargonzo: ”Φωτογραφία ενός φορτηγού που φέρεται να ήταν γεμάτο με εκρηκτικά στη γέφυρα της Κριμαίας, κι έφυγε από το Κρασνοντάρ.
Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού έχει ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με τις πηγές μας, θα μπορούσε να είναι ο Biji al-Kamurji, με καταγωγή από τη Συρία. Οι πληροφορίες είναι στη φάση επαλήθευσης…”

Το Mash δείχνει πλάνα από ένα φορτηγό που φέρεται να ανατινάχθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας, στο βίντεο που διασχίζει το σημείο της τροχαίας.

Κοίταξαν το τρέιλερ του αυτοκινήτου, αλλά δεν είδαν κάτι ύποπτο. Λίγα λεπτά αργότερα, αν κρίνουμε από τις κάμερες, το φορτηγό ανατινάχθηκε εν κινήσει, γράφει η εφημερίδα.

Η διασύνδεση ΝΑΤΟ- διεθνούς τρομοκρατίας κι εν προκειμένω αλ Νούσρα (συριακής Αλ Κάιντα) επαληθεύεται για μια ακόμη φορά…

Αυτός ο μεγάλης κλίμακας τρομοκρατικός τρόπος δράσης υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να αναπαραχθεί σε άλλα μέτωπα και σε άλλες ρωσικές πόλεις, ειδικά στο πλαίσιο των δεσμών που αναπτύχθηκαν μεταξύ των Μπαντεριστών και των Ισλαμιστών φονταμενταλιστών που είναι ειδικοί σε αυτού του είδους τις τρομοκρατικές επιθέσεις αυτοκτονίας.

Αν συνδέσουμε αυτή την επίθεση με αυτή που έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου κατά των αγωγών φυσικού αερίου στη Βαλτική Θάλασσα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι αυτή έγινε και από ειδικές υποβρύχιες δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Αυτό θα αποτελούσε τότε μια πολύ σοβαρή πράξη και πλήρη είσοδο του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση!

Ο Σαμίρ και ο Μαχέρ οι 2 Σύροι που είναι πίσω από την ανατίναξη της γέφυρας Κριμαίας. 

dimpenews.com